נראה לי שבדיקת הזרע השניה טובה יותר
היי נבות, אתמול קיבלנו תוצאות של בדיקת הזרע השניה. אמנם המדדים קצת שונים אבל נראה לי שהשתפרנו בריכוז. לגבי השאר אני לא חושבת. בפעם שעברה היה 1 מ"ל (יום גרוע) עם ריכוז 12 מיליון, מורפולוגיה 4% לפי קרוגר, צמיגות תקינה ותנועתיות חלשה ובינונית אבל אחרי השבחה 70% תנועתיות. הפעם זה לפי מדד WHO. נפח 4.5 מ"ל (איזה הבדל!) ושימו לב לריכוז- 57 מיליון לפני ההשבחה
ו-22 מיליון אחריה!! מה אתן אומרות על זה?
נראה לכן שזה קשור לויטמינים שהלעטתי אותו? בכל מקרה הצמיגות הפעם "צמיג מאוד", צורות פתולוגיות 69% שהבנתי שלפי WH0 זה בינוני, תנועה באחוזים 35% לפני השבחה ו-75% אחרי. כמו כן כתוב משהו שאני בכלל לא מכירה, אחוזי תנועה אחרי שעתיים 30 ואחרי השבחה 75. אגלוטינציה יש (מה זה?) מה אתן אומרות? מישהי יכולה להסביר לי קצת? תודה, אפרסקה . אגב, המכפשה עוד לא באה ואני כבר מתיחלה להתעצבן!!
היי נבות, אתמול קיבלנו תוצאות של בדיקת הזרע השניה. אמנם המדדים קצת שונים אבל נראה לי שהשתפרנו בריכוז. לגבי השאר אני לא חושבת. בפעם שעברה היה 1 מ"ל (יום גרוע) עם ריכוז 12 מיליון, מורפולוגיה 4% לפי קרוגר, צמיגות תקינה ותנועתיות חלשה ובינונית אבל אחרי השבחה 70% תנועתיות. הפעם זה לפי מדד WHO. נפח 4.5 מ"ל (איזה הבדל!) ושימו לב לריכוז- 57 מיליון לפני ההשבחה