נשארו לי רק עוד 2 ...

BAZOKA JOE

New member
נשארו לי רק עוד 2 ...

2 פרקים ושירשור הסיכום יפורסם עוד מעט...הפעם החלטתי לרשום הרבה... אז אני הולך לראות את sunshine days ואז...הסוף!!!!

aerynsun

New member
נראה לי שאני אקח מהאוזן

עונה רביעית, חמישית והלאה. אני לא זוכרת כלום ובא לי לראות שוב.

BAZOKA JOE

New member
סיכום אחרון חלק 1

זהו לפני כמה דקות סיימתי לראות את הפרק האחרון של "תיקים"... התחלתי לראות את תיקים בצורה מאוד מוזרה.תמיד הכרתי את הסדרה ואמרתי שאם אני אצפה בה אני אוהב אותה,אבל האורך שלה הרתיע אותי.לבסוף הגעתי למסקנה שאני חייב לראות אותה ומהר!! אז התחלתי לראות את העונות באינטנסיביות ובזמן שיא אני חושב... ומאז,אתם כבר יודעים...מאז כבר הכרתם אותי... הפרק האחרון-לא האמנתי שכבר הגעתי אליו,אני מצטער שהגעתי אליו,לא רציתי שהסדרה הזו תגמר... ועכשיו לפרק עצמו: פרק מעולה,הסביר הרבה דברים שלא ממש היו ברורים בקשר לקונספירציה,פתח מלא שאלות חדשות וריגש מאוד.סוף סוף הראו את סקאלי ומולדר כאוהבים,כזוג,זה היה נפלא!! הפגישה ביניהם בתחילת הפרק הייתה ממש מרגשת,גם ההערה של מולדר לסקינר הייתה נחמדה:"come here you big bold boy"או משהוא כזה... רוב הפרק התרכז במשפט,דבר שמעט איכזב אך היה נחוץ. הפרק זרם בצורה מעולה ולא יכולתי להפסיק לצפות אפילו לשנייה,המתח נבנה בצורה הדרגתית והיה פשוט מעולה. קרייצ'ק היה בו,המעשן היה בו,לוון גאנמן היו אחרי המוות הנוראי שלהם,x הופיע ואפילו גיבסון ומריטה. אהבתי את הקטע שבו אומרים שהמתים עוד יכולים לעזור לנו,הם לא חסרי תועלת...זה דבר שהיה תמיד חלק מתיקים וזה יפה שהתייחסו אליו גם פה. אוקיי אז עד עכשיו שיבחתי אבל יש לי גם כמה טענות.... היו כמה חידות שלא נפתרו (או שנפתרו ולא עליתי על זה) והגדולה מביניהם בעיניי היא למה גברת מולדר התאבדה?? זה לא נענה...צפיתי כול כך הרבה לתשובה בקטע הזה... אולי כריס לא ענה על הכול כי הוא תיכנן שהסרט השני יהיה שנה אחרי הפרק האחרון.אבל לא כך היו הדברים ואנחנו עדיין מצפים לו...נקווה שיצא בקרוב... אני עוד מתכנן לרשום הערות לכול פרק מהעונה ה- 9 אז צפו להמשך הכתיבה עוד מעט...

יפה מה שכתבת

זה פשוט החזיר אותי חזרה ליום שבו אני צתפיתי בפרק האחרון, המשכתי אחר כך לשבת חצי שעה מול המסך תוהה אם זאת הקלה או געגועים, אחד הפרקים הטובים של הסדרה. לגבי טינה, כבר בפרק שמתה דיברו על הסיבה, היא חלתה במחלה חשוכת מרפא.

Gilliana

New member
לי יש רק בעיה אחת עם הפרק האחרון

מה היה הפחד הגדול של מאלדר לחלוק עם סקאלי את המידע אודות הפלישה? הרי זה לא היה מידע חדש, גם הוא וגם סקאלי ידעו אותו כבר לפחות שנה לפני כן - אז ממה היה החשש הגדול? מצטערת, אבל כמה שהפכנו בנושא הזה בפורום - השאלה הזו נשארה, מבחינתי לפחות, ללא מענה.

BAZOKA JOE

New member
חחח

אני חושב שהוא לא רצה לדכא את סקאלי.כלומר,הם יכולים לנסות לעצור את הפלישה אבל לפי דעתו רוב הסיכויים שהם לא יצליחו...

