שאלון מגניב../images/Emo9.gif
עצב
איזה שיר הכי מעציב אתכם? Dixie Chicks - Traveling Soldiers
מתי הפעם האחרונה שבכיתם? יום שישי. והו, בכיתי בכמויות.
בגלל מה זה היה? בגלל משמרת נוראית שהייתה לי בעבודה, בגלל האנשים הבני זונות שבאים לשבת שצלנו. שימותו.
אתם מאמינים שבכי משחרר? ברור
בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? כן
איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? אני בוכה, או שאני שומעת מוזיקה, או שניהם.
איזה צבע הכי מביע עצב? כחול כהה או סגול כהה
מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? אממ לא יודעת
שומעים שירים מלנכוליים? חח, רוב השירים שיש לי בפליילסיט עונים להגדרה הזאת
שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? אממ לא... כאילו, אם אני במצב רוח לא עצוב אז ממש לא. אבל אם יש לי איזשהי נטייה למצברוח עצוב, כי אני חושבת על משהו עצוב או כי משהו קטן עובר עליי, אז בהחלט.
אתם בוכים בסרטים? בחלק כן
איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? הארי פוטר החמישי, כשהיא רצחה את סיריוס בכיתי כמו מטורפת. כנ"ל לגבי השישי שהיא רצחה את דמבלדור. [את השביעי לא קראתי עדיין אז אל תכתבו שומדבר שמתייחס לזה!!]. צלה של הרוח גם גרם לי להיות עצובה. ולא יודעת, תראו אני קוראת בכמויות מטורפות, בטוח היו עוד מלא ספרים שהעציבו אותי.
אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? לפעמים.
מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מעציב. מפחיד הוא לא [כלומר תלוי איזה מוות, ובעצם, מה שיותר מפחיד אותי זה מה שעוברים לפני המוות. כלומר, מה שמביא אותך למצב הסופי הזה של המוות].
עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 4
פחד
איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? אין כזה. כאילו, למה שיהיה לי שיר שמלחיץ אותי בפלייליסט?
סובלים מחרדת בחינות? כן
חרדה חברתית? לא משהו רציני, רק לפעמים
קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? כן
פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן
פוחדים מהחושך? כן
פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? לפעמים...
מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? בסוכות, שסבא שלי חטף התקפים של אסטמה והייתי צריכה להפעיל איזה מכונה שתעזור לו לנשום ולהזריק דברים וכאלה... זה גמר אותי מפחד.
מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? אני חושבת על כל דבר חיובי שאני יכולה למצוא, גם אם הוא לא מציאותי, העיקר לא לחשוב על מה שמפחיד אותי.
נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? מעלה את השמיכה עד מעל הראש וחושבת על דברים חיוביים...
אתם פוחדים להיות לבד בבית? מאוד
... ולצערי אני לבד בבית רוב הזמן כי אמא שלי מדריכת תיירים.
אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? כן, אבל לפעמים אני נכנסת לסרטים.
איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? לא זוכרת עכשיו... אולי "זה", למרות שהספר היה הרבה יותר מפחיד.
יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? ליצנים, חושך, מים [כאילו ים, זה אחד הדברים היפים ביותר אבל אחד הדברים שהכי מפחידים אותי] ולאבד את הקול שלי...
יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? חושך... כי תכלס מה יקרה לי? אבל זה נשאר לי מהילדות
.
לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא
מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? לוקחת נשימה עמוקה, שומעת מוזיקה, מדברת עם מישהו שיכול להרגיע אותי.
עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 0
כעס
איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? זה לא אימרה, זה יותר סגנון של דברים. יש לי כמה חברות ספציפיות שמעצבן אותי, אבל ממש מדליק לי את הפיוז לשמוע אותן מתלוננות כי אין להן על מה והן סתם מפונקות. [לצורך העניין, להתלונן שהיה כ"כ מעייף באילת בזמן שאני עבדתי כל הימים האלה כמעט נון סטופ ועוד להגיד לי, אז מה "את לא עשית כלום, כאילו רק עבדת"... זה מעצבן. או לשמוע להתלונן על העבודה שלה כמקפלת בגדים <משמרות של איזה 4-5 שעות> ולהגיד לי "אה, החיים קלים במלצרות, אה?", זה מרתיח אותי.].
על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? דעות גזעניות, דעות נגד צמחונים [ובכללי שמנסים למשוך אותי לוויכוחים מיותרים כאלה] ודעות מאוד קיצוניות לכל כיוון.
יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כן, אבא שלי, אישתו של אבא שלי ובעלה של דודה שלי.
כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? תלוי בסיטואציה. הרבה פעמים אני שומרת וזה יוצא בתור ציניות דוקרת במיוחד או בהתנהגות קרירה [אני די יכולה להקפיא אנשים עם ההתנהגות הקרירה שלי].
איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? אני לא מתמודדת טוב עם זה. תנו לי רק להוציא הכל.
כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? כן.
הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? הו, יום שישי לגמרי מתאים לזה.
כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב.
כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס.
אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? וואי, זה הדבר שהכי מרגיע אותי בעולם כשאני בעצבים. צ'ילדרן בפול ווליום או קריידל בפול ווליום, יה!
התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? כל השאלות האלה עכשיו על העצבים עשו אותי עצבנית
אתם נוטים להתעצבן מהר? בגלל דברים ספציפיים כן.
עם מי התפייסתם לאחרונה? עם אף אחד
ועם מי רבתם? עם איתי ואמא
מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? אני חושבת שרוב הריבים שלי עם איתי ועם אמא הם מטופשים להחריד.
עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 8. רציני עיצבנו אותי עכשיו.
שמחה
איזה שיר הכי משמח אתכם? Goo Goo Dolls - Slide
רקדתם פעם משמחה? אממ לא נראה לי.
בכיתם פעם מרב אושר? ברור!
מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? מוזיקה!
אתם צוחקים הרבה? אם מצחיקים אותי
אתם אנשים מצחיקים? יש לי יציאות, אבל בכללי נראה לי שלא.
מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? חחחחחחחחחחח... סתם. נו מה לעשות, זו הדרך הכי טובה להעביר צחוק.
מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? מאוד!
סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? לא
סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? חח המון פעמים
מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? שומעת מוזיקה, שרה, קוראת ספר
מי האחרון ששימח אתכם ואיך? איתי... כי הוא פשוט היה מתוק
.
מי האחרון ששימחתם ואיך? לא יודעת, צריך לבדוק את זה.
סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? בנאלי, אבל תכלס יש סרטים שפשוט דורשים.
ילדים זה שמחה? הא, תלוי בילדים
שימחה או שמחה? שמחה!
החורף משמח אתכם? הכי בעולם
עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 7
איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? עצב ושמחה, תמיד יש בי את שניהם. והכי הרבה ביחד לרגשות אחרים.