נרקומן ציבור

נרקומן ציבור

המלחמה שהתירוץ להתחלתה היה- השבת החיילים החטופים הביתה- הסתיימה, והחיילים לא חזרו הביתה, המלחמה נגמרה, אבל אח שלי עדיין עמוק בלבנון וכמוהו עוד הרבה, דן חלוץ מכר את המניות שלו יום לפני שהתחיל הבלאגן, אהוד אולמרט הביזנס מן הגדול לא יודע מימינו ומשמאלו, עמיר פרץ שר הביטחון?????????? הבדיחה העצובה ביותר כל כך עצובה חשבנו שרק נשמע את הבדיחה ובסוף חשנו אותה על בשרנו, חיים רמון מזיין קטינות ויילך לכלא, משה קצב מזיין קטינות וגם יילך לכלא, כתב אישום יוגש נגד צחי הנגבי, שכחתי מישהו????????? תזכירו לי מי ניהל את המלחמה הזאת מי מנהל את המדינה הזאת עצוב עצוב עצוב עצוב כל כך עצוב אז אל תצביעו בעדי אמר המשורר אל תצביעו כי זה לא משנה זה כבר לא משנה כולם מ ו ש ח ת י ם נרקומן ציבור ביצוע: מאיר אריאל מילים ולחן: מאיר אריאל יש אדם מכור לנשים נשים נשים. יש אדמה מכורה לנושים נושים נושים. יש אישה מכורה לגברים גברים גברים. יש אש מכורה לבנזין וגפרורים. יש המכורים לטיפה המרה/יש המכורים לדקירה הקרה. אני עצמי מכור לחתיכת חשיש - (כמו שקורא עתון מכור לדם בכביש) סך הכל הרחוב מלא התמכרויות, כמו שהשוק המשופשף מלא התיקרויות. ובין כל אלה מבצבץ מדי פעם בבירור עוד סוג של טיפוס אחד מכור, מכור - מכור, נקרא לו בקיצור - נרקומן ציבור... נרקומן ציבור נרקומן ציבור מה אתה עושה בין דיבור לדיבור? נרקומן ציבור נרקומן ציבור מה אתה חושב בין דיבור לדיבור? ערב טוב אדוני השליח, עדיין דואג לצרכי הציבור? הצלצלת לאלמליח? הסעדת עם ברנור? הישבת בחדר מסריח? הקבלת פתק ארור? המצאת אוזנו של מריח והדלפת לו את הסיפור? לא שכחת משהו - משהו בטח שכחת... לא הפגישה במלון - הביתה לא הלכת. הצוות לא הזכיר לך, המזכירה גם היא שכחה שעוד יש לך מין דבר כזה שנקרא משפחה... נרקומן ציבור נרקומן ציבור מה אתה עושה בין דיבור לדיבור? נרקומן ציבור נרקומן ציבור מה אתה חושב בין דיבור לדיבור? בוקר טוב אדוני הטפיל, כבר בזבזת היום את כספי הציבור? המיצית עד קצה התרגיל זכות אנושית לטעות בחיבור? העשית תורנות דחליל לגרש כל מיני ניקור וקירקור? החשבת לקחת כפיל לשיפוץ תדמיתך בעיני הציבור? או זמנית להעלם כליל לרגל דו"ח המבקר החמור? אין כל צורך. הציבור לא נראה מתרומם... קצת חוזר על עצמו הדו"ח - ארוך ומשעמם. נרקומן ציבור נרקומן ציבור מה אתה עושה בין דיבור לדיבור? נרקומן ציבור נרקומן ציבור מה אתה חושב בין דיבור לדיבור? אז כמו שאתה מביט מגבוה עלי ככה אתה גם מתכופף להריח באחורי. ספוג לח מכל מיני בוז והשפלה כמו נרקומן מועד אתה חוזר למזבלה היותר מצחינה שבין המזבלות זו המזבלה הגדולה שנקראת "בחירות" אתה הלחם של העם, אתה שעשועיו ! בשביל עוד מנה שום דבר לא נחשב אני יודע את זה מנסיוני כמכור... רק שיש בינינו בכל זאת הבדל ברור: הנזק שלי חל רק עלי, שלך על כל הציבור. נרקומן ציבור נרקומן ציבור מה אתה עושה בין דיבור לדיבור? נרקומן ציבור נרקומן ציבור מה אתה חושב בין דיבור לדיבור?