Gilliana

New member
אבל זה בדיוק העניין

סקאלי כבר ידעה על הפלישה הזו לפחות שנה קודם לכן - בעונה השישית, אז איפה החידוש???

אולי

הוא לא אמר לה כי אחרי 9 שנים של איבוד אחות, חטיפה, סרטן, עקרות, ילד, איבוד ילד, בעצם איבוד שני ילדים, שנה ללא מאלדר, חטיפת מאלדר, הסתובבות בחברת טומס, דוני פאסטר ועוד כמה אנשים מלבבים הוא לא רצה להגיד לה שהכל לחינם. שמה שהם חיפשו זה קבוע, ידוע, לא ניתן לשינוי...

Gilliana

New member
איפה כתוב שלא נתון לשינוי?

וידוע וקבוע היה גם קודם לכן - זו לא היתה הפעם הראשונה שדיברו על 2012. לדעתי זה חור בסדרה, חור גדול.

1Shir

New member
המשפט היה כביכול משפט על האמת

זאת היתה מטאפורה כזאת ואותי זה דווקא לא איכזב... הפרק האחרון מעולה ומדהים לדעתי! גם אני התחלתי בצורה דומה לך עם הסדרה, תמיד אהבתי אבל אף פעם לא היתה לי הזדמנות לראות באופן מסודר. למעשה עד היום לא ראיתי את *כל* הפרקים באופן מסודר, אבל אחרי שהשלמתי מ-AXN את 3 העונות הראשונות באופן מסודר (ולא סתם אלא 3 פעמים) השלמתי גם את רוב הסדרה כאשר חלק ניכר מהפרקים כבר ראיתי בעבר בערוץ 2, אבל מי כמוך בטח יודע שזה אחרת כשרואים מסודר. איזה עונות ראית בזמנו לפני כמה שנים בערוץ 2? אני ראיתי פרקים מכל מיני עונות, בעיקר עונות 5,6,7 ובאמצע עונה 8 פרשתי וחזרתי בעיקר לפרק האחרון כי פורסם שהוא האחרון ומאלדר יהיה... בכל אופן אל תהיה עצוב שזה נגמר, כי אתה תמיד יכול להתחיל את הכול שוב מההתחלה.. לא?

BAZOKA JOE

New member
כן..

תמיד אפשר לראות שוב. אני לא ראיתי בזמנו בערוץ 2.אבל תמיד הכרתי את הסדרה,אבל אני חושב שפעם אחת העפתי מבט כשהיה sunshine days בערוץ סטאר וורלד.

