נראה מבוגר לגילי

alon11173

New member
נראה מבוגר לגילי

שלום
אני בן 19 ולאחרונה העירו לי שאני נראה מבוגר לגילי.
מישהי בעבודה אמרה לי שאני נראה בן 30 ועוד מישהי ששאלתי אותה לגבי מישהי אמרה לי שאני יכול להיות אבא שלה. בדרך כלל יש לי ביטחון אבל זה הוריד לי תביטחון בטירוף. איך אני יתחיל אם מישהי בגילי שאני נראה בן 30???
מה לעשות?

tabletless

New member
או שפשוט תתחיל ותראה לבד מה יהיה

או תעשה דברים שיגרמו לך להיראות צעיר יותר

alon11173

New member
אם כבר מדברים על להתחיל

מישהו יכול לספר לי על מקרה שהוא התחיל אם מישהי ברחוב. כי זה פשוט קשה לגשת לבחורה אנונימית לגמרי שאתה לא מכיר. עשיתי את זה בעבר אבל זה עדיין קשה חח

..

בצד השני, תמיד לא מאמינים לגיל שלי וחלק ממש דורשות ת.ז

לרוב נותנים לי לפחות 15 שנה פחות. זה יוצר בעיות שמתחילות איתי המון אבל כאלו שלא מחפשות משהו רציני

alon11173

New member
זה בא לעודד אותי חח

פעם אחת התחילה איתי בת 27 ברכבת אמרתי לה שאני חייל היא נהייתה אדומה חח

אוי אוי אוי, לאן הגענו.

קודם כל, מה זה ההגזמות האלה?

אני בטוחה שהן מגזימות .... וגם אם את נראה מבוגר מגילך, זה לא אומר שאתה לא נראה טוב,

או שלא יילך לך עם בחורות, או שיש בכך משהו רע!

עצוב מאד שכמה דעות חסרות טאקט, יכולות לזעזע את בטחונך העצמי כ"כ ... מה גם שהתיאורים שלהן נשמעות שטויות .

גם ידיד טוב שלי נראה בכמה שנים מבוגר מגילו, והוא חתיך בטירוף!

עדיף שתדע לקחת דברים יותר בפרופורציות.

marioForever

New member
הלוואי והיו לי ידידות

שהיו קוראות לי חתיך בטירוף...
כן, אין באף אחד משהו רע כל אחד עם היופי שלו...

marioForever

New member
פשוט תיהיה עצמך...

תראה תמיד יגידו לך דברים לא טובים על המראה שלך
זה חלק מהחיים
פשוט תחיה אם זה
כלומר, תמשיך להאמין שאתה נראה טוב
ואל תתיחס אליהים...
ביטחון עצמי זה מילת המפתח פה, וברור שהם מורידים אותו
אבל הסוד זה לא כמה יש לך ביטחון לפני שהם יורידו אותו
אלא כמה לתת להם להוריד לך אותו מלחתכילה

Megie

New member
בגדול

זה הרבה פעמים האנרגיה שלך, לא בהכרח מראה חיצוני.. לדעתי זה לא אמור לגעת לך בבטחון העצמי, דווקא בגילאים האלו-יש נטייה להראשות או צעיר מאוד-או מבוגר מאוד..עם הזמן זה מתאזן..
חוץ מזה- איך נראה גבר בן 30?! יצאתי עם בן 30..מראה בוגר מבחינת הבעה, אבל רחוק מלהראות מבוגר.
אני יכולה להגיד לך שעד גיל 20 נתנו לי 25..והיום כשאני עוד שבועיים חוגגת 24 (וויזמיר) עדיין מבקשים ממני באופן קבוע-ת.ז. להוכיח שיש לי 18..ואתמול באוטובוס -בחור פנה אלי כ"ילדה" (שעה קרא לי ולא הסתובבתי כי לא חשבתי שזה מופנה אלי..חח).. זה נורא דינאמי, אל תתן לזה להפריע

למעלה