נרות חנוכה...

נרות חנוכה...

אנשים מדליקים נרות לזכר אותם ימים... שכל אחד ירשום את שמונה הנרות שלו ולמי הוא מקדיש אותם (ולמה!!!!) הנר התשיעי- השמש לדבר הכי חשוב לכם!

אני אעשה...

נר ראשון למשפחתי היקרה: אמא, ליאור, ספייקי בימבה ונטה אחותי המטומטמת (
) וביקי אחותי התאומה ביחד עם בר ואורי אחייני והמשפחה עוד מרובה... נר שני אני אדליק לכבוד נשות הקומונה המקסימות שאני כל כך אוהבת. נר שלישי לשני המורים שאני אוהבת (וכל השאר שונים
) תות אלווס ועמי ליבמן. נר רביעי אני מקדישה למשחק- זה החלום שלי ואני עוד אגשים אותו!!! נר חמישי אני מדליקה לטלי. משו משגע האישה ואני דיסייר הר
נר שישי לחברות שלי כי חוץ מנשות הקומונה יש לי עוד כמה... תתפלאו!!! נר שביעי לבמבה האחרונה שאכלתי. נר שמיני לתאטרון גשר! איאיאיאי כמה התרגשות צרופה בעמידה מול האולם... ואת השמש (הנר התשיעי) אני מדליקה בשביל כולם! כי "לא טוב היות האדם לבדו" ואני לא אגואיסטית, אני סתם מאוהבת בעצמי יותר מידי...
חג חנוכה שווה לכוווווווווווולם!

KiShKooSh

New member
שניה בר היא אחותי../images/Emo12.gif

ואני אחותך
אבל היא אפשר
היא חומה אני לבנה
משו במשפחה הZו לא מובן לי

גם נטה היא אחותי....

אז את אני בר ונטה אחיות. גם חן היא איכשהו קרובה שלי כי אני דודה של האחיין שלה... אני חושבת שאני גם אחותה... מוזר!!! אני וחן גם מתחתנות עם מיקי יחד ואני ונטה (למרות שאנחנו אחיות) שתינו מתחתנות עם טהטה... משו מאוד מזור הולך פה!!!!

ירדנדן

New member
טוב....../images/Emo163.gif

נר ראשון-לזכר סבא שלי נר שני-לזכר האנשים שנהרגו בשואה נר שלישי-לזכר החיילים בנהרגו בשטחים נר רביעי-לזכר האנשישם שמתו מסרטן נר חמישי-לזכר האנשים שמתו מתאונות דרכים נר שישי-לזכר האנשים שמתו בכלל נר שביעי-לזכר המשפחה של סבתא שלי שנהרגה בשואה נר שמיני-לזכר הילדים שהתאבדו נר תשיעי-לזכר אח שלי שנהרג בפיגוע במסעדת מצה.

הנרות שלי..../images/Emo99.gif

אוקי אז ככה- 1.לכל המשפחה הנחמדה שלי...למה?כי זה משפחה.. 2.לכלבה המדהימה שלי |כלבה|
! 3.לכל החברות שלי מהבצפר...לאב יו..(לא שהם רואות את מה שאני כותבת.) 4.לכל מי שכאן בפורום!אוהבת אותכם! 5.לאפרת ולאבריל ולבל מהיפה והחיה !
6. לכל מי שאני אומרת לו היי בבצפר.. 7. לכל הבובות על המיטה שלי..ולכל החדר הנחמד שלי.. 8. ולטוסט גבינה שאני הולכת לאכול עכשיו..חח אז בייביי.

אוקה...

נר ראשון- למשפחה שלי, אוף קורס נר שני- לחברות שלי נר שלישי- לסוויטי ז"ל נר רביעי-לפורום המדהים הזה ועוד הרבה אחרים נר חמישי- חחח להראל סקעת נר שישי- לכל הכורים לסמים בתקווה שיפסיקו עם זה נר שביעי- לכל הרוגי הפיגועים ותאונות הדרכים נר שמיני-לעולם טוב יותר נר תשיעי והכי חשוב- למדינת ישראל.

שלי(לא לצחוק)

נר ראשון-למשפחה לחברים נר שני-ליניב לוי,דיוויד ג´יימס אליוט
נר שלישי-לשבט לביא(שליטה
),לגדוד איתן השולט,לצוות ח,ז השולטים. נר רביעי-לג"ק ולגיגר מהסידרה "שיקגו אופ"
נר חמישי-לאחיין הכי מושלם בעולם איתן(איתוש)
נר שישי-לכל הפורומים שאני נימצאת בהם
נר שביעי-לאהבה
. נר שמיני-לתפוז אנשים שאני מתה עליהםmy love
. נר תשיעי-לכול עם ישראל שהיה להם חג שמח ומאושר
.

תיפי1

New member
נחמד

נר ראשון- למישפחה שלי- המישפחה המורחברת נר שני- לדוד שלי ז"ל נר שלישי- ל..... כל אלו שמתו בשואה (בינהם סבתא וסבא של סבתא שלי) נר רביעי- לכל החיילים שמתו במילחמות כדי להגן עלינו נר חמישי- לכל האנשים שמתו בפיגועים נר שישי- לחברות שלי נר שביעי- ל... לפורום הזה נר שמיני- לפורום מיכאלה ו........ השמש!! השמש מוקדש ל.............. להורים שלי ולאחים שלי

מיכיל

New member
רעיון יפה שירה ../images/Emo13.gif עונה...

1) קודם כל -למשפחה שלי -שאני הכי אוהבת בעולם 2) לחברות הטובות שלי שעזרו לי כשהיה לי רע 3) לשנה מצויינת שתבוא 4) לחנוכה כמובן
5) לפורום מיכאלה הנהדר שהביא לי המון שימחה וכל כך טוב שהוא חזר 6)לכל האנשים הטובים בעולם 7) לכל החיילים שלא זכו להגיע לחנוכה הזה... 8)לכל המקומות היפים בעולם 9) לכל החלומות הטובים-שימשיכו להגיע ולמלא את החיים של כולנו
חג שמח

למעלה