נרתיקים ל505

eran123

New member
נרתיקים ל505 ../images/Emo53.gif

בהמשך לדיון על נרתיקים אשמח אם תוכלו להמליץ על נרתיקים שבשימושכם ולצרף קישור לאתר המכירה\החברה . אני מעוניין במיוחד בנרתיקים הקשיחים. לידיעתכם, בתשובה לפניתי החברות RHINOSKIN ו ZERO HALIBURTON שמחו לבשר כי דגמי 505 יצאו לקראת אמצע ספטמבר תודה לכל המשיבים

מנסיוני ומנסיון חברי..

תוכל למצוא שפע של נרתיקים בחנויות שאין להם ולפאלם שום דבר... הכוונה לחנויות שמוכרות ציוד ספורט/צבא ובייחוד לחנות בקניון בית ינאי בקומה השניה בצד ימין (נדמה לי שקוראים לה "בדרך") חנות שלמה שכל מטרתה : נרתיקים. מצאתי שם נרתיקים לטלפונים ולפאלם והמחירים ... נהדרים.

נרתיקים מומלצים ע"י אדם צייט

נרתיקים מומלצים ל-m505 כשאתם מזמינים הזכירו שהגעתם מ-IPC - ISRAELI PALM COMMUNITY, אני מאמין כי תהיה הנחה על דמי משלוח 1. נרתיק של VajaCases - מעור משובח, הנרתיק האחרון שתקנו, עם גרפיטי החרוט על העור בצד הפנימי, נסגר בקלות ושומר על הפאלם שלכם ממכות חיצוניות. נראה טוב בכל מקום שתוציאו אותו וכל החבר´ה ישר שולחים מבטים. 2. Armored Palm Case - נרתיק קשיח אטום לחלוטין למים מפלסטיק קשיח במיוחד. הוא אמנם קצת גדול, אבל אם אתם רוצים לשמור על הפאלם שלכם מטביעה, מכות חזקות ולחות - אין משהו טוב יותר

למעלה