נראה לי שהחלטתי !

פינליש

New member
נראה לי שהחלטתי !

זה היה קשה מאוד. אני בדיוק מה שנקרא "הקול הצף". תאמינו לי שלאנשים כמוני שכל כך לא מבינים בפוליטיקה אבל יש אין סוף אהבה לארץ הזאת יש את הקושי הרב ביותר להצביע. עד היום הייתי ימנית. זה הסתדר לי הכי טוב עם מה שאני מאמינה בו. בבחירות האלה התחילו לי שאלות והמון התלבטויות. חשבתי להשאיר את זה ליום הבחירה, נכנסתי לכל מיני אירוחים, קראתי כתבות, שמעתי את על התשדירים של כל המפלגות ועדיין היה לי קשה נורא להחליט. וזהו היום נפלה החלטה שאני מצביעה מרצ. למה? ניסיתי לראות מי עשה הכי הרבה, מי מדבר אלי בגובה העיניים ועל מי אני סומכת. זה בטח נשמע כמו עוד תעמולה אבל תאמינו לי שלשם שינוי יש כאן סתם הודעה מהלב של גולשת שרק רוצה שיום אחד יהיה פה טוב יותר,יפה יותר, בטח יותר ופשוט מקום להרגיש בו בבית ולא רדופים. תודה על ההקשבה והפתח לשיתוף שלכם פינליש.

peregin

New member
טוב ויפה.

אני שמח שבחרת מרצ
welcome אם רק הייתה לי זכות בחירה אני חושב שהייתי מצביע מרצ כי זאת היא המפלגה שהכי מדברת אלי. שלא עושה טריקים לפה ולשם אלא מדברת ישר. גם על מה שכואב וקשה לשמוע (כמו שגם ערבים הם בני אדם).. מפלגה שדרך הפעולה שלה נגזרת מההיגיון ומהלב ולא מיצרים אחרים. זאת היא גם המפלגה היחידה שבאמת דואגת לחברה ולסביבה ורואים את תוצאות הפעולה שלה בשטח ומרגישים את תוצאות הפעולה שלה על בשרינו. ללא מרצ, מצבינו היה עלול להיות גרוע פי כמה וכמה ובמיוחד כששרון וחבורת המושחטים בשלטון. אני כרגע עוד צעיר, אבל למען העתיד שלי, ושל אלה שיבואו אחרי ושל מי שבא לפני ושל כל מי שרוצה את החיים כערך בחייו אני שמח שבחרת מרצ

למעלה