נרתיקים קשיחים ל505\500

zeev2

New member
נרתיקים קשיחים ל505\500

חברי הפורום הנכבדים לאור תפוצתם הרבה של המכשירים החדשים ,M500 וM505 אשמח לקבל חוות דעת על נרתיקים קשיחים עבור מכשירים אילו.אודה אם תוכלו לציין אילו מהם ניתן לרכוש בארץ. אשמח גם לרעיונות מקוריים לגבי "עשה זאת בעצמך"או שימוש במוצר תואם. נ.ב. בחברת VIVANCO טרם החלו בשיווק נרתיקים קשיחים אילו בזמן כתיבת ההודעה בתודה מראש

הלינק - תיקים לפאלם

אני מעדיף את תיקי העור המצוינים (טיפה יקרים אבל לא תמצאו משהו באיכות הזאת בארץ) על כל תיק, בצד הפנימי מגיע הדפס גרפיטי לסימנים מיוחדים ותמיד יש מקום לכרטיסי אשראי, מרשרשים ועט נוסף אבל למי שצריך משהו חזר מטיטניום, כדאי להיכנס ל-VAJA

הלינק - תיקים לפאלם

אני מעדיף את תיקי העור המצוינים (טיפה יקרים אבל לא תמצאו משהו באיכות הזאת בארץ) על כל תיק, בצד הפנימי מגיע הדפס גרפיטי לסימנים מיוחדים ותמיד יש מקום לכרטיסי אשראי, מרשרשים ועט נוסף אבל למי שצריך משהו חזר מטיטניום, כדאי להיכנס ל-RHINOSKIN

הלינק - תיקים לפאלם

אני מעדיף את תיקי העור המצוינים (טיפה יקרים אבל לא תמצאו משהו באיכות הזאת בארץ) על כל תיק, בצד הפנימי מגיע הדפס גרפיטי לסימנים מיוחדים ותמיד יש מקום לכרטיסי אשראי, מרשרשים ועט נוסף אבל למי שצריך משהו חזר מטיטניום, כדאי להיכנס ל-RHINOSKIN

למעלה