המשך ניתוח
עכשיו אני רוצה לדבר על כמה דברים נוספים: מוניקה-אוהב אותה!פשוט אוהב אותה!דמות פשוט מעולה! מעניקה מין תחושה של רעננות לסדרה ואהבתי את זה מאווד.עוד דבר שאהבתי זה שהיא וסקאלי התחברו מאוד והפכו לחברות די טובות.במשך 8 שנים לא ממש ראינו חברים של סקאלי והיא הייתה די נטולת חברים.אבל עכשיו עם מוניקה מגלים צד חדש ורענן בסקאלי שרצה לצאת כול הזמן. עוד דבר בקשר למוניקה זה הקשר שלה עם דוגט.למרות שלא היה פיתוח רציני בעניין הזה השחקנים העבירו את המתח ביניהם בצורה מעולה.זה סיקרן אותי כול הזמן,מה יתפתח בין שניהם,חבל שלא עסקו בזה יותר... וויליאם- ענת אני מבין אותך,הוא כול כך חמוד!!פשוט מתוק.... סקאלי לידו הייתה כול כך אימהית ומתוקה זה היה פשוט מעולה,בכלל מאוד אהבתי את סקאלי השנה. כשהיא שרה לו במכונית נראה לי בפרק "וויליאם"זה היה כול כך חמוד ומצחיק... אהבתי את הסטורי ליין שעשו איתו,הוא אמור לעזור לתוכניות החייזרים והוא אפשר להגיד המפתח להכול. כשסקאלי מסרה אותו זה היה כול כך עצוב,אני לא מתבייש להגיד שבכיתי...ג'יליאן עשתה עבודה מעולה! סקאלי- שוב,מאווווד נהנתי מסקאלי השנה הייתה בה התפתחות שונה,בלי מולדר,עם תינוק,עם חברה...זה היה ממש נחמד. אנשים פה אמרו שסקאלי בעונה 9 היא דמות משנית שהייתה ברקע כול הזמן.אני לא מסכים.סקאלי הייתה מאוד חשובה העונה,היא הייתה עיקרית מאווד והיא לא הייתה בצד בכלל.נכון היו פרקים שהיא הופיעה בהם פחות אבל זה היה נחוץ כדי לחקור את הסטורי ליין העונתי... סופר סולדג'ירס- הסיפור איתם היה מעניין ביותר,רק דבר אחד אני לא מצליח להוציא מהראש.אני חושב שכריס קיבל השראה מהסדרה "dark angel".אני לא יודע אם אתם מכירים אותה אבל זו סדרה שאני מאווד אוהב.במרכזה מקס,נערה צעירה שהיא תוצר של הנדסה גנטית מטעם הממשלה ליצירת חיילי על.ישנם עוד כמוה אבל הסדרה מתרכזת בה ובחייה,סדרה מומלצת ביותר במיוחד למעריצי תיקים... העונה הראשונה שודרה במקביל לעונה 8 והסיפור עם הסופר סולדג'רס התחיל באמצע עונה 8 כלומר אחרי כחצי עונה של דארק אנג'ל(או בעברית "מלאך שחור").ייתכן שהוא ראה את הסדרה והחליט לערב את זה יחד עם תיקים. חוץ מזה הסטורי ליין הזה ריתק מאווד ונכתב בצורה טובה ביותר. פולמר- סתם דמות.לא אהבתי במיוחד והיא סתם מיותרת.יש כבר אסיסטנט דירקטור והיא לא ממש נחוצה.במעט הפרקים שהופיע הצליח לעצבן אותי במיוחד... חייבים להתייחס לאקדחונים הבודדים. אני כול כך אוהב אותם ובמשך 9 עונות תמיד נהנתי מההופעות שלהם. jump the shark היה פרק טוב.סגר קצוות שהבנתי שהיו מהסדרה(אני עוד מעט יראה אותה)האקט הסופי שלהם היה הירואי ביותר.הם הקריבו את עצמם כדי להציל אנשים ואני חושב שזה היה המוות הראוי ביותר להם,כמו גבורים אמיתיים. זהו אני חושב שרמתי הכול... סהכ עונה 9 מקבלת אצלי ציון 8 בסולם שי...עונה טובה,מושקעת עם פרקים מעולים...