נרדם רק עם ציצי

נרדם רק עם ציצי

שלום לכולם, בני נועם בן 5 חודשים ויונק רוב הזמן מלבד ארוחה אחת של חלב שאוב שהוא מקבל בשעות הבוקר כשאני בעבודה בחודש/חודשיים האחרונים נועם אינו מוכן להרדם אלא אם כן אני מניקה אותו, מה שמקשה מאד על המטפלת או על כל ביבי סיטר שהבאנו לשמור עליו. עד עכשיו לא הצלחנו למצוא דרך אחרת להרדים אותו. ניסינו הכל: מוצצים מכל הסוגים - הוא מסרב בכל תוקף חיתול מחומם בחום גוף, נידנוד בעגלה, נידנוד על הידיים,לשיר לו ניסיתי אפילו ללמד אותו למצוץ אצבע שלו-וזה לא כל כך הולך. (כשהייה קטן יותר הסכים להרדם גם כאשר מצץ אצבע שלי או של בעלי אך היום גם זה הוא לא מוכן) וכל עוד הוא לא מקבל ציצי הוא בוכה וצורח!!! מה עוד אפשר לעשות ????

גם ליעד כזה....

גם ליעד שלי הוא כזה. ליעד היום בן 8.5 חודשים ובלילה הולך לישון עם הנקה. ניסינו גם אנחנו את כל השיטות, בקבוק שאוב, מוצצים וכל מה שהזכרת אבל הכל לשווא. הדבר היחיד שהלך לנו פעמיים כשליעד היה אצל חמתי זה שהוא מצץ את הפיטמה של הבקבוק ממנו הוא מקבל חלב שאוב. אז חוץ מזה, הדבר היחיד שיש לי להגיד לך הוא להשלים עם האהבה והצורך של הבן שלך ולאט לאט עם הגיל תמצאו דרכים טובות יותר בשבילך ובשבילו. בכל מקרה בהצלחה....

sagitlaleche

New member
הירדמות ללא שד ../images/Emo20.gif

אמא של נועמון, זה באמת מתסכל כשלא מצליחים להרדים את התינוק ללא השד, אבל בואי נסתכל מנקודת מבטו: אמא איננה, והוא רוצה להרגיש אותה קצת. אולי הוא מוכן לאכול מהבקבוק עד הירדמות? אולי הוא יהיה מוכן לצאת לטיול במנשא? זה עשוי לחולל פלאים אצל תינוקות, בעיקר שבמזג האוויר כיום, ניתן לעשות זאת גם ב 10 בלילה.

למעלה