נרפאתי!

mikiron

New member
נרפאתי!

אני רוצה לשתף את כל סובלות (בעיקר) וסובלי התסמונת, באיך שריפאתי את עצמי כליל מהפיברו תוך כמה חודשים. אני מאמינה היום, בהסתכלות לאחור, שרוב הלוקות בתסמונת הן נשים, כי נשים רבות לא חיות באמת שלהן,בקצב הנכון שלהן, במקום שנכון להן להיות. לא אלאה אתכם ב-למה,מה המסרים שאנו מקבלות מהחברה על איך אנחנו צריכות להיות, להתנהג וכו'. אני רק רוצה לספר את הסיפור שלי(בקצרה!): חייתי בזוגיות במשך 12 שנים, כולל שני ילדים,והאמנתי לחלוטין שטוב לי,שככה זה צריך להיות וכו'. הכל נראה אידיאלי, חוץ מכמה כאבים בלתי נסבלים, עייפות נוראית, חוסר ריכוז, קור, קושי לישון ועוד תופעות שכולכם ודאי מכירים היטב... לפני כארבע וחצי שנים התחלתי תהליך של צמיחה פנימית, שבשיאו הבנתי שאני לא חיה את האמת שלי, שאני מוכרחה לעשות שינוי גדול מ א ד! לא אפרט, רק אספר לכם שכיום אני חיה עם בת זוג (נפרדתי מבן זוגי הקודם), מרגישה שממש יצאתי מתוך כלוב שאני עצמי בניתי.לראשונה אני חופשיה, אני מביאה לידי ביטוי מלא את כל החלקים שמרכיבים אותי ומרגישה הכי שלמה מאי פעם. ופתאום, יום בהיר מאד אחד, שמתי לב שהכל נעלם. הכאבים, העייפות, הכל...! חשבתי שאולי תרצו לדעת שזה אפשרי, אז סיפרתי לכם... כל מה שאתן(וגם אתם) זקוקות לו הוא דבר אחד: אומץ. אומץ לבחור לחיות רק באמת שלכן. ורק אתן יודעות מהי. בהצלחה מכל ליבי, רונית

B Positive

New member
ומה בדיוק האמת שלך?

באמת נרפאת ממחלה, שרק לפני שתי הודעות ופחות מיומים הצהרתי שלא חווית? ברשותך אצטט את דבריך לאגמית: "אני בכלל נקלעתי לפורום הזה בזכות חברה שנכנסה לכאן לתת את השיתוף שלה על חווית הפיברומיאלגיה בחייה... הסיבה שאני "נדחפת" לדיון היא לא כי אני חויתי את ה"מחלה" בעצמי או כי אני מכירה מישהו בעולם שחולה במחלה הזו. הסיבה היא כי אני מכירה כמה אנשים (ובעיקר אישה אחת מאוד מסויימת) שקיבלה פרוזאק." אם ההודעות שלך הן כתוצאה מהשפעות הפרוזאק אולי באמת יש ממה להזהר ...

mikiron

New member
זהירות איחס רמה נמוכה

לידיעתך מדובר בשתי נשים מיקי ורון. מיקי כתבה את ההודעה בנושא הפרוזאק ולא - היא לא השתמשה בפרוזאק בעצמה. את ההודעה בנושא הפיברומיאלגיה כתבתי אני - רון ולקח לי הרבה זמן להחליט שאני משתפת אנשים נוספים במה שאני חוויתי. את/ה יכול/ה להתבייש ברמה הנמוכה של התגובה לשיתוף כן ואמיתי של אדם שמתוך איכפתיות לאחרים מספר על החיים שלו. פויה!!!

