לא ולא חחחחחחחחחחחחח מעצבן, נכון? גם אני התעצבנתי
G giulietta New member 16/7/02 #21 לא ולא ../images/Emo67.gif חחחחחחחחחחחחח מעצבן, נכון? גם אני התעצבנתי
מ מתוקית. New member 16/7/02 #24 מה לאאאאאאאאאאאא???? יההההה כדור גביע וזה לא פיספוסססססססס אוףףףףףףףףף מה מה ךכי תביני ת´קטנים האלו נווו גלי ליייייייי
מה לאאאאאאאאאאאא???? יההההה כדור גביע וזה לא פיספוסססססססס אוףףףףףףףףף מה מה ךכי תביני ת´קטנים האלו נווו גלי ליייייייי
א איש שיחה New member 16/7/02 #22 צ´מעי משו.................../images/Emo6.gif כשהבן שלי היה בגיל 4 אמר לי יום אחד - בשעת ארוחת צהריים "אבא תמזלג לי את זה" (רצה שאעזור לו עם המזלג) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איש שיחה.
צ´מעי משו.................../images/Emo6.gif כשהבן שלי היה בגיל 4 אמר לי יום אחד - בשעת ארוחת צהריים "אבא תמזלג לי את זה" (רצה שאעזור לו עם המזלג) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איש שיחה.
G giulietta New member 16/7/02 #23 והבן שלי לפני המקלחת היה אומר: "אמא, תfaשטי אותי, אני רוצה להתרחץ"...
מ מתוקית. New member 16/7/02 #27 נווווווווווווו מהההה קסחןןןןןןןן? הוא קיסח מישו כיסח את הדשאאאאאאאאא? חחחחחחח מהההההההההה
G giulietta New member 16/7/02 #29 אז ככה ../images/Emo132.gif קיץ 2002 איזור השרון-קו התפר בעברית של בוגרי האקדמיה של כיתה ג´ פלסן = פאוליסט = אחד שעושה פאולים ואני הייתי פה ערב מצוין לכם. ג´ול
אז ככה ../images/Emo132.gif קיץ 2002 איזור השרון-קו התפר בעברית של בוגרי האקדמיה של כיתה ג´ פלסן = פאוליסט = אחד שעושה פאולים ואני הייתי פה ערב מצוין לכם. ג´ול
מ מתוקית. New member 16/7/02 #31 חחחחחחח ג´ולג´ול טוף לי אין בנים אבל תמיד טוףלהיות מוכנה לבאות אחלה פלסן יש לך מג´ול לג´ול באותו עיגול
חחחחחחח ג´ולג´ול טוף לי אין בנים אבל תמיד טוףלהיות מוכנה לבאות אחלה פלסן יש לך מג´ול לג´ול באותו עיגול
פ פ ל ס ן New member 16/7/02 #28 אמרו לו שהוא אני ???? אולי הוא נשכב על הדשא כמו פלס ואז הכדור עבר אותו והקבוצה היריבה זכתה בגביע ???