נראה לי שהבנתי

1Shir

New member
נראה לי שהבנתי

מה הכוונה ב"מעבר לזוג" לגבי מאלדר וסקאלי. אולי הכוונה היתה לומר שהרבה לפני שהם "זוג", הם קודם כל חברים טובים בלב ובנפש. שגם אם כזוג זה לא יסתדר להם, הם ישארו באותו קשר חזק ולא יפרדו. שהקשר הפיזי ביניהם הוא הרבה פחות משמעותי מהקשר הנפשי. שגם אם לא יהיה ביניהם קשר פיזי או יותר נכון מיני, זה לא יוריד מהקרבה ביניהם, זה לא יפריע להם, זה לא יהיה חסר להם, כי האהבה ביניהם היא קודם כל נפשית ורוחנית. שהם רוצים להיות אחד עם השני לנצח לא משנה מה יקרה, בלי תנאים של הגדרה זו או אחרת. אולי זאת היתה הכוונה שלכם? (עינת?)

כן! כן! כן! כן!

תודהההההההההה!!!!!!!!!! זהו, שיר אני מעריצה אותך אני סוגדת לך בכל רמ"ח אבריי!!!!!!!!! תודההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! הוצאת לי את המחשבות מהראש! וכתבת אותן כל כך יפה....

1Shir

New member
תודה.. ותודה לך, כי אלמלא..

ההשפעה בעקיפין שלך, אני לא יודעת אם הייתי מצליחה לנסח את זה ככה.. ואני מסכימה ב-200% עם כל מילה שכתבתי כאן (מן הסתם..). הכל נכון, ואולי אם מסתכלים על זה ככה באמת נשמע הגיוני להגיד שהם "מעבר לזוג", אבל מצד שני (שזה יותר הצד שלי) גם אפשר להגיד שכל הדברים האלה הם לא יותר מזוגיות, הם חלק מהזוגיות (שלהם לפחות) והם בטח לא סותרים זוגיות כמו שהביטוי "מעבר לזוג" נשמע (לפחות לי..). הדבר הכי חשוב (בשבילי..) הוא שהבנתי את הכוונה וירדתי לעומק דעתך, חשוב לי להבין נכון את המחשבות שלכם.. :) אז תודה שאפשרת לי לעשות את זה :)

boringvered

New member
אההה... עוד יש לך עתיד!

טוב, אני סתם אשה זקנה ומרושעת... *חיוך דבילי*?... ורד

Gilliana

New member
המממ... את מזכירה לי...

את הסיפור שכתבנו. זוכרת מה כתבתי שם?

1Shir

New member
נראה לי שכן

כשסקאלי הביעה ספקות, את כתבת שמאלדר אומר לה שלא משנה מה יקרה ביניהם, הם תמיד ישארו החברים הכי טובים... :) נו אם כולנו אומרים אותו דבר אז כנראה שזה נכון!!..

1Shir

New member
נראה לי

שכולנו מתכוונות במשמעות לאותו הדבר, אבל ההגדרות שלנו קצת אחרות, למשל את מגדירה את הקשר שלהם כ"יותר מזוג", בעוד גילי ואני (גילי אני צודקת?) לא מתחברות כ"כ להגדרה של "יותר מזוג" אלא אומרות שמבחינתנו הם זוג, פשוט זוג מוצלח..

1Shir

New member
קשה לי להאמין

שאת חושבת שאין סיכוי שזה יכול להיות.. אני חושבת שלא היית מתחברת לזה כל כך, אם לא היית מאמינה שזה יכול לקרות במציאות. ?

יש סיכוי

הרי NEVER SAY NEVER ... אבל ויש אבל גדול, אם היה או יש זוג כזה הם בטח מיוחדים מאוד. זה בטוח לא משהו רגיל או שגרתי בעולם..

1Shir

New member
לא נראה לי שזה משנה

אם זה רגיל או שגרתי בעולם.. ממתי משהו הוא כן כזה?!.. :)

למעלה