bart simpson75

New member
חותם על כל מילה בעיניים עצומות,אבל

זה לא הזמן המתאים לחשבון נפש והטחת אשמה. מי כמוני יודע שהיו הרבה טעויות ובעיות,ושהמדינה שלנו היא עולם שלישי (במקרה הטוב). אבל בשעה כזאת,כדאי להישאר מלוכדים.הוכחנו שאנחנו עם חזק ונחוש,מלא תעצומות נפש אדירות. בואו ניתן לדם ולדמעות להתייבש,לאנשים לחזור לבתים ולשקם את עצמם.צריך לחבק את המשפחות השכולות ומשפחות הפצועים,ולא לרקוד על הדם. מהמצב הנורא הזה קרו גם דברים מדהימים: משפחות שפתחו את בתיהם בפני זרים,אנשים שתרמו כסף וציוד רב לנזקקים,גופים שדאגו ללוחמים,חיילים שהפגינו אומץ לב תחת האש... אני יצאתי מחוזק מהמלחמה הזאת,ונראה לי שגם האנשים פה הבינו שאנחנו משהו מיוחד. אבל הדבר הכי חשוב הוא שהמסר הזה ניקלט גם אצל מי שחשב שאנחנו ברי-חלוף.הם הבינו שאנחנו פה ונישאר פה,כי זאת הארץ שלנו. ואם מישהו חושב שהפסדנו-אדרבא,רק תגידו לי מתי תיערך מסיבת הניצחון.לא ניראה לי שנסראללה וחבריו יצאו מהבונקר לחגוג. בכלל,לא נראה לי שהוא ייצא משם אי פעם.את אור השמש הוא יראה רק בעזרת תרופות הזייה חזקות מאוד. אז תרימו את הראש,תהיו גאים,ובמקום ביקורת על מה שהיה יכול להיות-בואו תנו כתף.יש הרבה מה לעשות.

משמרותי

New member
מסכים ואומר אמן../images/Emo45.gif

אבל כוונתי היא מתי יתפכח הציבור ויבין עד לאן הגיעו נרקומני הציבור שהוא בחר בם... עד כמה מסוגל הציבור לסבול עד שיפול לו האסימון,ויבין שהוא בוחר כל פעם מחדש את אותם נרקומנים המכורים לקפיטליזם החזירי המשמיד כל חלקה טובה? תאוות הבצע זה הסם המסוכן ביותר..... מזל שיצאת עם הכלב....

yossnet1

New member
הציבור נותר נבער

המנהיגים של העם יצאו מתוך העם ונבחרו על ידיו והם הפרצוף שלו. עד שלא נשתנה אנחנו הנרקומנים ימשיכו להתמסטל על חשבוננו

משמרותי

New member
../images/Emo9.gifנכון מאד,עוד ארוכה הדרך לגאולה

כיצד משנים תובנות עם שבשורה התחתונה סוגד לקומבינתורים,ומצביע חזור ושוב לאותם מושחתים.השלטון משחית חברים כמעט כל חלקה טובה... לצערי המנטרה "כל אחד לעצמו" ו"אם אפשר להרוויח קופון מצרתו של האחר" שולטת ו באה חזק לידי ביטוי דווקא בהתנהלות השלטון... ראה דוגמא אחרת בתי המלון באילת- מאיר אומר שהעם צריך שלטון של מלך...שאפשר ל החליפו אם הוא סוטה מדרך הישר...זאת אומרת אין מפלגות,אין בחירות.העם מחליט מי ישלוט עליו פעם ב....ואם השליט חוטא ניתן להחליפו...זאת בחירת העם היחידה אבל עד שהעם יהיה מספיק מנוסה ויודע מה ומי הוא רוצה...עוד ארוכה הדרך.ולצערי ההיסטוריה שלנו מוכיחה שהעם לא לומד מעברו העם צריך סם אחר...במקום סם הכסף והמבין יבין

Muznach

New member
איך סבתא שלי פעם אמרה לי

כל מי שתשים אותו ליד הצלחת יגנוב, לא משנה יהיה רודף צדק או רודף שלום עמוק בפנים יהיה רודף שלמונים.

Muznach

New member
שלטון העם יורד אל הכביש

ואני מתבזה .... טוב לפחות לא בחרתי במי שישלוט עלי

אני לא מבינה משהו

מישהו רואה בסביבה אלטרנטיבה לנבחרי העם שנבחרו? יש פה בסביבה איזה מנהיג משכמו ומעלה שיוביל את העניינים אחרת, ולא שמתי לב?? מה הכוונה שהעם אשם? כלומר, מה יכול העם לעשות ולא עושה? בסך הכל נבחרה ממשלה שיש בה גם קדימה וגם העבודה וגם אחרים. ואפילו קצת גמלאים וכל זה. לט מי אסק איט דיס ווי: בישראל של היום, את מי אתם רואים כאדם שכהונתו כראש ממשלה תציל את המצב? כי בפעם האחרונה שאני הייתי בקלפי לא יכולתי לבחור לא בבגין ולא ברבין, לא בטרומפלדור ולא בברלה. איפה הוא הפוליטיקאי לוחם הצדק, האידיאליסט אוהב ישראל, שלא מחפש מעמד כוח וכסף אלא בא מתוך אידאולוגיה? למוצא הישר מובטחת מדינה מתוקנת בהרצה

משמרותי

New member
../images/Emo47.gifבעיקרון מאיר

מבוקש אדם ישר,עניו,ושורשי ומאמין באמת,עם חזון... ולילדתי:העם קיבל הזדמנות...רק הערב קיבלנו הוכחה עד כמה הוא טעה[חיים רמון]... רפי,הפוך על הפוך?כמו "שחור" עם חלב...

למעלה