נראה אתכם!!

nutmeg

New member
נראה אתכם!!

מה לעשות שהבעל שלי יותר רומנטי ודביק ממני? מה לעשות שאני לא שמה על יום אהבה, ט"ו באב, ולאב טו גו? מה לעשות שאני שונאת פרחים כי אחר כך אני נאלצת לראות אותם נובלים לי מול העינים - ויותר גרוע, בסוף אני צריכה לנקות עת הג'יפה המסריח בואזה? מה לעשות שלבעלי יש טעם מזעזע וכבר 20+ שנים אין לו מושג ירוק מה אני אוהבת? מה לעשות? הא?

nutmeg

New member
ומתי אלמד

לא לשלוח לפני שאני בודקת שגיאות כתיב?

zimes

New member
מה את מעדיפה?

שהוא יפסיק להיות דביק, או שהוא יקלע בטעם, ולא תרצי לשנוא את הפרחים?

nutmeg

New member
מהזותומרת??

אני כמובן רוצה שהעולם יהיה מושלם. מה לא ברור?

zimes

New member
אה.

(כמו שילדה קטנה אחת, לא שלי, אומרת אחרי שאני עונה לה על שאלה).

דן צ

New member
כאלו הן בנות המין היפה והחלש

ליאת תרגעי! או שאולי רק נוטמג? אז להתקשר לחנות הפרחים ולבטל את הזר הענקי של מחר שאמור להגיע לאישתי? האמת שזה עוד סיבה לתת לאישתי זר לשבת , הפעם הוא יהיה גדול מתמיד, גם לשישי וגם ליום הולנטיין, ברור שאישתי אינה צריכה את היום המיוחד הזה או את זר הפרחים כדי להוכיח את אהבתי אליה , אבל משהו שבא מהלב נכנס ללב
. אז גם אני דביק רומנטי? אין לי בעיה, אני דביק רומנטי גאה!!! אבל נוטמג, אבל אחד גדול , בואי נראה מה יקרה אם אנחנו נשכח להיות רומנטיים פעם אחת לא נביא זר פרחים ביום האהבה או ביום הנישואים, להמשיך........??

nutmeg

New member
גאתה לא מכיר אותי דנץ

אני באמת לא אוהבת פרחים בואזה. זה יפה בשדה ובגינה אבל לא בואזה. ואיש-שלי יודע (וגם אני יודעת) שאם כבר הוא מביא פרחים - זה בשבילו

Idan91

New member
כמובן, ../images/Emo187.gif

לכתוב הודעה שתפרסם את מצבך, כדי שבנות צעירות ידעו לבחור טוב טוב בעלים לא דביקים בעתיד.

להזכיר לעצמינו שוב, בפעם המיליון:

אנחנו אוהבים את אותו בן-אדם בגלל שהוא שם, מרגיש ואיתנו. ולעזאזל כל השאר. לא כן? ~אוף איתך, שירה- לכי כבר לעבוד! עוד פורום? רק זה מה שהיה חסר לך...
~

Michelin

New member
דביקון?

מישה יוצא נגד הדביקונים. באשר הם תחת כל נושא שלא יהיה. אבל ברוכה הבאה. פסוקו: ברוכה הבאה.

nutmeg

New member
אז ככה:

כמובן שהדברים הללו לא ממש קרדינאליים - כי אם היו, לא היינו נשארים ביחד או היינו אומללים. מה שקורה היום הוא שאנחנו צוחקים אחד על השני - הוא על הפרגמטיות שלי ואני על הקיטצ'יות שלו. פרחים עושים דרכם אלינו הביתה מדי פעם - כי הוא אוהב פרחים. על ניקוי הג'יפה - טוב - הוא לפחות מוריד את הזבל, לא? בקשר למתנות - למדתי לבקש. כמו כן אמרתי שאם לא יודעים מה להביא לי - תמיד אפשר ללכת על דיסקים או ספרים עם פתק החלפה... ולא להעלב אם אני מחליפה!!! הצד המאכזב של כל זה הוא שאף פעם הוא לא יכול לקנות לי תכשיט בהפתעה או בגד או משהו כזה - כי באמת, ב-20 שנה הוא לא הצליח פעם אחת לבחור משהו לטעמי. שאלו יהיו הצרות שלנו...

שירי19

New member
קשה למצוא את

אותו אדם שישלים אותנו, שידע בדיוק מה לקנות לנו, מה להגיד לנו ומה לעשות בשביל שיהיה לנו רק טוב. לא משנה מה הוא מביא לך- העיקר שהוא מביא את זה מהלב. ועובדה- אתם נשואים כבר 20 שנה!!! יותר ממה שהרבה מהאנשים בעולם נשואים (ואני לא רומזת משהו לגבי הגיל שלכם אלא לעובדה שכמעט כל ההורים גרושים בעולמנו).

אני מסכימה עם הנוטמג,

שפרחים הם בזבוז כסף, זמן ומים שאין לנו. אני בהחלט מעדיפה שיפתיעו אותי (או, לחילופין, ישאלו בדיוק מה אני רוצה), עם איזו מתנה פרקטית, יעילה, ומאריכת ימים. רצוי ביותר שהיא לא תהיה יקרת ערך, שכן יש בי הנטייה לאבד/לקלקל/להתיחס לא בכבוד למתנות שנרכשו בממון רב. וזה הרמז לזה שפעם חשב שפאלם פיילוט יהיה מתנה מצוינת לחסרת סדר וזכרון שכמוני. היום הפאלם פיילוט יושב אבל וחפוי ראש אי שם בחדר עבודתי, מריץ דחקות עם הספרים וסופר לי סיגריות. ככה בשקט.

leeloo

New member
לפחות הוא עושה משהו

אני מנסה כבר יומיים לשכנע את אבא שלי שיכין משהו רומנטי לאמא שלי, שרק יקנה לה פרחים, שתראה שהוא חושב עליה, למרות שהיא יודעת בבירור שהוא אוהב אותה, אבל בכל זאת, זה כיף לדעת שחושבים עלייך.. אבל הוא כמו נעל בית, לא מוכן לעשות כלום. זבל. ועוד אמא שלי מתכננת לעשות לו משהו חמוד, והוא - כלום. אוף איתו. והיא ראתה את הפרחים של טאז וחשבה שזה בשבילה.. מסכנה.. והיא כל-כך התלהבה בשבילי.. די, הייתי קונה לה בעצמי, אבל אבא שלי צריך לעשות משהו ממנו..

שירי19

New member
עצה מניסיון

לעולם אבל לעולם אל תקנה מתנה בשם אחד מהורייך כי זה מתכון בטוח למריבות והעלבויות מהצד השני. סמוך עליי! שירי

למעלה