נראה שהפורום

hammer b

New member
נראה שהפורום

עוסק אחרי ארבעת הלהקות היותר מוכרות בגראנג. בתור סקר תכתבו כמה להקות שנמצאות בצד היותר אלטרנטיבי של הגראנג´ ועדיין מומלצות. candlebox mudhoney melvins tad (לא ממש גראנג´ אבל..)

DrunkGoat

New member
...

mother love bone (!) temple jerry cantrell mad season blind melon זה מה שאני שומע.

Layne

New member
Mad Season

אחלה הרכב , ABOVE זה אלבום מצויין. אולי כולם אוהבים את השיר הזה אבל אני לא יכול לחיות בלי Wake Up .

badphish

New member
לא יודע מה בקשר לאחרות שכתבת שם

אבל קאנדלבוקס הם לא משהו... (לדעתי) אני שומע כל מיני דברים שנמצאים יותר בשוליים אבל מאף אחד מהם לא התלהבתי מי יודע מה

FaithNoMore

New member
הנה שלי

L7 mad season screaming trees tmple of the dog mudhoney blind melon mother love bone וכו וכו וכו גראנג´ זה יופי

אז ככה...

מ- pearl jam ten vs. no code vitalogy yield jones beach-live ועוד שתי דיסקים של הופעות נדירות במהדורה של פולין. sound garden-superunknown stp- purple core והאחרון שלהם- shangri la dee da temple of the dog silverchair-freak show screaming trees-sweet oblivion singles soundtrack janes addiction-nothing shocking ו- ritual de lo habitual alice in chains-greatest hits ואם נחשיב את הפיקסס- doolitle ושיט נעלם לי הרוזה שלהם!! איפה הוא? אני אסיים פה אני לא מחשיבה מיני דיסקים כי אם אני אחשיב זה לא יגמר....

אופס....

שמתי את זה במקום הלא נכון... התכוונתי לסקר של הדיסקים מצטערת על הנדחפות.. תקראו ותגיבו בכל זאת...

j i m m y

New member
שתי דברים יש לי לומר לך, פטיש

דבר ראשון.. TAD ?? אממ.. בוא נגיד שאני לא מעריך אותם בכלל(וזה בלשון המעטה.) ומה עם Jesus and maty chain? מה עם Mazzy Star ?לא ממש גראנג´, או שיותר נכון, גראנג´ רדום. ויש עוד שאני לא זוכר עכשיו, אבל אני יכול להכין רשימה בבית (אני לא בבית, במידה ולא הבנתם.)

hammer b

New member
oh heavy jimmy

mazzy star משעמם, שירים טובים להירדם איתם, אבל לא מצאתי את ההקשר שלהם לגראנג´. והקול של הזמרת ממש מעצבן אותי. אני מניח שהתכוונת ל- the jesus & maRy chain. כן הם די חביבים מזכירים לי קצת את מאדהאני. ומה הבעיה עם טאד?? אותי לפחות הם עיניינו..

למעלה