נראה לכם שירד שלג ?

נראה לכם שירד שלג ?

הי! נראה לכם שבאמת ירד מחר שלג?
כי המשפחה שלי אמורה להיות לשבת אופרוף בבני ברק והצד השני הציעו להם להגיע כבר מחר...
מה אתם אומרים?
באמת הולך להיות שלג?
כי לי זכור מהשנים הקודמות שכ"כ הלהיבו אותנו שהולך לרדת שלג, כל פעם נשארתי ערה עד 3:00 לפנות בוקר בערך, ובסוף מה?!
הייתי צריכה לקום בשבע לבי"ס כי לא ירד אפילו פתית אחד!
אבל בכל מקרה, לכל מי שלא יורד לו שלג ליד הבית...
אתם פשוט חייבים לבוא לירושלים!!!
(המטוס זה סתם בצחוק...) זה פשוט חבל על הזמן! מה שמזכיר לי, ששנה שעברה חברה שלי עשתה לאח שלה 40 יום בכותל כדי שאחיה יתארס, ובסוף הכל נדפק לה כי ירד שלג ביום ה 35 בערך...בעסה. אבל לא משנה, הוא נשוי ב"ה כבר 3 חודשים כמעט.

מתנדב

New member
היום ירד קצת ברד בבני ברק

הייתי בטוח שאני נמצא לפחות בירושליים

לביא4

New member
שלג - לא רציני

בתור ירושלמי מקורי, תדעו שיש סימנים מובהקים לשלג: רוח חזקה קרה ויבשה, יום לפני. ירידה בטמפרטורה לכיוון 0 מעלות, ואם רצית שיתפוס - לא כמו הגשם שירד כאן היום אז השלג יתנמס. החורף עדיין לפנינו, ותקופת פורים היא תקופת השלג.

גיחי..גיחי...הצחקת אותי!בבני ברק?!

אצלינו בירושלים לא ירד שלג, אז בבני ברק??? תשמע חביבי, נשמע לא הגיוני לחלוטין, אבל מה שתגיד. בכל אופן היום בירשלים היו רוחות לא נורמאליות שעדיין ממשיכות ואפילו ירד ברד אבל ממש לא שלג.

מתנדב

New member
אני הייתי היום בבני ברק

ואני אומר לך בוודאות שירד ברד, ויוכלו להעיד על זה הבני ברקים שנמצאים מהפורום, זה היה ככה בסביבות השעה 11 והייתי ברחוב רבי עקיבא...

ברד זה לא שלג....!

אתה אמרת שירד ש-ל-ג!!! אם זה ברד אז ברור שזה הגיוני. אצלינו ממש לא מתלהבים מברד. כמעט כל פעם שיורד קצת גשם אז מתחיל גם ברד.

מתנדב

New member
ירושלמית, אני עושה אתך עסק קטן

מסכימה? אם אני כתבתי באחת ההודעות שלי שירד שלג, אני מתנצל בפנייך בפומבי, אבל אילו לא כתבתי שירד שלג אלא רק ברד, אז את מבטיחה לי לקרא את ההודעות טוב טוב לפני שאת מגיבה? ועכשיו תחזרי להודעות שלי ותראי לי היכן כתבתי שירד שלג?...

למעלה