נראה לי שהצלחתי :)

נראה לי שהצלחתי :)

היי לכם :) נכנסתי אתמול באופן אקראי לפורום וקראתי קצת הודעות והחלטתי שאני חייבת לנסות לספור כבשים במטרה להכנס לחלום צלול. ונראה לי שזה קרה. חלמתי חלום צלול בפעם הראשונה!! הלכתי לישון אתמול מאוד מאוד מאוחר [לפחות בשבילי] 3:40 למדתי כל אותו הזמן עד שהחלטתי שהגיע הזמן ללכת לישון. נכנסתי למיטה ואני מתחילה לספור כבשים [P:] אחד שתים..העיינים שלי עצומות מתרכזת בנשימות מרגשה שעוד שניה אני נרדמת..אני ממשיכה לספור אני כבר בכבש שבעים או משהו..ואני מרגישה שהעפפים שלי ממצמצות כל הזמן זה הפריע לי כ"כ! ואז אני שומעת רעש של מטוס..ממשיכה לספור אחרי איזה 20 כבשים נוספים אני שומעת עוד פעם רעש של מטוס וככה עוד גם פעם שלישית רעש של מטוס עובר!! בסוף נרדמתי איכשהו ולא זכור לי אירוע מיוחד אחר.. דיי בבוקר משהו כמו 7 אני שומעת צלצול חזק וקמתי ישר! הלכתי לשטוף פנים וכל זה ראיתי שרק 7 התבאסתי שלא חלמתי חלום צלול כמו שנסתי וחזרתי לישון ולהשלים שעות שינה... בחלום הייתי במקום אחר לגמרי ופגשתי איזה משהי [לא יודעת מי זו] והיא דברה הרבה על צוללנים ומלחמה [><"] נכנסנו לקניון גבעתיים דיברנו <<פוף>> אנחנו אצל דודה שלי יושנות על מזרנים זה היה מוזר בטרוף! הסתכלי בשעון ואני רואה 88. זה הכל 88. אמרתי לעצמי זה לא הגיוני זה אם כבר עד 60 [זה 59 אבל בחלום אמרתי 60] הסטתי את המבט ופתאום אני רואה 86 לא עכלתי מה אני רואה ושוב אני ועשה ואז ראיתי 92 [ואז אגב ראיתי 1] ואני קולטת אני חולמתתת!!1 יאיאהאהה קפצתי כמו משוגעת [ממש הרגשתי זה ושמעתי את הקפיצות וההיא שהייתה איתי הסתכלה עליי כאילו נפלתי מהירח] אמרתי לעצמי מה עכשיו?!? תעשי משהו הרגשתי שמאוד קשה לי לנוע [כן למרות הקפיצות] אני מניחה שהייתה לי רמת צלילות דיי נמוכה שפשפתי ידיים וכל זה אבל זה לא עזר :( ואחרי קצת מאוד זמן קמתי מהחלום הקצר והמספק, היה רעש בבית..בלע.. :) לילה טוב

Bluescale

New member
כל הכבוד!!!!

אכן מצב קשה עם השעון אבל לא נורא - אני מניח שלא עשית בדיקות מציאות ולא השקעת בזה הרבה מאמצים אבל מה לעשות זה מה שנקרא BEGGINERS LUCK. עכשיו זה הזמן להמשיך עם זה ולחצלל באופן קבוע עם טכניקות רגילות / מתקדמות ומה לא. הערה אחת אם יורשה לי? WILD לא עושים לפני השינה הרגילה. WILD עושים אחרי WBTB שזה (WAKE BACK TO BED ) כלומר - לישון 4.5 עד 6 שעות לאחר מכן לקום לזמן-מה (תלוי בבנאדם) ורק לאחר-מכן לנסות לעשות WILD. אחרי זמן עירות ושינה. נסי שוב :)

silverhawk

New member
מזל טוב :)

כפי שנאמר לפני, מומלץ לעבוד על בדיקות מציאות ועל השיטות להגברת הצלילות - אלו ישפרו את הסיכוי לחצלול ואת איכותו עשרות מונים.

למעלה