BAZOKA JOE

New member
המשך ניתוח

עכשיו אני רוצה לדבר על כמה דברים נוספים: מוניקה-אוהב אותה!פשוט אוהב אותה!דמות פשוט מעולה! מעניקה מין תחושה של רעננות לסדרה ואהבתי את זה מאווד.עוד דבר שאהבתי זה שהיא וסקאלי התחברו מאוד והפכו לחברות די טובות.במשך 8 שנים לא ממש ראינו חברים של סקאלי והיא הייתה די נטולת חברים.אבל עכשיו עם מוניקה מגלים צד חדש ורענן בסקאלי שרצה לצאת כול הזמן. עוד דבר בקשר למוניקה זה הקשר שלה עם דוגט.למרות שלא היה פיתוח רציני בעניין הזה השחקנים העבירו את המתח ביניהם בצורה מעולה.זה סיקרן אותי כול הזמן,מה יתפתח בין שניהם,חבל שלא עסקו בזה יותר... וויליאם- ענת אני מבין אותך,הוא כול כך חמוד!!פשוט מתוק.... סקאלי לידו הייתה כול כך אימהית ומתוקה זה היה פשוט מעולה,בכלל מאוד אהבתי את סקאלי השנה. כשהיא שרה לו במכונית נראה לי בפרק "וויליאם"זה היה כול כך חמוד ומצחיק... אהבתי את הסטורי ליין שעשו איתו,הוא אמור לעזור לתוכניות החייזרים והוא אפשר להגיד המפתח להכול. כשסקאלי מסרה אותו זה היה כול כך עצוב,אני לא מתבייש להגיד שבכיתי...ג'יליאן עשתה עבודה מעולה! סקאלי- שוב,מאווווד נהנתי מסקאלי השנה הייתה בה התפתחות שונה,בלי מולדר,עם תינוק,עם חברה...זה היה ממש נחמד. אנשים פה אמרו שסקאלי בעונה 9 היא דמות משנית שהייתה ברקע כול הזמן.אני לא מסכים.סקאלי הייתה מאוד חשובה העונה,היא הייתה עיקרית מאווד והיא לא הייתה בצד בכלל.נכון היו פרקים שהיא הופיעה בהם פחות אבל זה היה נחוץ כדי לחקור את הסטורי ליין העונתי... סופר סולדג'ירס- הסיפור איתם היה מעניין ביותר,רק דבר אחד אני לא מצליח להוציא מהראש.אני חושב שכריס קיבל השראה מהסדרה "dark angel".אני לא יודע אם אתם מכירים אותה אבל זו סדרה שאני מאווד אוהב.במרכזה מקס,נערה צעירה שהיא תוצר של הנדסה גנטית מטעם הממשלה ליצירת חיילי על.ישנם עוד כמוה אבל הסדרה מתרכזת בה ובחייה,סדרה מומלצת ביותר במיוחד למעריצי תיקים... העונה הראשונה שודרה במקביל לעונה 8 והסיפור עם הסופר סולדג'רס התחיל באמצע עונה 8 כלומר אחרי כחצי עונה של דארק אנג'ל(או בעברית "מלאך שחור").ייתכן שהוא ראה את הסדרה והחליט לערב את זה יחד עם תיקים. חוץ מזה הסטורי ליין הזה ריתק מאווד ונכתב בצורה טובה ביותר. פולמר- סתם דמות.לא אהבתי במיוחד והיא סתם מיותרת.יש כבר אסיסטנט דירקטור והיא לא ממש נחוצה.במעט הפרקים שהופיע הצליח לעצבן אותי במיוחד... חייבים להתייחס לאקדחונים הבודדים. אני כול כך אוהב אותם ובמשך 9 עונות תמיד נהנתי מההופעות שלהם. jump the shark היה פרק טוב.סגר קצוות שהבנתי שהיו מהסדרה(אני עוד מעט יראה אותה)האקט הסופי שלהם היה הירואי ביותר.הם הקריבו את עצמם כדי להציל אנשים ואני חושב שזה היה המוות הראוי ביותר להם,כמו גבורים אמיתיים. זהו אני חושב שרמתי הכול... סהכ עונה 9 מקבלת אצלי ציון 8 בסולם שי...עונה טובה,מושקעת עם פרקים מעולים...

יש לי המון להגיד.

מוניקה- לגביה אני ממש לא מסכימה איתך, היא תמיד נראה לא קשורה ולא מתאימה למקום. הייתה לי הרגשה כי היא מנסה להוכיח שהנה היא כמו מאלדר , ואף טובה ממנו. נכון, ניתן לה קרדיט על אוזן קשבת לסקאלי. וויליאם- עקב רגישות יתר לילד הזה אני לא אגיב פן אתחיל לבכות. מוניקה ודוגט- לא הרגשת שיש פה ניסיון חיוור ועלוב ליצור את המתח המיני שהיה 7 שנים בין סקאלי למאלדר???? פולמר- אתה צודק במאה אחוז. האקדחונים- כן, הם קיבלו מוות שראוי להם ומתאים להם אבל עדיין לא הבנתי למה הם היו צריכים ללכת... כל הכבוד על הסיכום!!!

Gilliana

New member
מצטרפת לעינת במחמאות לסיכום ../images/Emo45.gif

ורוצה להגיד שגם אני אהבתי את מוניקה - במיוחד את הנחישות שלה והאומץ לעמוד לצד האמת במשפט בפרק האחרון. למען האמת - אהבתי אותה הרבה יותר מאשר את דוגט שבעיני תמיד ישאר באיזשהו מקום ה T-200 (זה היה הדגם, לא?) מ-"שליחות קטלנית".

Gilliana

New member
מה, זה לא ברור??? ../images/Emo99.gif

הילד הזה הוא הדבר הכי טוב שקרה בסדרה (ולא, אני לא אומרת את זה כדי להחניף לעינת
). אני תמיד בעד תינוקות וילדים ואני באמת חושבת שעצם הכנסתו של ויליאם לסדרה והעובדה שסקאלי ומאלדר הפכו להיות הורים מאושרים נתנה לסדרה אספקט הרבה יותר "אנושי" וקרבה אותנו כצופים אל הדמויות עוד יותר. הדבר היחיד שהרגיז אותי היה המסירה של הילד לאימוץ - זה היה מיותר וחסר טעם שלא לדבר על אכזרי.

למעלה