|נרשבת שלוםם!

בלה בלה5

New member
|נרשבת שלוםם!

אחרי שבוע מטורףףף למדי בו כמעט החזקתי ברישיון אבל הטסטר המניאק דפק לי 2 בלמים!חח אני מאחלת שבת שלום לכולם וגם...(כרגיל...)שואלת: תגידו, הרכזות לא אמורות כזה..להיות איתנו בקשר לפעמים? לתת פרטים על הסמינר באוגוסט (מי הולכת ד"א?!), להזמין אותנו למקום השירות שלנו לראות גם את האוכלוסייה איתה אנחנו עובדים (יענו מי האנשים וזה), וכו'? נראה לי דייי באוויר כל הקטע הזה... למישו יש תשובה? זה תמיד ככה או שרק אני מקופחת?:) חחח

TwelveEyes

New member
הממ...

ראשית, כאחת שסבלה הרבה טסטרים מניאקים (קיבינימט, על זה שלא הסתכלתי מספיק שמאלה במעגל אחד, מסכן ונטוש לחלוטין, מכשילים בטסט?! בן זונה!!!), תנחומיי הכנים. שנית, כן, הרכזות כזה כאילו ככה אמורות להיות בקשר איתנו. זו, יחד עם תשלום המשכורת, הוא כל מטרת קיומן!!!
אבל ברצינות, כן, היא אמורה להיות איתך בקשר, אבל זה לא אומר שאתן תתחילו רומן טלפוני עכשיו.. כשתיכנסי לשירות עצמו, תראי שהקשר חי וקיים. נכון לרגע זה, לא התחלת לשרת, לכן למעשה אין לך ולרכזת הרבה על מה לדבר, אלא אם כן יש לך שאלות או נושאים ספציפיים אחרים בהם את רוצה לפנות אליה, ולהיפך. אם את מרגישה שמתעלמים ממך, או יש לך שאלות, תרימי אליה טלפון ואני בטוחה שהיא תשמח לעזור... אבל אני יכולה לספר מנסיוני שהקשר שלי עם הרכזות מעולם לא היה בקנה מידה כזה גדול. יעל באה לבקר אותי אחת לארבעה-חמישה שבועות, לראות איך אני מסתדרת וכיו"ב, לשאול מה נשמע.. אבל זהו בעצם. ושמישהו יסביר לי למה, בחייאת ראבאק, אני ערה ליד המחשב בחמש בבוקר?!

פשש

הרכזת מבקרת אותך אחת לארבע-חמש שבועות..? אני כבר שלושה חודשים בשירות. הפעם היחידה שפגשתי אותה היתה כשהיא באה לתת לי מדבקה. שבוע שעבר היא התקשרה מיוזמתה בפעם הראשונה. היא עשתה כאילו שהיא נעלבת מזה שאני לא בא לשטות בשפיים, ואני עשיתי כאילו איכפת לי. נראה לי שהפעם היא תשלח לי את המדבקה בדואר. בפעמים היחידות שהיו לי איזשהן דרישות/בקשות/שאלות אליה היא התחילה לצעוק עלי. אז הסתדרתי בעצמי. ככה יוצא שאני לא ממש מתגעגע.

בלה בלה5

New member
אז איזה טסט עברת בסוף?../images/Emo3.gif

לי זה נראה כאילו זה לאאא יקרה לעולם!!!!!!!!!ללמוד נהיגה זה כזה מצייקקקק
ולעניינינו- אבל היא לא אמורה לתאם פגישות ביני לבין המקום שירות שלי? איך אדע מתי לבוא? ושטויות כאלה של טירונים?
בעע זה מתקרב וזה עדיין נראה לי לא מציאותי!!!! אני הולכת לגור 3 וחצי שעות מהבית וחוץ מזה ומזה שהמקום מדהיםםם אני לא יודעת כלום חחח יש לי אחלה רכזת נראה לי. מירי...ונראה לי שאני גם ממש מתרגשת חחח גם אתם התרגשתם ככה לפני?:)זה פשוט נראה לי שינוי דרסטי חח

למעלה