נשאלת השאלה ....

BlogTV Police19

New member
נשאלת השאלה ....

מדוע כינויים שהיו בוורוד (נקבות) בבלוג הישן מופיעות בכחול (זכרים שולטים) בבלוג החדש ???

BlogTV Police11

New member
כי העולם הולך ונשלט ע"י נשים ../images/Emo2.gif*

ראית את התקנון? כולו כתוב בלשון נקבה כי מישהי רצתה להראות את מחאתה שכל דבר נרשם כזכר, ועוד כותבים (כי הכנסת הוציאה חוק בלחץ של חברות הכנסת) שאמנם הכל מנוסח בלשון זכר אבל מיועד לשני המינים (ענתושקוקסית עדיין לא זכתה לחוק משלה). אז מי שכתבה את התקנון עשתה דווקא ואולי גם כתוב (אני עצלן לחפש איפה) שאמנם התקנון כתוב בלשון נקבה אבל הזכרים לא צריכים להעלב כי הכוונה גם אליהם. הבלוגים החדשים זה שידרוג המחאה הנשיית - ולכן כל הנקבות כחולות וכל הפוליסים סגולים כי כל הפוליסים הומואים. (שימו לב לצבע של טינקי ווינקי בלינק המצורף). * כותב התגובה הזו (פוליס 11) ידוע בחיבתו הבלתי נשלטת לכל מיני השערות של קונספירציות .

BlogTV Police20

New member
../images/Emo2.gif אנחנו נכחדים

אני לא מבין איך זה שמכל חברי הכנסת כ- 30 מהם הן נשים ובכל זאת הן מצליחות להעביר חוקים לטובתן????? כנראה שה 90 האחרים הם נבחרי העם של ענתושקוקס???? אני לא אתפלא אם יום אחד אנחנו גם נלד ילדים והאישה לא תעשה כלום ותשב עם רגליים על השולחן בסלון ותפצח גרעינים בזמן שאנחנו מנקים אבק, תריסים, כלים, כביסה ועוד ועוד... איפה הצדק? איפה החלוקת תפקידים???? (אל תתייחסו, זה לעצבן את סמי)

BlogTV Police25

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נאור מה לעצבן אותי???????? קום לעשות תריסים

למעלה