נראה דמיוני, אה?

Barmelai

New member
או-הו אני כבר מתרגש, זה הולך להיות

הביטול הגדול ביותר בתולדותינו.

noosh

New member
אוף כלכך בא לי להיות כלבה

ולהגיד: הלוואי. סתם כי זה לא הוגן להביא דברים כאלה לארץ כשאני לא נמצאת. בערך כמו שזה לא הוגן מצד טום וייטס להכריז על סיבוב הופעות אחרי ששנים אני מתפללת שיהיה, וברגע שאין לי שום סיכוי לנסוע לראות אותו הוא מחליט להוציא את הראש החוצה ולהעציב אותי. יותר מדי דברים כאלה מגיעים אליי השבוע, אני לא יכולה לעמוד בכל זה :(

noosh

New member
כן, אלו ספקולציות כרגע

נגלה ביום שלישי אם הן נכונות או לא, אבל זה היה קצת מתבקש מ: permission to come aboard.
אפשר לומר שאני אשמח לגלות שמדובר במשהו אחר :)

The Walrus

New member
מצד שני, i breathe better underwater?

אלא אם כן הוא מתכנן סיבוב הופעות באקווריומים...

באותה מידה זה יכול להיות קליפ, אלבום חדש, או כל דבר אחר דומה.

noosh

New member
כן, זה קצת עודד אותי

אם כי נראה לי מוזר לעשות יח"צ כזה לקליפ, ואלבום חדש פחות משנה לפני שזה יצא גם נשמע קצת מוזר. אני משערת שאי אפשר לדעת... אבל עד שהוא פרסם את התמונה השניה זה היה בהחלט כיוון המחשבה העיקרי.
כפי שאמרתי, אני אשמח להתבדות, אני סתם מכינה את עצמי לגרוע מכל :)

אני גם ראיתי את זה הבוקר

די מדהים.

הסתכלתי עכשיו על הליין-אפ של השנה - בעיקר להקות רוק (צ'ילי פפרס, בלק קיז, בלאק סאבאת' וכאלה) אבל יש גם מגוון של דברים אחרים. בקיצור, אני מקווה שיביאו גם דברים אלטרנטיביים. או אלבאמה שייקס. זה יקנה אותי.

The Walrus

New member
אם וכאשר זה יקרה, אני שם,

לא משנה מי מופיע. זה היסטורי.

PaperBackWriter

New member
בהחלט היסטורי

מצד שני רוב הסיכויים שאני אתגייס עד אז כך שזה יהיה דיי מבאס אם האומנים הכי שווים יבואו :(

The Walrus

New member
אגב, למי שתוהה למה לצפות:

זאת כמובן ספקולציה מוחלטת חסרת כל בסיס ושחר, אבל בכל זאת.

הדבר הכי דומה לזה הוא לולהפלוזה צ'ילה, שהתרחש ב2012. גם זאת מדינה שלא רגילה לאמנים גדולים שמגיעים, גם זאת מדינה שאין בה אף פסטיבל סדיר, והיוזמה די דומה. אז מי הופיע שם? שמות בהחלט מכובדים.

הדליינרים: פו פייטרס - ארקטיק מאנקיז - ביורק

בנוסף: MGMT - TV ON THE RADIO - BAND OF HORSES - JOAN JETT - CAGE THE ELEPHANT ועוד...

למעלה