נראה לי ש-->

נראה לי ש-->

הבוסית של רוברטו היא התורמת ממיאמי... כי השר דיבר אליה, ושאל אותה איך היה בטיסה... תקנו אותי אם אני טועה...

yaki123

New member
נ''ש-יש לי סירטונים של השמינייה../images/Emo70.gif

אני מצלם מפרקים סירטונים.. ואני יודע שרובכם רוצים אותם אבל אם אני מעלה לאיזשהו שרת זה עולה אחרי שנה.. אז אם אתם רוצים בואו נקבע שעה ויום בצ'אטTV של הפורום ואני ישים לכם.. סבבה

Super Chuly

New member
זה חוקי?

בעיקרון אני מאוד בעד, אבל אני חשובת שזה לא חוקי. גם לי יש סירטונים שונים וכשאלתי אם זה אפשרי להעלות אותם לטובת חברי הפורום נענתי שזה לא חוקי, לכן הייתי מבררת קודם אם זה חוקי, כי זאת סדרה שאנחנו אוהבים ואנחנו לא רוצים לפגוע בה וביוצריה על ידיד כך שנעבור על חוקים. ליהי :)

mominman

New member
מצטער, אך זה לא חוקי ../images/Emo128.gif../images/Emo95.gif

אין להביא קישורים להורדה של זה בפורום

זאת היא, ויש לי השערה ../images/Emo175.gif

לא יודעת אם זה
או לא נכון אמרו שלאחת מהדמויות יהיה רומן סוער עם אחד המנחים אני חושבת שזה יהיה תום אבני..

סליחה, שכחתי להמשיך את השאלה שלי-->

אז לפי דעתכם, למה היא עושה את זה? בשביל מה?

snow princess

New member
נצל"ש השערה-מכיל ספויילרים ../images/Emo58.gif

אדם ואיה חצי אחים בגלל מה שהיה כתוב בספויילרים: 17.7.05 פרק 29 הזמן: שבת בבוקר. הידיעה על דדי ודגנית מתפשטת כמו אש בשדה קוצים. רוברטו חושד שמשהו לא תקין אצל הבוס הגדול. אלי קובעת עם אילן באולפן.אבנר מזמין את לילי, איה וניני לארוחת צהריים משפחתית.. אבי כועס על ליאורה ודורון. איה תופסת את נטשה אצל אדם. לילי מקבלת מסר מדאיג.

snow princess

New member
אבל זאת רק השערה../images/Emo58.gif

יכול להיות ש"משפחתית" זה רק איה ניני ולילי

Fre3Style

New member
נראה לי שהכוונה היא

שאבנר מזמין את שלושתם לארוחה משפחתית [משפחתית הכוונה למשפחה של אבנר - רותם, אדם].

כע...

ראו שהיא הורידה ת'כובע והוזיזה ת'דברים האלה שעושים עליה צל.. חעחע אני מנסה להבין למע היא תורמת לשמינייה ולמע היא גם הבוס של רוברטו ולא מצליחע להבין בלעעע

למעלה