נר שישי של חנוכה...

דנטל

New member
כאילו אין חג

ואם לגמרי פחות מדי סופגניות. נראה לי שמאז שהתחיל החג לא אכלתי סופגניות.

אם לא אכלת סופגניות

בגלל הקלוריות,אז,גם מבלי להכיר אותך באופן אישי,אני חושב שאת יכולה לקחת סופגניה,לחתוך אותה בסכין לשנים ואת

החצאים לחתוך לחתיכות פחות או יותר

שוות ולאכול כל פעם מספר חתיכות ככה שזה יעשה לך טוב על הלב .ואם תדליקי גם נרות חנוכה(אני ממש,אבל ממש לא מחזיר בתשובה ואפילו

לא דתי בעצמי)אז כאמור

אם גם תדליקי נרות חנוכה במיוחד היום ומחר כשיש הרבה,הצבעוניות והאורות הקטנים ,המנצנצים והחמים שלהם

האמת היא שאני אישית תמיד אהבתי

וגם עכשיו מאוד אוהב את החנוכה.זה קשור בדברים אישיים שונים וגם באהבת סופגניות ואהבת המראה של

דנטל

New member
בגלל הקלוריות??? הל נו!

רואים שאתה לא מכיר אותי, חחח. מה אכפת לי הקלוריות? אני שמנה. אני אדם של קלוריות. מצידי, לתקוע סופגניות בלי סוף. אין לי כסף. אפילו לא שני שקלים וחצי בשביל סופגניה.

מתנצל שחשבתי בכיוון אחד בלבד!

אז מה בכל זאת את אוהבת לאכול ואכן אוכלת? מקווה שזו לא שאלה אישית מדי

זה מזכיר לי מיקרה לגמרי אמיתי

אני אוהב בננות.וכשהיתי ילד,עוד יותר! אז בסביבות גיל 10 גייסתי שני חברים,כל אחד מאיתנו הביא את כל הכסף שהצליח להשיג וביחד

קנינו בננה אחת.קילפנו אותה

בזהירות וחילקנו אותה לשלושה חלקים שווים.אחד לכל אחד מאיתנו כמובן.ואז,בזמן שאני ועוד חבר התענגנו על אכילת חלקנו,החבר השלישי

משום מה,לא אהב את טעמה של אותה

בננה.ובלי ``לדון`` בעינין,בלי ``להיתיעץ``,בקיצר באופן לגמרי ספונטני ובלי לחשוב הרבה,לקח את חלקו וזרק אותו לכל הרוחות!!!

רק לעתים רחוקות מאוד בחיי התמלאתי

בכזה זעם ובכזה תסכול! כמעט ירדתי על החבר הנפלא ההוא במכות כאלה שהיה זוכר אותן כל החיים שלו...ובדרך כלל אני

De-Panther

New member
שנה שעברה היה את...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הסופגניות חינם של סלקום ברולדין חבל שלא היה גם השנה...

get low

New member
אה? עכשיו חנוכה?

סתם,
אבל אם השותפים בדירה לא היו מתעקשים שנדליק נרות, ואם אתמול בפקולטה לא היו מחלקים סופגניות, לא הייתי מרגיש בכלל שחנוכה...

gavrik

New member
היינו באיזו שיחה עם רכזת לפני שבוע

בנוגע לפעילות, היא עושה "זה יתחיל אחרי חנוכה אחת לשבוע בלה בלה.." אז אני שואל רגע מתי יוצא חנוכה? מסתבר שבאותו יום היה נר ראשון.. חוץ מפסח אני לא שם לב לכלום

למעלה