זה לא פיצול, זו פשוט מלחמה ישנה בין השכל לרגש, השכל אומר הוא לא מתאים לך, והרגש אומר לך בכל זאת לנסות... לתת צאנס... לבדוק.... אם את בטוחה שזה לא הוא שיהיה הפרטנר שלך לכל החיים, אז פשוט תעצרי כאן בצד של השכל..
השכל רוצה ולא רוצה, הרגש רוצה ולא רוצה, והכי גרוע שאנחנו מתעצלים לחשוב בענין, שכחנו להתבונן בדברים עד תומו . כדאי כמה שיותר מהר לאסוף נתונים ולהתיעץ עם אנשים חכמים ולהחליט . ו"אין שמחה - כהתרת הספיקות" . משום מה - לגברים קל יותר להחליט . ללמדך שכדאי להתמקד בשכל, לפעמים אנחנו מסתובבים סחור סחור סביב אותה נקודה . לפעמים - רצוי להוריד ולו בגלל הספק . החלטה נעימה ומהירה
זה היה בצחוק יותר. אבל הרעיון ברצינות. אבל זו באמת דרך טובה. כי תמיד שיש לך בחירה-אז אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים שזו הבחירה הנכונה. תמיד אחרי שבחרת יכול להיות את הדיסוננס הקוגנטיבי הזה ... לכן צריך לדעת מה גובר על מה
בס"ד אני מציעה לך לעשות ברור עם עצמך אולי גם איש מקצוע ולענות על מס' שאלות שיאירו לך את הדרך. האם אני בשל לנישואין? האם אני יודע איזו בת זו אני מחפש? מהם שלושה הדברים שעליהם לא אתפשר בבחירת בן הזוג? מדוע בתחילת הקשר אני רוצה? מהם הדברים שאהבתי בבת הזוג? המידות? המראה? אלו דברים אולי גילית אח"כ שלא מצאו חן בעיני וגרמו לי לסיים את הקשר? לאחר שתענה על השאלות הנ"ל, תתבהר לך יותר התמונה ובקשר תדע לקבל החלטה נכונה. בהצלחה.