נראה שהגיע הזמן...

פלגיה

New member
נראה שהגיע הזמן...

אחרי שהתרגשנו בחופש ואחרי שהתחלנו את השנה עם המון דפיקות לב ואחרי שעברנו את החגים של תחילת השנה ואחרי שנכנסנו לשיגרה ואחרי שכבר התחלנו ללמוד אותיות, וחלקנו כבר עושה צעדים ראשונים בקריאה ואחרי שדי התרגלנו למסגרת, לכללים ולחוקים, נראה שכבר אנחנו "תלמידים מן המניין" והנושאים המעסיקים משותפים לכל הורי התלמידים באשר הם. ולכן הגיע הזמן... לסגור את הפורום לפחות עד השנה הבאה, ועד השנתון הבא של "עולים לכיתה א'" תודה רבה
להנהלת הפורומים בתפוז על הבית החם
למירי קובלסקי מת.ל.מ על שיתוף הפעולה והתשובות החכמות
ליעל עזרא שתרמה גם היא מניסיונה
לחני ב ולשאר מורות א' שנתנו את הצד השני של המטבע וכמובן לכל הגולשים (כלומר הגולשות) הקבועים והמזדמנים שעשו את הימים של המעבר החשוב הזה לכל כך נעים ומעניין לכולנו. וזוהי הודעה על סגירתו הצפויה של הפורום בשבוע הבא. בעתיד - כולם מוזמנים להעלות נושאים ושאלות חינוכיות בפורום "חינוך לילדים ולנוער" (אני מנהלת שם בכל ימות השנה) ובפורום "הורים לילדים ביסודי" היו שלום. לי היה כיף, אבל הגיע זמן ללכת.

רחל5

New member
מה, זהו?

טוב... חשבתי שנגדל ובשנה הבאה נהיה "עולים לכתה ב"... עד שפתחתי דיון...

תודה על ההשקעה!

(אין פורום "עולים לכתה ב'"?) נשארתי, כמו תמיד, עם לא מעט התחבטויות לדון בהן, אבל החששות והלא-נודע הגדול מקפיצת המדרגה הזו נעלמו מזמן. נפגש ב"חינוך לילדים ולנוער" ושנת לימודים מוצלחת לכל הסטודנטים.

Kalla

New member
../images/Emo51.gif זה היה ממש בזמן ולעניין.

אני באמת מציעה לחדש את הפורום נגיד החל מאוגוסט ועד דצמבר כל שנה. אני בטוחה שהורים רבים, ובייחוד כאלה שמעלים לכיתה א' את ילדם הראשון, יפיקו ממנו תועלת רבה.

פלגיה

New member
מאוד הגיוני שכך יהיה

אבל בשנה הקרובה כבר לא יהיה לי עולה לכיתה א', כך שנמצא מישהו אחר לניהול.

She Dolphin

New member
תודה על ההשקעה ../images/Emo39.gif היה נחמד ../images/Emo13.gif

נראה לי רעיון טוב לפתוח אותו מחדש בכל תחילת שנ"ל חדשה.

../images/Emo41.gif סגירת הפורום ../images/Emo41.gif

הוחלט לסגור את הפורום. אנו מעוניינים להודות לפלגיה על השקעתה ותרומתה הרבה.. כמו כן, אנו מודים לכם, הגולשים, על שלקחתם חלק בפעילות הפורום, ומזמינים אתכם לגלוש בשאר הפורומים באתר. המשך גלישה נעימה
תפוזאנשים

למעלה