נראה כמו זן נדיר

שחר1975

New member
נראה כמו זן נדיר

קראתי רק חק מההודעות, כגבר התעייפתי מהר מאוד מלקרא על הבעיות שאתן מציגות. מה שרציתי לומר הוא שרוב הנשים שיוצא לי להכיר לא יודעות לבשל. ואם הן כבר יודעות, הן לא ממש רוצות לבל במטבח. כך שאני מאוד שמח עבור הבעלים שנשותיהן שמחות לבשל עבורם ומנסות לגוון ולהוסיף צבע וגיוון.

bimbom

New member
תגיד....התחרפנת????

מה זה קשור מי נמצא במטבח???? ומי בכלל קבע שמי שתעשה לך אוכל היא גם זאת שתאהב אותך..???!!! שטויות במיץ עגבניות תכיר אותן... תחייה איתן... ורובן ילמדו לבשל לך את מה שאתה אוהב

אוהבת גם אוהבת

הבעיה מתחילה עם אישה שהיא לומדת/עובדת וכשהיא חוזרת לבית כבר אין לה כוח והיא גמורה. אתם גם כשאתם לוקחים לעצמכם יום חופש כי אתם לא "מרגישים" טוב אז כשהיא חוזרת היא צריכה להכין לכם כל פעם בעוד אתם צופים בטלוויזיה או יושבים במחשב. להכין אוכל לאישה שלכם לא נמצא בלקסיקון וכשהיא עושה לילד אמבטיה הוא מתעסק בדברים שלו במקום להכין לילד בגדים אבל כשהוא עושה לילד אמבטיה אנחנו צריכות להכין לכם בגדים בשביל הילד, מסרק, מקלות אוזניים ואח"כ גם לשטוף אותה ולא משנה...שאנחנו כבר עייםות ואם אתה עושה אז תעשה עד הסוף כי אנחנו לא מבקשות עזרה. לפעמים אתם מוציאים לנו את החשק וכשאתם כבר עושים משהו במאה שנה ואנחנו טוענות שאנחנו עושות את הרוב (לא הכל) אתם אומרים שזה לא נכון. נו, איזה זן מצחיק זה גברים?

שחר1975

New member
לאט לך

בסך הכל המטרה שלי הייתה להחמיא לנשים שמבשלות לבעליהן. לאלו שעושות זאת מתוך הנאה. לאלו שמנסות לגוון ולהפוך את הארוחות למעניינות. לא ניסיתי לפתוח חזית שנייה למאבקי גברים / נשים.

ענתי 10

New member
אני אוהבת לבשל ../images/Emo24.gif הבעיה...

היא שבעלי לא אוהב לאכול
(לא את האוכל שלי בגלל שהוא לא טעים - אלא בכלל לא מסוגל להכניס שום דבר לפה חוץ מקציצות ופירה בווריאציות שונות...) באסה לי

איזו הודעה שוביניסטית ../images/Emo3.gif

אל תיפגע אבל זה ממש נקרא ככה. נקודת הפתיחה שלך מאוד שוביניסטית : 1. נשים אמורות לדעת לבשל. 2. נשים אמורות לאהוב לבשל. 3. אישה טובה מבשלת לבעלה. 4. בעל מאושר הוא זה שאישתו מבשלת לו. יש בזוגיות ובחיים יחד הרבה מעבר. אולי אישה מאושרת היא זאת שבעלה מבשל לה?

שחר1975

New member
קאסיופיה

כפי שנאמר בספרות זולה: alow me to retort בסל הכל כאשר קראתי את ההודעות בפורום (את הראשונות, לאחר מכן הנושאים עייפו אותי) קיבלתי רושם שהנשים אשר רשמו את ההודעות מבשלות בחדווה. ובסך הכל באתי להחמיא להן על כך. לא אני הכנסתי אותן למטבח, ויתרה מכך, עשה רושם שלא רע להן שם. לא דנתי בזוגיות, או במה נכו או לא נכון לעשות. שמחתי עבור בעליהן ועבורן. והעלתי את העניין שפחות ופחות נשים צעירות היום יודעות לבשל, בצער כמובן. באופן כללי, אם בשובינסטיות עסקינן. יש לי דעה מאוד מוצקה בעניין, אך מאחר ולפי דעתי זהו ויכוח עקר איני מצטרף אליו.

למעלה