נראה אם אתם יודעים

נראה אם אתם יודעים

האם דויינק, טטאנקה, קינג קונג באנדי, גרג "הפטיש" ולנטין, ג´ים ניידהארט, הונקי טונק מן מתאבקים היום? אם כן אז באיזה ליגה * אני יודע את התשובה אבל אני מחכה לראות מי עוד יודע וגם אני אתן לכם הוכחה התשובה בקרוב.....

לא

הם מתאבקים היום בליגה שנולדה רק לפני שנתיים נראה אם תדעו איזה ליגה זאת את התשובה אני אתן בשעה 6

kirk hammet

New member
איש

תוכל אולי גם לפרסם תמונות שלהם ? אגב , האם הם עדיין קוראים לעצמם בשמות האלו ? כאילו , דיזל ורייזר רמון שינו את שמות הכינוי שלהם כשהם עברו ל-WCW. האם גם דוינק וטטנקה אינם עוד דוינק וטטנקה ?

Millennium Wrestling Federation

זה שם הליגה שבהם נמצאים דויינק, טטאנקה, קינג קונג באנדי, גרג "הפטיש" ולנטין, ג´ים ניידהארט, הונקי טונק מן, אל סנואו, והוק(LOD) הליגת MWF נולדה לכבוד המילניום ואספה מלא מתאבקים וותיקים וחדשים לעוד פרטים כנסו לאתר הרשמי של הליגה Millennium Wrestling Federation

ravens

New member
הם כן סוכנים חופשיים

כל הליגות הקטנות מעסיקות מתאבקים לפי תשלום על כל הופעה כך שלמעשה הם כן סוכנים חופשיים ויכולים לעבור מתי שירצו לליגה הגדולה WWF ,וזאת כמובן אם וינס ירצה בהם. ספק אם אי פעם וינס ירצה בהם אלא אם כן הוא יערוך שוב קרב קלאסי שכולל מתאבקים ישנים כמו שעשה ברסלמניה האחרונה.

למעלה