נשארת אתכן

gutti

New member
נשארת אתכן../images/Emo62.gif

השרשה או וסת? השאלה שליוותה אותי ב- 3 ימים האחרונים. הסתיימה בוסת ובטא שלילית. מהלילה, כבר היה צפוי. ההכתמות הפכו לדימום שלא הותיר הרבה תקווה. אבל לא כל מה שרואים אדום על גבי לבן ברור כמו השחור על גבי לבן: שלילי. באסה!!! וגם קצת מוזר. הדימומים התחילו לי 9 ימים אחרי הביוץ, מה שחיזק את ההשערה שמדובר בהשרשה. עם זאת הוסת הגיעה 30 יום אחרי האחרונה (הביוץ היה מאוחר)- מה שמעלה את האפשרות שאולי בסופו של דבר כלל לא היה ביוץ? לא יודעת. אני פעם ראשונה בעסק הזה. את הכוריגון קיבלתי ביום ה- 18 אחרי שיום קודם לכן נצפה זקיק בגודל 17 מ"מ ורירית רחם בעובי 10 מ"מ. אני כמעט בטוחה שהרגשתי את הכאב מהשחלה+רטיבות בנרתיק+ חום שעלה לאחר 3-4 ימים. האם זה הגיוני (שלא היה ביוץ בסופו של דבר)? בכל מקרה, השורה התחתונה היא שצריך לצאת לעוד סבב. קשה לי אפילו לחשוב על זה עכשיו. סתם פינוק. בסך הכל היה ניסיון ראשון, אז ממש אין לי זכות לקטר. למרות זאת, אשמח למילות עידוד מהמנוסות ובעלות הפרספקטיבה הרחבה יותר. תודה.

מיכל25אב

New member
למה הניסיון הראשון הוא לא האחרון???

צר לישהטיפול לא הצליח...אני מקווה שלפחות הפורום יראה לך שהסבלנות משתלמת....ויפיג קצת מהתסכול....נ.ב.זכות לקטר תמיד יש......

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif גוטי ../images/Emo24.gif

דוקא רציתי לעשות עליך
אבל כנראה שלמציאות היו תכניות אחרות
לא ברור לי למה את מטילה ספק בביוץ. לדבריך הדימומים התחילו 9 ימים אחרי הביוץ, והוסת הגיעה 3 ימים אחרי כן. כלומר 12 יום אחרי ביוץ. זה בהחלט נשמע הגיוני. לא בטוח שהדימומים היו השרשה, אולי זה פשוט היה התחלת כתמים שלפני הוסת. למרבה הצער לא כולנו מצליחות בפעם הראשונה, אבל למזלנו יש מקצה שיפורים. את לא תשארי איתנו הרבה זמן, כי בקרוב תעברי הלאה לפורום הריון
קדימה, להמשיך לחתור, כי אי אפשר להשאר על הגדה
נועם

שני 4

New member
גוטי היקרה! תמיד אחרי אכזבות למינהן

מגיעים רגעי אושר
מתוקה, את ציפית לזה, ואני דווקא תמכנו בהשתרשות ההריון. אך גם זה יכול לקראת.... אני בטוחה שתצליחי בסופו של דבר. מתוקה- יהיה בסדר,יום יגיע(מתי בדיוק אני לא יודעת)ובו את תתמלאי בשמחה,סיפוק,והגשמה

אופה3

New member
גוטי היקרה, מצטערת בשבילך

ומאוד מקווה, שהטיפול הבא, יהיה טוב, אולי הטיפול הזה לא הצליח בגלל המתחים והלחץ, החששות והציפיה הגדולה, הטיפול הבא בוודאי יצליח, כי את יודעת כלפי מה את עומדת , כמוני הטיפול הראשון היה הסיוט הגדול, ויעידו פה חברותיי לסירה, אבל אחר כך את יותר רגועה ויותר פנויה לזה, אם את רוצה לשמוע הצעות, על אבנים מיוחדות שעזרו לי, את יכולה לפנות אליי במסר ואולי גם לך זה יכול לעזור, אני שאלתי חברה שהציעה וזה באמת עזר אז אולי גם לך,.שיהיה בהצלחה, ואל חשש, כל וסת היא התחלה חדשה עד כמה שהיא גרועה, לפחות ממשיכים לקוות שהפעם הבאה תהיה הפעעעעםםםם הגדולה כל טוב ואני פה בשבילך לאורך כל הדרך, ונעבור מהר כולנו, לפורום הבא שלך באהבה האופה

gutti

New member
בנות יקרות

תודות על מילות העידוד. אתן פשוט מקסימות
נועם-בת יקרה, מבטיחה להמשיך לחתור בעוז.
כבר מרגישה הרבה יותר טוב, עם כוחות מחודשים ואופטימיות. צודקת אופה3, (מה קורה אצלך?) מאמינה שבסבב הבא, עם הכרת התהליך, אהיה (מקווה) יותר רגועה. מרגישה שהמתח בעוכריי בכל הרמות. לכולן, חיבוקים על התמיכה והאמונה.
gutti

