נראה הגיוני?

Harrington

Well-known member
מנהל
האמור בכותרת נשמע לי הגיוני לחלוטין. לא קראתי מעבר לכך (אני מדבר על הכותרת שבתוך הקישור/כתבה). השאלה היחידה היא האם יעמיד את עצמו שוב לבחירה בבחירות שתתקיימנה בעקבות התפטרותו, אם לאו. שאלה זו לעניות דעתי, כרגע ללא תשובה גם אצל נתניהו עצמו. היא תלויה בשלל דברים ובהם כיצד תסתיים המלחמה והתהליך מול סעודיה ועוד. על פניו, ככל ששני אלו יסתיימו בהצלחה, אני לא רואה סיבה שלא יפרוש כפי שנאמר. עם זאת אני ממש לא סומך על התקשורת לרבות על אתר זה, שיש להם מידע קונקרטי כלשהו בנושא.

פולגאר

Well-known member
האמור בכותרת נשמע לי הגיוני לחלוטין. לא קראתי מעבר לכך (אני מדבר על הכותרת שבתוך הקישור/כתבה). השאלה היחידה היא האם יעמיד את עצמו שוב לבחירה בבחירות שתתקיימנה בעקבות התפטרותו, אם לאו. שאלה זו לעניות דעתי, כרגע ללא תשובה גם אצל נתניהו עצמו. היא תלויה בשלל דברים ובהם כיצד תסתיים המלחמה והתהליך מול סעודיה ועוד. על פניו, ככל ששני אלו יסתיימו בהצלחה, אני לא רואה סיבה שלא יפרוש כפי שנאמר. עם זאת אני ממש לא סומך על התקשורת לרבות על אתר זה, שיש להם מידע קונקרטי כלשהו בנושא.
הוא כבר לא יעמיד את עצמו שוב לבחירה בבחירות ללא קשר אם יתפטר או לא.

WYam

Well-known member
ע"פ התכנון שלו. הוא לא מפחד מהמשפט. עוד ישימו אותו נשיא.

וההסדר האזורי יהיה ע"פ משנת השמאל..build back better.

..
ולמה הוא לא מפחד מהמשפט? כי אלו ששלחו אותו למשפט...רק צחקו על האזרחים.
הם תפרו את התיקים בהמון כסף...כדי שהוא לא יכנס לכלא.

dory30

Well-known member
ע"פ התכנון שלו. הוא לא מפחד מהמשפט. עוד ישימו אותו נשיא.
אנשים אמיצים לכאורה פי כמה ממנו נפלו בפח של עצמם, בגלל יוהרה ואי קריאת המציאות. סדאם, בן לאדן, בקרוב סינוואר.

למעלה