נראה לי שהבנתי

Kenshinkan

New member
נראה לי שהבנתי

רוב חברי הפורום לא קוראים ספרות של אומנויות לחימה. זה מסביר את התגובות הנזעמות כאשר מישהו מביא דעה קצת יותר מלומדת ומנומקת. בבקשה, לא לספר לי שטויות על זה שאני מזלזל - פשוט לא ציפיתם לתשובות כאלה. אשמח אם להבא תתמודדו עם אותם כלים במקום להשמיץ אותי (כן, זה העליב אותי). בעז

mickeym

New member
בעז, כפרה...

בוא לא נערב גדי בחלב אמו. כשהגישה שמוצגת באתר שלכם, וגם בהודעות הראשונות שלך היא גישה של "אנחנו הכי טובים, כל השאר זה זבל" קשה שלא להאשים אותך בזלזול. כשפרסמת את ההודעות שלך בתחילה, הייתי בטוח שאתה עוד טרול עם מונופול על יעילות. דווקא ההודעות המלומדות והמנומקות שלך גרמו לי לשנות את הדעה שלי. בברכת די להיות פולניה, מיקי

Kenshinkan

New member
אומר זאת שוב:

האתר הוא של המורה שלי, ושלו בלבד. דעתו אינה בהכרח דעתי וגישתו אינה בהכרח גישתי. אני מבקש לא לפרש את האתר של המורה שלי על ידי הודעותי. אני מיצג את דעתי והבנתי כאשר אני כותב. כפי שאמיר אמר: הצטרפתי לפורום כדי לדבר עם אנשים אחרים ולהחליף ידיעות ומידע, ללמוד דברים חדשים באימוני פורום (הייתי רק ב- 8) ולתת מעצמי אם מישהו יתעניין. אינני מזלזל, ובהחלט איני חושב שאנחנו הכי טובים. עם זאת אני ישיר, לא משתמש בסמיילים ואין שורה מבדחת קבועה בסוף ההודעות שלי. כאשר אני חושב שאני יודע על מה אני מדבר אני אומר זאת (שים לב שאיני מגיב לכל הודעה). אני מעוניין בדיון רציני ובנושאים רציניים, אני לא באינטרנט כדי להעביר את הזמן בסבבה, כי אני סטודנט ואין לי עודף זמן. דיון רציני, תגובות לעניין, בלי הטחת האשמות לא מבוססות, תודה בעז

nitzano

New member
ספרות

יש שקוראים אך לא טורחים לעלות על מגדל ולצעוק זאת לכולם . ספריו של סון לו טאנג ,יאנג צ'אן פו , וו ג'ה צ'ינג , ג'יאנג רונג צ'יאו ,יו יונג ניאן ועוד מחברים רבים אחרים . אך לצטט דבריהם של אחרים אינה בהכרח הצגת האמת .

CountDust

New member
הממממ...

"אני לא מתנשא, זה רק נדמה לכם כי אתם פחות מלומדים" אין כאן קצת סתירה פנימית...? Count of Dust.

Kenshinkan

New member
רציתי לבדוק מהיכן הזעם מגיע

תבדוק הודעות מ- 16/7 בנוגע לקארה של קראטה. בעז

amir_aikido

New member
אולי כדאי שתעיין עוד בפורום

בזמנו נעשו כאן כמה וכמה דיונים על התוכן בספרים של אמנויות לחימה: "אמנות המלחמה" של סון טסו "ספר חמש הטבעות" של מוסאשי ובמהלך דיונים שונים הוזכרו גם ספרים כמו "הנסיך" של מקיאבלי, נקודות מתוך הגות האסטרטגיה של קלאוזנר והוגים מודרניים אחרים וכו'. או, בדיונים אחרים צצו נקודות מתוך ספרים שונים שמתארים אמנויות לחימה, את התפתחותן ההיסטורית וכו'. אם תסתכל בשרשורים הללו, אולי תגיע למסקנות מעט אחרות על מנהגי הקריאה והחקירה של חברי הפורום. מהמסקנה שעולה משאלה ישירה בפורום. כמוך, גם אחרים בפורום לא מרגישים צורך לענות על כל שרשור, ושרשורים שעוסקים בהרגלי הקריאה שלהם יכולים להכלל בקבוצה הזו לפעמים, במיוחד לאחר שאותם האנשים כבר כתבו את פרשנותם על קטעים מאותם הספרים. אמיר נ.ב. אם נעלבת מהביקורת שלנו
באמת שלא היתה שום כוונה לכך
רק רצינו להפנות את תשומת ה
שלך לנימה שהשתרבבה לחלק לא מבוטל מהודעותיך.

Hwoarang

New member
זה אולי לא על ספרות

אבל קבל אוסף של שרשורים (מרוכזים באותה הודעה) שיש בהם ממש קצת צחוק, והרבה הרבה רצינות.

אם שלושה אומרים לך שאתה שיכור

אז אולי לא כדאי לצאת לנהוג הערב. אפשר להיות מתנשא ודוגמטי גם עם ציטוטים, זה בסדר.

Justie

New member
ציטוטים

כל אחד מצוטט מהתחום שבו הוא מתמחה נקודה למחשבה

למעלה