ר רעות שטיינברג New member 10/3/08 #49 יואו בת אל בבקשה תתני לי את האתר שממנו התמונות של הצניחה חופשית וניצנים.
T TetiBETTY New member 10/3/08 #52 הם מפורומים שונים.. לא ממש זוכרת מאיפה, סתם חיפשתי לפי השם אמיר וזה מה שזה מצא.. לא היו עוד, או שהרחיבו על הנושאים..
הם מפורומים שונים.. לא ממש זוכרת מאיפה, סתם חיפשתי לפי השם אמיר וזה מה שזה מצא.. לא היו עוד, או שהרחיבו על הנושאים..
ר רעות שטיינברג New member 10/3/08 #53 אהה סבבה../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif את יודעת אני "רדר אמיר"אז חשבתי שהם מאתר מסויים אז הייתי עושה חיפוש מקיף כדי לא לפספס אבל אם זה מפורומים אז סבבה
אהה סבבה../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif את יודעת אני "רדר אמיר"אז חשבתי שהם מאתר מסויים אז הייתי עושה חיפוש מקיף כדי לא לפספס אבל אם זה מפורומים אז סבבה
N nina love amir New member 11/3/08 #58 וואו../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה תמונות מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!! בתאל מיליון תודות!!!!!!!!!!!
וואו../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה תמונות מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!! בתאל מיליון תודות!!!!!!!!!!!
O oOosapiroOo New member 10/3/08 #11 חח סבבהה... זאת תחפושת רגילה כזאתי של הילדים חעחעחע קנה לו תחפושת של הילדים הוא ניראה כמו נמר..