נר ראשון...

tairon

New member
נר ראשון...

ערב חנוכה אני מעט חולה .. אבל בכל זאת אבא שלי הגיע לאסוף אותי שבכדי שאהיה נוכח בהדלקת נר ראשון תבינו אנחנו בית חילוני לכל דבר אבל בכל זאת בחגים תמיד יש התכנסויות משפחתיות אז הגענו לבית סבתי שם כולם כבר היו נוכחים והמלאכית הקטנה כבר המתינה לבואי במדרגות רצה לחבק אותי האח הגדול עם מבטי הערצה בעיניים מושכת במכנסי בכדי לזכות במלוא התשומת לב וכמובן שתמיד היא מצליחה אי אפשר עליה אז כמובן שהקטנה היא מבקרת מקהלות ידועה והיא השנציר של המבקרים היא קטלנית במיוחד ``אתם לא שרים יפה ככה לא שרים``(ככה גם לא בונים חומה אבל נו זה מה יש) טוב אז היא לא הפסיקה לרטון בכל אחד ואחד מן השירים הקולות שלנו לא היו לטעמה במיוחד זה שלי ``אתה שר דרך האף `` הכריזה החוצפנית שהגענו לשיר באנו חושך לגרש...... המלאכית כולה נכנסה לכוננות ספיגה אין לי מושג אבל כל הקטנטנים האלה מפחדים מהשיר הזה חושך...לגרש.. המילים מפחידות אותם וגם הטון של אייך ששרים את זה אז היא נעמדה לה כולה מצומררת `` לא אוהבת את השיר הזה תעברו לנר לי נר לי`` היא היתה השלט ובלחיצת כפתור הזיזה תחנה כמו מנצחת על תזמורת רק שהתזמורת לא היתה לטעמה של המפלצת אז כן מודה אנחנו לא הכי טובים בלשיר שירים ולפעמים לא יודעים את כל המילים אבל בכל זאת מעדיף את המקהלה המשפחתית הזו כמו שהיא ולא מחליף אותה בעבור הון שבעולם **חג שמח לכל חברי הפורום !!**

אהובה.א

New member
חג שמח גם לך טאי

ורק שנרגיש טוב כולנו... שיהיה לכולנו רק אור ושמחה בלב כי זה מביא את האהבה והכייף אוהבת אותך בחור חג שמח אהובה

moran.l

New member
חג שמח מתוק.

אבל בנר שלישי אתה ברבנות, שמעת? חנוכה, אין משמעו דחייה.

למעלה