זוליק

New member
גוטי יקרה ../images/Emo140.gif

לגיטימי לרצות שבטיפול הראשוןזה יצליח ועוד יותר לגיטימי לקטר.... כשכתמי הדם הראשונים מופיעים, אנחנו מנסות להתעלם, כאילו זה לא קרה. אחכ´ כשזה ממשיך, אנחנו תוהות לעצמנו - ווסת?? השרשה??? להתייעץ עם הרופא? לעשות בדיקת דם? ואולי זה מוקדם? אחרי האי וודאות, מגיע שלב הוודאות - זה ווסת ואז מגיע שלב הכאב והרחמים העצמיים. אנחנו זקוקות לתשומת לב ולהרבה עידוד וניחומים. אז קודם כל את לא לבד וקבלי
לאות הזדהות. שנית, תמיד תזכרי שאין קיצורי דרך למקומות הראויים באמת. הריון הוא עניין ראוי בהחלט ולכן, שנסי מותנייך ותתעודדי, כדי שיהיה לך כוחות חדשים לטיפול הבא.

gutti

New member
אמאל´ה צילום רחם

הרופא שלי הורה עכשיו על הפסקה של חודש לצורך בדיקות. בן זוגי כדי לעשות בדיקת זרע חוזרת (הקודמת לא הייתה משהו...והוא גם התכוון לחזור עליה, אבל עוד לא הספיק...)ואני על צילום רחם. שמעתי שזה כואב ואני משקשקשת. חבל לי גם על החודש "שילך", אבל האחות בקופה אמרה: כל עכבה היא לטובה ואני לא אתווכח אתה הפעם. צילום רחם - עד כמה נורא? (אני פחדנית איומה)(
במקום שפן כי אין).

oc101

New member
צילום רחם

הכאבים משתנים , כל אחת יכולה להעיד על רמת כאב שונה , לי למשל זה כאב בדיוק דקה ! אבל באמת כאב בלתי נסבל - לעומת הזרעה שכאבה לי עד מאוד !!!!!צילום רחם היה קטן עלי! לגבי הביוץ-אם קיבלת כוריגון- אז היה בודאות ביוץ ! אני מצטערת שלא הצליח הטיפול הזה , אני שולחת לך תמונה משמחת! חיזקי ואמצי שלך הצעירה בבשלניות

עידית ד

New member
צילום רחם ופחדים ../images/Emo153.gif

גם אני פחדתי מצילום רחם אפילו התחננתי שלא יעשו לי ו"ארגנתי" לעצמי הריון כימי כדי לתת תירוץ למה לא צריך צילום רחם
אבל רצה הרופא ועשיתי צילום רחם. מסתבר שזה לא ל כך כואב. לקחתי (יותר נכון דחפתי) נרות וולטרן כשעתיים לפני הצילום וזה עזר. תוך 5 דקות הייתי אחרי. מאושרת וטובת לב המלצה קטנה: תעשי חיפוש על צילום רחם ותקבלי הרבה טיפים, דנו בפורום המוןןן על צילומי רחם. בהצלחה עידית

מיכל25אב

New member
לא לפחד...לא נעים לא נורא..

יש קטטר שאפשר לקנות באופן פרטי ב 200 ש"ח וזה מקל ...הרופא הציע לי...את מזמינה את זה איפה שאת עושה את הצילום

gutti

New member
עשיתי חיפוש: צילום רחם

ולא יכולה להגיד שנרגעתי. נר נקסין או וולטרן לפני? אי קיום יחסי מין לפני רק כדי למנוע מצב הריוני בבדיקה? עם כל החששות, שמחה לעשות את הברור ואם יש צורך - לטפל בהתאם. תודה על התשובות. יש לי עוד זמן עד לבדיקה וסביר שעוד אבקש שיחזיקו לי את היד

באמת שלא נורא

אבל זה נורא סובייקטיבי. לי אישית זה לא כאב בכלל כי הכל היה תקין ולא היו סתימות . אם יש סתימות בחצוצרות אז הבנתי שזה כואב כי יש התנגדות להזרקת היוד. בכל אופן, ממליצה לך לקחת 2 כדורי אדקס פורטה כחצי שעה לפני הצילום ומקווה בשבילך שלא יכאב ושהכל יהיה תקין. בהצלחה ותספרי לנו אחכ איך היה. דרך אגב מתי את עושה ואיפה?

למעלה