נשאבתי

גונאלית

New member
נשאבתי../images/Emo36.gif

אז זהו לאחר המתנה מורטת עצבים אני כבר אחרי ב"ה. אני לא מאמינה על עצמי 11 ביציות. (להזכירכן בפעם הקודמת רק 3) אין ספק שהתפילות שלכן הועילו. אני מתפללת בעזרת ה' לעוברים יפים ולהצלחה רבה בהחזרה ביום א'. שבת שלום לכולכן, איחולים להצלחה בכל.

פּוֹנְג

New member
יופי של תוצאה.

סתם מתוך סקרנות, את יכולה לכתוב מה ההבדלים בין הפרוטוקול הזה לפרוטוקול הקודם? עכשיו מחזיקה אצבעות להפריות יפות ובטא חיובית.

גונאלית

New member
ההבדלים...

למעשה הטיפול הנוכחי התחיל עם לקיחת יסמין גלולות למניעת הריון על מנת שיסדרו לי את העניינים.ודקא ארוך שנית בפעם הקודמת התחלתי את הטיפול ב3 גונאל ליום, הפעם החליטו לעלות בהדרגה ולסירוגין לקחתי יום 3 ויום 2 ולקראת הסוף 3 . כמו כן שכחתי לציין שאחת השחלות שלי מעט גבוהה וייתכן שבפעם הקודמת לא הצליחו לדקור אותה כראוי. מה שהפעם הם מאד התאמצו בפרט שהיו שם מלא זקיקים, אפילו הכינו אותי לאפשרות דיקור מהבטן מה שבסוף לא בוצע. אין ספק שאני מרגישה עכשיו כאבים בצד השמאלי כנראה לחצו טוב... בכל מקרה הם מאד השתדלו ואני מודה לה' שזה מאחורי ומחכה לבשורות טובות.

dvoriz

New member
המון המון הצלחה!!!../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

ושיהיה לך הריון קל ומוצלח ולידה קלה!!

דנה אא

New member
גונאלית , מאחלת לך עוברים יפים

ומוצלחים ומתפללת לשתינו לעבור כמעט ביחד לפורום השכן ( נשאבתי לפני יומיים) ומאחלת לשתינו ללדת כמעט ביחד (בלידה מוצלחת). מי יודע אולי אפילו ביחד באותו בית חולים. מתפללת!!!

בייבי4

New member
האם יש הבדל בטיפול עם או בלי דכא?

האם לפי דעתכן אותו הפרוטוקול עם דיכוי (דכא וגלולות או רק דכא) או בלי נותן תוצאות שונות מבחינת כמות הביציות והצלחת הטיפול? האם הגיוני שללא דיכוי תהיה תגובה חלשה יחסית וטיפול יפסק ובאותו פרוטוקול עם דיכוי יהיו הרבה זקיקים וביציות לשאיבה?

I N K A

New member
אני בטיפול ללא דיכוי.......

והתגובה יפה כמו עם דיכוי שכן ההורמונים עדיין באיזור-גונל F. לפי הרופא שלי טיפול בלי דיכוי מעלה את איכות הביציות. ההבדל היחיד הוא כמובן שזה סיכון, כי אם יהיה ביוץ הכל מתפקשש
. מקווה שתעבור שבת שקטה על הפרוגסטרון החצוף שלי ועל הזקיק המוביל, וביום ראשון נגיע לשאיבה ולא לאכזבה הבלתי נסבלת הזאת. איפה אלוהים כשצריך אותו איפה?

I N K A

New member
אוף אני מעופפת כבר לגמרי.....

וכמובן גונאלית מתוקה בהצלחההההההההההההההה ענקיתתתתתתת

דנה אא

New member
INKA יקרה

שתהיה לך שאיבה מוצלחת עם ביציות איכותיות ביותר ועוברים יפים ומשובחים
. מדליקה אור גדול לכבודך
.

I N K A

New member
../images/Emo4.gif תודה נשמה-לא עזר הפעם...

הגוף שלי עושה מה שמתחשק לו. כן דיכוי לא דיכוי, האהבל מבייץ ביום העשירי כמו שעון. עשירי???????????? חכה כמה ימים לפחות יהיו ביציות ששוות משהו. ביום העשירי אין מה לשאוב בכלל. פרופ' עמית המקסים קרא לי היום בבוקר-כן כן שבת בבוקר לשיחת עידוד, והודיע לי חגיגית על פרוטוקול חדש עם סינרל שעדיין לא ניסו עלי. מתחילים חודש הבא והוא לא מרשה לי לנוח הפעם. תקופת בחינות עם טיפול-נשמע מנצח? נשמע לי מלחיץ קצת, אבל אולי מהלחץ של הבחינות אני לא אחשוב על הטיפול. המשך שבת נעימה לכולן ובהצלחה בהמשך :)

דנה אא

New member
נו, אפילו לא זכרתי

פה עוד יותר התעמרת בגופך
. אני שולחת הרבה אהבה וחום לגוף הגאון שלך!!!

ל א ו

New member
אינקה תשאלי את תולו

מה קורה כשעושים טיפול ועושים מבחנים באותו זמן. נראה מה היא תגיד לך! בעצם את יכולה לשאול אותה היא בדלת משמאל
ולגבי פרוטוקול בלי דיכוי ועם דיכוי עלי שניהם השפיעו אותו הדבר.

בולה101

New member
אחלה של יבול../images/Emo45.gif

עכשיו נקווה שכל היבול יהפוך ללול ובעוד 9 חודשים תחבקו ילד את ובעלול. אופס, יצא לי אפילו חרוז

עינת ב6

New member
11 זה מס' מנצח!../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף לקבל כזו תשובה אחרי השאיבה...
אני מחזיקה עכשיו המון אצבעות
להרבה הפריות להחזרה תקינה
והכי חשוב להשרשה מוצלחת
והריון משעמם של 9 חודשים!!!
תנוחי לך עכשיו ותהיי גאה בשחלותייך - מגיע להן!
ולבולה - יפה לך החרוז החביב !!!

עינת ב6

New member
11 זה מס' מנצח!../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף לקבל כזו תשובה אחרי השאיבה...
אני מחזיקה עכשיו המון אצבעות
להרבה הפריות להחזרה תקינה
והכי חשוב להשרשה מוצלחת
והריון משעמם של 9 חודשים!!!
תנוחי לך עכשיו ותהיי גאה בשחלותייך - מגיע להן!
ולבולה - יפה לך החרוז החביב !!!

נועם@בת

New member
סחטיין על היבול

עכשיו נשאר לקוות שיחזירו לך עובר מנצח שיבכה לך בלילה בעוד תשעה חודשים.
נועם

רוית ב

New member
מחזיקה לך!!!!!../images/Emo24.gif

אגב... גם לי נשאבו 11 ביציות........ ויש מנצחים כך ש 11 זה בהחלט מספר מנצח!!!! להתראות בפורום השכן!

למעלה