נראלי אני עוברת...

Ben Dor

New member
נראלי אני עוברת...

לגלוש על פאן בורד או על לונג בורד... לא יוצא לי לגלוש הרבה ואני כל פעם מתבעסת מחדש שאני לא מצליחה...=\ נראלי הכי טוב בשביל אחת כמוני...אבל אני ישאיר אצלי תשורט...למקרה שתיהיה תקופה שאני יהיה המון ימים אגב מה ההבדל בניהם!? ולמישהו יש רעיון איך לסחוב אותו באוטו!?

lliioorr6

New member
אוייי אחותי פאן\ לונג זה מבאס את

מבאס את החיים, זה כמו לגלוש על חאסקה, ואם 2 מטר ומשהו של גלשן פוגע בך זה כואב(בייחוד לבחורה) להתחלה זה סבבה, אבל רק לכמה פעמים ראשונות אחריי זה זה מתחיל לשעמם.אני קניתי פאן וזו הייתה טעות איומה. שאת אומרת לא יוצא לי לגלוש למה את מתכוונת? בגלל הגלים או בגלל הטכניקה או חוסר ניסיון?? אוליי הגלשן שלך לא מציף טוב, אוליי הוא לא מתאים למידות שלך, יכול להיות כל מיני סיבות, אני אישית נגד קנייה של פאן או לונג. הוספתי תמונה כדי שתראי את הטעות שקניתי(ועוד חדש בעבודת יד, איזה ביזבוז)

אודלינה

New member
בסדר אתה ניסית לונג ממה שרואים

בתמונה, פאן הרבה יותר קצר מזה. ואפשר להנות לא פחות עם פאן, וגם לפאן יש תרגילים כמו אוף דליפ ופלואוטר, אלוף אירופה בלונג בורד הוא מישראל. לפי דעתי אם כבר את עוברת גלשן תעברי לפאן, אני מכירה כאלו שגולשים על זה.

lliioorr6

New member
דרך אגב זה לא לונג זה פאן

פאן ארוך(ואני גם נמוך) חחחחחח לונג זה לונג, בחנות במקסיקו שקניתי היו להם שם לונגים, לונג זה לוונננננננגגגגגגג. והמחירים שלהם בשמיים

lliioorr6

New member
יש גם פאנים קצרים שעשויים מחומר כמו

קצף , הם הרבה יותר זולים , ובגלל שלא מצופים בלקה אם הם פוגעים בך אז המכה כואבת הרבה פחות, יש כאלה גם עם חרבות מגומי על מנת שלא תחתכי, כמובן שהם מיוצרים למתחילים.הרבה בתי ספר לגלישה אוהבים ללמד איתם.

Ben Dor

New member
באמת שאני לא מבינה

את אלה שנכתכים מהלגשן שלהם...למה שהוא יפגע בהם!? המקום היחיד שהגלשן יכול לפגוע בך זה שמנסים לעבור תשבירה... פשוט צריך שהגלשן יהיה תמיד לכיוון החוף... ולא יוצא לי לגלוש הרבה מבחינה של להגיע לים... ועד שאני מגיעה לים אני מרגישה כמו מתחילה כי אצלי אם אנלא גולשת המון זמן אני ממש כמו מתחילה...=\ קיצר אתם ממליצים על פאן!?

yanay4

New member
עד שיהיה לך אוטו, כן

ופאן קצר יותר משל הבחור בתמונה

lliioorr6

New member
בערך 2.25

הוא כרגע לא בארץ ואני לא זוכר את המידה המדוייקת שלו.

lliioorr6

New member
ודרך אגב בקשר לפציעות

אני לפני כמה ימים גלשתי ונחתכתי מהחרב בכף רגל וממש כואב לי בהליכה, הרבה פעמים הגלשן פוגע בך שאתה נופל, צריך להיזהר פשוט שלא יפגע בפנים או בביצים. יש סוג של חרב שהחלק החד שלה מצופה במין סוג של סיליקון על מנת שהיא לא תחתוך, הם יקרות בטירוף, אני יודע שהמציא אותם גולש אחד שנחתך בעין מחרב.

Ben Dor

New member
חחח עם הכמויות שנפלתי

עם הגלשן לא יצא לי להיפצע ממנו חוץ מפעמיים... שלא היה לי מספיק שעווה על הגלשן והחלקתי על הברך והברך נפתחה לי.. וחתכים בידיים מהחרבות... מה מתי יש גלים!?

למעלה