נשבעת שניסיתי....

טשטושה

New member
נשבעת שניסיתי....

אבל הקידמה לא פעם בעוכרינו והתמונות החדשות מצולמות בדיגיטאלית מה שנותן לנו כל תמונה בגודל של 500M+++ אז מצאתי כמה תמונות ישנות.....מימי המצלמה הטובה והסורק... והרי לכם אופיר השוטר... אופיר נולד ראשון משקל לידה..... שבו שלא תיפלו 2.780 שבוע לידה - סוף 38 אם פילה יכולה - גם אני רוצה..... רשות ההופעה לאופירון...

טשטושה

New member
כל דקה ילד......אז הנה באה הילדה...

דנה..... בגודל מלא משקל לידה 2.450 נולדה דקה אחרי אופיר שבוע לידה כבר עיקלתם... וכל מה שנותר הוא להביט.... הרי לכם.... קבלוה

טשטושה

New member
המתחיל במצווה אומרים לו.........

אז לקינוח - אחרי עוד דקה... נולד לו נועם... משקל לידה....(הכי פצפון של אמא....) 2.140 שימו לב שנועם נולד כמו תולעת ארוכה ורזזזזזזה רזזזזזזזזזזזה הילד ארוךךךךךךךךךךךך
טפו טפו טפו (מוכרחה להצדיק מקורות פולניים) קבלו את נועם... טוב תיקון - ניסיתי תמונה אבל היא יותר גדולה מ-250K אז שולחת אחרת נושנה.....נועם בצד שמאל....קשה לראות....אבל יש משהו...

טשטושה

New member
יאללה....

הלכתי לשיר אכנס לקראת חצות מתי אתם נפגשים פה בצ´אט כל פעם שאני נכנסת אני מאיישת לבדי מדברת עם עצמי שואלת ועונה לעצמי...... תחליטו תודיעו ונחליף מילים.... ערב נעים טש

טשטושה

New member
צר לי....

בימי ראשון אני שרה.... מוכרחים לנקות קצת את הנשמה... וזו דרך לגמרי לא רעה... מתי שוב?.......!!!! יו קסום לכולנו טש

טל של 4

New member
אז ככה...הצאט "הרשמי" נקבע

לימי חמישי וראשון אחרי 21:00. וכולם מוזמנים!!! דרכ אגב למי שהיה אתמול כל כך הרבה פעמים עפתי החוצה שבסוף נשברתי, אז סליחה שלא נפרדתי ממש...

קרנושה

New member
טש......תקלי עלי הא?

אופו תמונה של שלושתם יחד? אך אכניס ככה לגלריה? ראיתי ת´אתר של שלישיות פלוס ואת לדייך היפיופיים.....יש לך תמונה של שלושתם יחד.....אז יאאלה קמצנית שדרי לנו משהו משובח!

טשטושה

New member
יש ויש........אף כי

התמונות צולמו בדור החדש....עלאק דיגטאלי... אני אנסה להוריד רזולוציה נראה מה יצא... חן חן על המחמאות..... וואלה נשבעת שהזמנתי.. טש אמא ברווזה גאה...

נירית1

New member
תבדקי עם התמונה בפורמט jpg ואז היא

תהיה יותר קטנה והילדים מקסימים

טשטושה

New member
יש לך חולשה מוצדקת

הדנה הזאת.... עוד יסופר לכם כאן על הדנה הזאת... ילדה משגעת.... ואכן בין שני בנים..... מה אגיד ומה אומר... כיד הדמיון הטובה עלייך.... ובכל אופן תודה על המחמאות זה הכל הם.. טש

למעלה