נראה לי שהפורום מתאים

נראה לי שהפורום מתאים ../images/Emo36.gif

חייבת רעיונות טובים יותר
אני מחפשת רעיונות, איך לדלות מידע, באופן עקיף, כמובן
, ממישהי שהיתה חברה טובה שלי, על מקרה שהיה לפני שלוש שנים במקום עבודה משותף לשתינו. היה שם סיפור רע בין מנהלת המשרד לביני כשלבסוף אני התפטרתי מרצוני, באותו זמן אני והחברה היינו מסוכסכות, כשמאז נותק הקשר בינינו . ואני ממש חייבת לסגור מעגל, אחרי שלוש שנים כשזה עדיין מפריע ולא גמור מבחינתי. מקווה שתוכלו לעזור,
מראש

נראה לי שהפורום מתאים ../images/Emo36.gif

חייבת רעיונות טובים יותר
אני מחפשת רעיונות, איך לדלות מידע, באופן עקיף, כמובן
, ממישהי שהיתה חברה טובה שלי, על מקרה שהיה לפני שלוש שנים במקום עבודה משותף לשתינו. היה שם סיפור רע בין מנהלת המשרד לביני כשלבסוף אני התפטרתי מרצוני, באותו זמן אני והחברה היינו מסוכסכות, כשמאז נותק הקשר בינינו .ואני ממש חייבת לסגור מעגל, אחרי שלוש שנים כשזה עדיין מפריע ולא גמור מבחינתי. מקווה שתוכלו לעזור,
מראש

אבא אסא

New member
המממ.... מסובך קצת, לא?

אם את עדין לא מדברת איתה ואת חייבח להשיג מידע, את צריכה "להפעיל" אדם שלישי שיהיה או שנמצא בקשר איתה על מנת להוציא את מה שאת צריכה. וגם אז די בתחכום. או ש..... תרימי אליה טלפון, תסבירי לה מה שתסבירי לה, ואם היא לא שותפה לסיפור הרע שהיה בינך לבין מנהלת המשרד, אני לא רואה שום סיבה למה שלא תאמר לך.. בהצלחה!!

מסובך, ומצריך מחשבה ../images/Emo11.gif

אנחנו לא בקשר למעלה משלוש שנים, אחרי 7 שנות חברות טובה מאוד, אני חייבת להשיג את המידע הזה
, כדי שאוכל סוף סוף לסגור מעגל כמו שצריך. אוקיי, עכשיו בקשר לאדם שלישי, אם הוא בקשר איתה, הוא יהיה לצידה, ואז אני "נופלת" כאן
. ואם זה אדם שלישי "מופעל" - הפכתי וחשבתי מי זה יהיה, (ודי חשבתי על "מושתל"
), וגם זה הופרך, כי לך תמצא מישהו שיעשה את העבודה הזו, לאנשים יש חיים... האנשים השלישיים שאני מכירה, מכירים גם אותה וגם היא אותם, כך שהסיכוי לכך, גם הוא מופרך
, כי אני לא רוצה שיווצר שום מגע ביניהם, ובטח שהיא לא תספר שום דבר אובייקטיבי או בכלל משהו בגלל הסיבה שהם מכירים אותי באופן ישיר, וברור שהם ילכו ויספרו לי אח"כ. קיים בינינו קרע
די גדול, ויש סיכוי שהיא מעורבת בכל הסיפור הרע ביני לבין מנהלת המשרד, כך שגם זה הולך לטימיון. שוברת את הראש
, וחייבת את המידע, ממש צריכה
בקידום החשיבה. המון המון

למעלה