נראה לכם חכם ?

נראה לכם חכם ?

להגביל גם את האופנועים יחד עם המכוניות בשימוש בכביש בעיר עמוסה כפאריס ? איפה כל המחשבה על דו גלגלי כחולץ פקקים ? האם אנחנו לא בסדר או שבפאריס הדגולה ישנם אנשים צרי מוחין כמו בישראל ? מהארץ

מצטרפת לקטיה - רוכבת הGP ?

טוב..עוד לא בGP אבל קארינה דווילה מככבת באליפות האופנועים של מקסיקו כנראה עושה צעדיה בכיוון הנכון... Karina Davila, who is the only woman to be currently riding in the Mexican Motorcycling Championship, is the Katja Poensgen of the Americas. Karina got into motorcycling in a strange sort of way, with her first saddle coming on top of horses: she was National Equestrian Champion in Mexico back in 1984. Motorcycling didn´t really appeal to her until 1991, when she went to a circuit for the first time, to see a few races live after having seen them on the television. She bought her first bike in 1999, a Honda 600F2 and without having any previous racing experience, immediately popped off to the Guadalajara circuit to have a practice. 10 days later she took part in a race carrying a hairline fracture of the elbow, and came in second last. Last season, Karina made her entry into the history books, becoming the first woman to have finished a Mexican National Championship and scoring points. She came third in the rookies category and is still gaining experience at the circuits. This year she took part in the ILP Championship, has Honda backing, and after 5 races she is in fifth place overall in the standings. The Mexican Miss described her experiences so far, ´To compete against men allows me to constantly improve my level. Furthermore, I want to make it clear that I´m not here to make any sort of point, I´m just enjoying myself competing. On the day that the fear takes over the enjoyment, then I´ll give it all

CBRRRRRR

New member
שים לב שהספונסור של קטיה והיא

לא ביחסים טובים, והיא כנראה לא כ"כ תרכב עד סוף העונה.

סקניה

New member
קודם נראה ...

את סגן ראש העיר ת"א רוכב ברחובות העיר על אופניים.....אח"כ נדבר. אני נראה לכם מודאג?

TheZoomZoom

New member
איך בדיוק קבעת שהם צרי מוחין?

איך אתה יודע מה עומד מאחורי ההחלטה הזאת? אולי הם מנסים להפחית את כמות הרעש באזור מסוים? וחוץ מזה אין להשוות בין פריז לת"א למשל שכן תחבורה ציבורית בפריז היא הרבה יותר מתקדמת ומפותחת שהם יכולים להרשות לעצמם דבר כזה. הגב זאת לא עיר הראשונה באירופה שהחליטה לנקוט בצעדים הנ"ל. ובנוסף אני כתושב ת"א שנמאס לו מהרעש ,זיהום וחום של אוטובוסים מת שיעשו את זה גם פה, אבל איפה....

TheZoomZoom

New member
איך בדיוק קבעת שהם צרי מוחין?

איך אתה יודע מה עומד מאחורי ההחלטה הזאת? אולי הם מנסים להפחית את כמות הרעש באזור מסוים? וחוץ מזה אין להשוות בין פריז לת"א למשל שכן תחבורה ציבורית בפריז היא הרבה יותר מתקדמת ומפותחת שהם יכולים להרשות לעצמם דבר כזה. הגב זאת לא עיר הראשונה באירופה שהחליטה לנקוט בצעדים הנ"ל. ובנוסף אני כתושב ת"א שנמאס לו מהרעש ,זיהום וחום של אוטובוסים מת שיעשו את זה גם פה, אבל איפה....

לא קבעתי - שאלתי..

בדוק את עצמך בהודעתי הראשונה.. ומאיפה באת עם רעיון זיהום הרעש ? זה כלל לא מופיע בכתבה המדוברת.. המטרה שלהם (ע"פ הכתבה) , היא להוריד את הזיהום הפוגע באיכות הסביבה ולהקל על עומסי התנועה בעיר.. " להקל על הולכי רגל ורכבי התחבורה הציבורית ובמקביל למרר את חיי הנהגים עד שייזנחו את מכוניותיהם ואופנועיהם.." (מתוך הכתבה) גם בתל אביב ניסו לעשות יום ללא רכבים בתוך העיר (שזה שונה שמהרחבת נתיבי התנועה הציבורית) ואפשרו רק לתחבורה ציבורית לנוע בתוך העיר (איפה המניעה של זיהום רעש ?? אם בת"א יישמו את מה שעשו בפאריס אתה תסבול רק מרעש אוטובוסים). בקיצור , אל תחפף בקריאת ההדועות עליהן אתה מגיב ואל תחפף בקריאת הקישורים אליהם אתה מתייחס.. בברכה , הכRוב

TheZoomZoom

New member
אם שאלת ולא קבעת זה כבר טוב

לגבי המטרה שעירית פריז מנסה להשיג : יש הרבה מניעים נסתרים והם לא תמיד מפורסמים בעיתונות, התוכנית היא של ראש העיר והוא מה? פוליטיקאי כמובן! אולי אני לא צודק אבל אנחנו אף פעם לא נדע, נכון? בסה"כ לדעתי זה הגיוני ואם יאפשרו לאופנועים בלבד לנוע באזור האסור לשאר סוגי הרכב מספרם יגדל באופן משמעותי ואולי זיהום אויר בכל זאת יפחת אך זה לא יקל על הולכי רגל בטוח וזה הם אומרים שרוצים לעשות אני חוזר ואומר שתח"צ (תחבורה ציבורית-מינוח מקצועי)מתקדם ומפותח בפריז הכוונה היא שיש רשת תח"צ הנוגעת לכל חור בעיר עם רמת שרות גבוהה שזה כולל גם אוטובוסים עם מנוע חשמלי, לא מזהם ושקט. לדעתי רעיון טוב בסה"כ ואולי בעוד 20 שנה יישמו אותי אצלנו (כמובן עם אוטובוסים עם מנוע חשמלי שאני לא אסבול מהרעש) בקיצור, אם אתה.....עזוב, בברכה הזוווםזווום

זיהום אויר וקטנועים

מסתבר שבהרבה מקומות חושבים על זה - בעיקרה במזרח הרחוק. מישהוא היה פעם בטוויאן? יש אותו מספר קטנועים כמו מכוניות (או כך זה נראה) - והזיהום בלתי ניסבל, עד שהולכי הרגל (ורוכבי הקענועים עצמם!) חובשים מסכה על הפה והאף! ומצחיק שמדברים על פריס - לא מזמן חזרתי משם, ואת הריח והעשן שהשאיר איזה אחד על קטנוע שעבר ברחוב, עוד אזכור הרבה זמן (אבל כמות וסוגי האופנועים שם חבל"ז - בפעם אחרת!) זה לא שאין כלים זו גלגליים "נקיים" - זה שעד שיתחילו להשתמש בהם יקח זמן, תקנות, והרבה עצבים. יש היום גם קטנועים (דו- וארבע- פעימתיים) הכוללים טכנולוגיות מתקדמות להפחתת הזיהום הנוצר. האופנוע שלי, למשל (ZX-6R) קיים בדגם עם ממיר קטליטי. נכון - פחות כוח, אבל אני מוכן לוותר על איזה 3-4 סוסים לטובת הסביבה.

למעלה