B Positive

New member
אם באמת מדובר בשתי נשים... אז טעיתי

מפה ועד לומר לי שתגובתי ברמה נמוכה לצד הפגזת תא המסרים שלי בהודעות נאצה... הדרך ארוכה... ולא תזיק לכן בחינה עצמית. הרי מה בסה"כ עשיתי ציטטתי את ההודעה שלכן... והוספתי הערה צינית... גם אחת מכן לא בוחלת בציניות ...הרי היא העירה (מי מכן שזו לא תיהייה) הערה לא שונה בהרבה ברוחה מההערתי בהתייחסה לרופא שרשם פרוזאק. שוב אצטט: " ממליצה לך לגשת חזרה אל הרופא שנתן לך את הפרוזאק ולהמליץ לו לקחת את התרופה הזו באופן אישי. נשמע לי שהוא זקוק לה יותר ממך." אז קצת בדק בית...וכמה נשימות עמוקות לפני שאתן מתפרצות... הרי היה ראוי מצידכן להבהיר שמדובר בניק משותף, שיסביר את הסתירות, לפני שאתן תוקפות אחרים... מאחלת לכן כל טוב.

ילדים! הגננת כאן! לשמור על דרך ארץ!

mikiron, את וחברתך הצטרפתן לפורום בגלל שנעים בו. הכל יכול להיאמר, אבל בגבול הטעם הטוב! תגובות כמו: "זהירות איחס רמה נמוכה" אינן מקובלות כאן! כיון שאתן שתיים, כיון שאחת חולה והשניה רק מכירה מבחוץ, יש שתי אפשרויות: 1. לכתוב בניקים שונים כדי שלכל אחת תהיה זהות נפרדת לחלוטין. 2. לציין בסוף ההודעה משהו על זהות הכותבת כדי שאפשר יהיה לדעת מי הישות שמאחורי הניק בכל אחת מההודעות. בי פוזיטיב היקרה, את כבר לא חדשה כאן, וכבר מכירה את הקשיים. אנשים חדשים, לוקח להם לפעמים זמן להתאקלם. סה"כ, כל אחד מגיע לכאן עם ההרגלים שלו, ממקומות אחרים. אני מצפה מהוותיקים כאן, שיהיו סובלניים עם החדשים ויידעו מה לעשות: 1. להגיב במתינות 2. לא להגיב 3. ובכל מקרה - ליידע אותי מיידית במסר על מנת שאפעיל את מתג הגננת. המטרה שלנו היא לשמור על אווירה חמה ונעימה. זהו! שולם? חזר השקט? אפשר להחזיר את הגננת להטענה?

dorgad

New member
נאווה, תודה על התגובה הזריזה וה

והמכוונת. אסור לנו להגיע למקומות שאחרים הגיעו אליהם. דור

mikiron

New member
שלום ותודה לכולכם

b positive לא ברור לי על איזו הפצצת הודעות את מדברת ומה העניין שלך עם הציניות. בסך הכל - שני אנשים שנכנסו בפעם הראשונה לפורום הזה ומקבלים מטח של הודעות מבישות ממך. אולי די!? מה הסגנון הזה? אני מכריזה על דגל לבן. לא רציתי להיאבק באף אחד ואין לי עניין לעסוק בהעמדת דברים על דיוקם. סליחה שנכנסנו לפורום. לא התכוונו לזה. תהיו לנו בריאות וחזקות. רק רצינו לשתף את כולכן/ם. אנחנו כבר שם. (ממש לא בהתרסה).

וגם להערות מתנשאות אין מקום ../images/Emo13.gif

זה מספר שאת עדיין לא "שם" וגם שאת לא מכבדת את הבית שנכנסת אליו. חבל!!! כשאדם מרגיש שאין לו מה ללמוד, זה אומר שהוא לא יודע כמה הוא לא יודע. אני יכולה לומר לך, מניסיון, שככל שאני יודעת יותר, כך אני מבינה כמה אני לא יודעת
עצרתי את הקטע ביניכן כדי לא להגיע ל"ברוגז" אבל אלו רק הכוונות שלי. דלגו על זה! אפשר לדבר אחרת!

למעלה