נרות שרים מדליק
ס סיציליה1 New member 1/12/02 #3 מה זה פה רק באתי שביתת חג? טוב אשיר לעצמי שיר נוסטלגי לשנטני קנטרה כולה גיטרה ימנו לשנטני קנרטה נטסוני פייאנו פיאנו. לא לחפש תירגום... אין!
מה זה פה רק באתי שביתת חג? טוב אשיר לעצמי שיר נוסטלגי לשנטני קנטרה כולה גיטרה ימנו לשנטני קנרטה נטסוני פייאנו פיאנו. לא לחפש תירגום... אין!
מ מקסיקני New member 1/12/02 #4 ציצי אני הבנתי..... בא לך שנטי .. הגיטרה תתן קונטרה לפיאנו... ויצא לך אחלה נוסטלגיה... בקיצור את על כדורים עכשיו ...חחחחחחח אצלי זה סביבון סוב סוב סוב... חנוכה מכסה לי תחוב.. דמי חנוכה עושים לי טוב.. ויוצא לי לסוב טוב סוב..
ציצי אני הבנתי..... בא לך שנטי .. הגיטרה תתן קונטרה לפיאנו... ויצא לך אחלה נוסטלגיה... בקיצור את על כדורים עכשיו ...חחחחחחח אצלי זה סביבון סוב סוב סוב... חנוכה מכסה לי תחוב.. דמי חנוכה עושים לי טוב.. ויוצא לי לסוב טוב סוב..
ק קרן קיימת New member 1/12/02 #5 הפרשנים של היום... הם לא הפרשנים של הלילה. יאלה, סי יו מיד נייט. הטריפל הקבוע.
ס סיציליה1 New member 1/12/02 #6 סונליטה ליאנו סונוליטה פירו סוב נסוב סוב וכו נס גדול יהיה פה! ז"א היה פה! סליחה ההיו פה! איפה הכדורים אינעלדינה?
סונליטה ליאנו סונוליטה פירו סוב נסוב סוב וכו נס גדול יהיה פה! ז"א היה פה! סליחה ההיו פה! איפה הכדורים אינעלדינה?
ג גרי המקורי New member 1/12/02 #7 ../images/Emo24.gifקרן באמת מדליק../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif