נראה מענין! + בעיה

dh madness

New member
נראה מענין! + בעיה

שלום, מצאתי שיטה שנשמעת ממש מעניינת, הנה קישור: http://ld4all.com/forum/viewtopic.php?t=23395 והנה הבעיה- נראה כאילו אני הולך אחורה, התחלתי שבוע שעבר יומן קריאה, ורשמתי את החלומות (שד"א זכרתי די טוב) מימים קודמים ביומן. אך כל יום שמתקדם אני זוכר פחות ופחות את החלומות, והיום לא זכרתי כלום! כלום! הלכתי לישון, *פוף* התעוררתי.
מה לעזעזל הולך פה? (יש לציין שהיה לי בעבר רק חלום צלול אחד הייתי לי שליטה אפסית עליו
)

silverhawk

New member
נשמע מוזר...

האם גם שנת הלילה שלך מתקצרת? וכיצד אתה עובד על יומן החלומות (מבחינת ההזכרות בחלום לאחר השינה)? לגבי השיטה אליה קישרת, אני לא יודע עד כמה היא יעילה באמת. אבל תנסה אותה ותצליח, נשמח לשמוע חוויות.

dh madness

New member
יומן חלומות

לגבי הזכרות בחלומות- בדרך כלל אני נזכר בחלום לאחר 10-20 דקות אחרי שאני מתעורר, לפעמים אני זוכר חתיכה ממש קטנה בדיוק כשאני מתעורר. לגבי השינה- חזרתי ללמוד אז כן, אני ישן פחות שעות אם זה מה שהתכוונת. ד"א, היום זכרתי בערך חמישה חלומות (!), הבעיה היא שאני זוכר כל חלום בצורה לא ברור ולא רציפה.

silverhawk

New member
והאם אתה פועל ע"פ השיטה?

כלומר, נשאר שכוב וללא תזוזה עם עיניים עצומות ומנסה לשחזר את החלום? וסביר להניח שפיחות שעות השינה הוא הגורם לירידה בזכרון החלומות.

EndOfAllHopes

New member
וואו

ניסיתי את השיטה והיא עבדה מצויין. פעם ראשונה ששטה עובדת לי על הפעם הראשונה וכמו שצריך!! תודה על הקישור!! אני ממליץ לנסות :)

§eyal§

New member
אפשר בבקשה בבקשה הסבר לשיטה בעברית ?

לא כל כך הצלחתי להבין למה התכוונו . מישהו יכול להסביר לי קצת בעברית מה השיטה ?

dh madness

New member
בוודאי

העיקרון של השיטה הוא להיכנס לחצלול תוך כדי התעוררות מחלום רגיל. ככה אפשר לעשות מספר חצלול בשרשרת כל מה שאתה צריך לעשות זה, להתעורר מחלום רגיל (כמובן אתה תזכור אותו) ואסור לך לזוז! הגוף שלך צריך להישאר באותו מצב שהוא היה כאשר ישנת. עכשיו, תדמיין את עצמך בחלום שהרגע התעוררת ממנו (לא לזוז
). ואתה אמור לחזור לחלום צלול. בהצלחה.

§eyal§

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני אנסה . נשמע לי קצת קשה, להשאר באותו מצב שהייתי כאשר ישנתי , אבל אנסה .

Esho

New member
זאת השיטה שפעם כתבתי פה!

silverhawk אם אתה זוכר אותי זאת השיטה שאני פעם כתבתי באיזשהו נושא. חשבתי עליה הרבה לפני האיש בלינק הזה. טוב נו, זה היה ברור שאנשים אחרים גם יעלו על זה.

למעלה