נר הלילה ומגנזיום

מסק28

New member
נר הלילה ומגנזיום

היי בנות :) מישהי מכם משתמשת בתוספי מגנזיום או נר הלילה ואם כן האם יש או היה שיפור ?

liats80

New member
היי מסק

אין לי נסיון עם נר הלילה ותוסף מגנזיום לקחתי לתקופה אבל אני לא כ"כ יכולה למקד את השיפור כיוון שניסיתי כמה דברים במקביל. תיאורתית, יש הגיון מאחורי השימוש בהם. מעשית אני לא יודעת. מקווה שבנות אחרות יוכלו לתת לך מענה. ליאת.

פז08

New member
הי מסק, למה את מתכוונת?

מגנזיום ידוע למשל כמסייע במקרים של התכווצות שרירים כי הוא מרפה שרירים, האם את מתכוונת שיפור בכאבים של אנדו'? לגבי נר הלילה - לא מכירה.... בכל מקרה, שימי לב לא לצרוך כמויות גדולות של מגנזיום כי זה מסוכן....... אני בעבר ניסיתי לקחת מגנזיום, לא זוכרת כבר למה, (חחחח יש לי כל כך הרבה תסמינים כמו מעי רגיז, מיגרנות, וכו'). זוכרת שזה לא עשה לי טוב אז הפסקתי
מי המליץ לך על שימוש בהם? תזונאית? רופא אנדו'? ניסית משהו מהם? אני פשוט לא שמעתי עד כה שהם אמורים לסייע בתחום..... אשמח אם תשתפי

יוסטיק27

New member
היי מסק

היי מסק אני חודש ראשון משתמשת במגנזיום עם ויטמין B6 במחזור הקודם היו כבר פחות כאבים אבל אני גם שיניתי תזונה לא יודעת מה השפיעה יותר בטוח מגנזיום אמור לעזור הוא מרפה התכווצויות בנוסף להרפיית שרירים ובכך יכול להפחית את הכאבים...:) שמעתי מכל מני מחקרים גם בשפות אחרות שכדאי לבנות אנדומטריוזיס לקחת מגנזיום ולא רק לנו לכל הבנות שיש להן מחזורים כואבים...שווה לנסות לתקופה של מס' חודשים עד שתהיה השפעה.... :) לגביי נר הליללה לא יודעת שיהיה בהצלחה :) ושבוע נפלא

tuli2210

New member
אלו תוספי מזון? לבליעה?

אשמח לשמוע אם זה עוזר לך?

מסק28

New member
היי שוב :)

סליחה שלקח לי זמן לחזור אליכם:) לגבי נר הלילה זה כמוסות שנראות בדיוק כמו האומגה 3 קראתי עליהם בספר אמריקאי לאנדומטריוזיס שזה מומלץ לקחת תוספת של נר הלילה כי זה מפחית תופעות טרום ווסתיות ושהלכתי להתייעץ בבית מרקחת גם אמרה לי הנטורופתית שזה מעולה לבעיות מחזור ואנדומטריוזיס. יש לי עוד 8 ספרי דיאטות בבית - ממש אוהבת לקרוא על צמחים ומזון..... ומצאתי בעוד 2 ספרים על נר הלילה - זה לא דבר חדש... החלטתי לנסות אני די חדשה עם נר הלילה אבל קראתי על תוספי תזונה שצריך לתת להם לםחות 4 חודשים להשפיע ולא להתייאש מהר כי תוצאות לא באות מייד ושחשוב להתמיד ושגם לא כדאי לקחת כמה תוספים ביחד... מגנזיום קראתי פה שרשורים ישנים גם לגבי זה והבנתי שיש בנות שלוקחות. בכל אופן אם אתם לוקחות תקחו או לקחתם תעדכנו אם זה עוזר:) מישל:)

למעלה