נראה לי שבדיקת הזרע השניה טובה יותר

אני יכולה להעיד שאצלנו

היו תוצאות שונות בשתי השבחות שונות בהפרש של חודשיים. הראשונה מבינהם הייתה אחרי חודש שבו בעלי היה חולה בשפעת. התוצאות היו מאכזבות מאוד. אחרי חודשיים בטיפול אחר הזרע היה הרבה יותר טוב ובאותו חודש נכנסתי להריון. לפעמים מחלה או חום יכול לגרום להרעה בזרע. האם זה היה המצב אצלכם ?

פינקי33

New member
בדיקת זרע-נא עזרתכן, מה ההבדל בין

שיטת קרוגר ל-WHO? מאיפה אני אמורה לדעת באיזו שיטה השתמשו בבדיקת הזרע???

נועה 35

New member
קישור להשוואה בין שתי השיטות

בן זוגי מצא באינטרנט (לא להאמין מה אפשר למצוא באינטרנט אם יודעים איך לחפש....) עמוד שמשווה בין שתי השיטות:

נועם@בת

New member
למה לשוטט באינטרנט

כשאפשר לחפש בשאלות הנפוצות של הפורום (רמז... בסרגל הכחול בראש העמוד
). נועם ~שכבר מזמן ידעה שאפשר לסמוך על רחל5~

נועה 35

New member
זה גורם סיפוק לבן הזוג....

אין כמעט דבר שבן זוגי אוהב לעשות כמו למצוא מידע באינטרנט... אני לא יכולה למנוע ממנו קצת נחת!

נועם@בת

New member
חס וחלילה למנוע נחת

אני האחרונה שאשבית מסיבות P-P. צירפתי את הלינק לפייבוריט שלי ובאיזה שלב אוסיף אותו לקישורי הפורום, אז תודה מיוחדת לאיש
. נועם

נועה 35

New member
אני אמסור לו! הוא יהיה גאה במיוחד

וישמור פינה חמה בלב לפורום הזה (יופי של פסיכולוגיה - מומלץ לכל אלו עם בעלים סרבני פורום) וברצינות - אנחנו כבר כמעט שלוש שנים מסתובבים סביב הבעיה שלנו, בין השאר כי לאיש היה קשה לקבל את המצב. בשבועות האחרונים, התחלתי להסתובב בפורום, והאיש לא יכול היה לעמוד בסקרנות והחל לקרוא את ההודעות ואפילו קצת להגיב (בשמי כמובן). ואני מוכרחה להגיד שהוא מתחיל יותר ויותר לקבל את המצב ולהשלים איתו ואפילו לא מזמן כבר התחלנו לדבר על האפשרות שנצטרך הפריית מבחנה.... אני חושבת שהפורום הזה וכמה דומים לו מאד עוזרים לו למרות שהוא לעולם לא יודה בזה. אבל לי, ללא צל של ספק, הם עוזרים. גם המידע, גם התמיכה, וגם המודעות והיכולת לקבל את הדברים מצד האיש. אז המון המון
לכולם פה ולך נועם במיוחד!

נועם@בת

New member
אם האיש שלי היה נכנס לפורום

וקורא מה אני מספרת וכמה אני מדליפה עליו, אני חושבת שאת הטיפול הבא הייתי עוברת עם תרומת זרע
. מזל שזה לא מעניין אותו |נושמתלרווחה|. נועם

נועה 35

New member
טוב, אני צריכה לפעמים להיזהר....

אבל בגדול, אני חושבת שהפורום הזה עוזר לו לקבל את המצב ולהתמודד איתו. אני, בכל אופן, מרגישה שיש שינוי חיובי בהתייחסות שלו לנושא.

babywishing

New member
היי אפרסקונת

בקשר למכשפה שלא מגיעה גם לי זה קרה כבר כמה פעמים, ועד שלא עשיתי בדיקת הריון המכשפה לא הגיעה. אני שייכתי את זה לכוח המחשבה, הרי תמיד יש את הקול הקטן הזה בתוכנו, שלא משנה מה קרה החודש , לוחש לנו - אולי בכל זאת, אולי זה הפעם? אולי שווה לעשות בדיקה ביתית רק בשביל לדעת סופית, ואולי הפעם הקול הקטן הזה ייהפך לקול גדול וצודק
ענקי שיעזור להמתנה המתישה

ellieg

New member
../images/Emo32.gifעדיין בנושא זרע ואיקקלומין

אין למישהי נסיון??

נועם@בת

New member
כנראה שאין הרבה נסיון

אם בעית הזרע נובעת משיבוש הורמונלי שניתן להוכיח אותו בבדיקות דם, אז בהחלט יש סיכוי שאיקקלומין יעזור, זכן איקקלומין משפיע על הפרשת ההורמונים מההיפופיזה. בכל מקרה גם אצל גברים שאין להם בעיות זרע יש תנודות גדולות בספירת הזרע לאורך זמן. אם תסתכלי בגרף הזה, מתוך האתר של בית חולים אלישע(הכל נמצא בקישורי הפורום, צריך רק לדפדף), תוכלי לראות את התנודות. נועם

ayoosh

New member
טוב שהעלת את השאלה

למדתי כמה דברים גם ממנה (בעיקר ויטמינולוגיה...
וגם מהתשובות... יום טוב!!!

למעלה