נראה אותך!

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
נראה אותך!

מכירים את התוכנית?

בתקציר, למי שלא מכיר- לוקחים זוג מיקרי שמגיע לאירוע (ארוחה במסעדה/לינה במלון וכד'), מצמידים לאחד מבני הזוג אוזניה ובה נותנים לו הוראות, הוא צריך לעשות אותם מבלי שבן הזוג שלו יבין מה קורה. כל שלב בנוי ממשימות תמורת כסף, ואפשר לפרוש באמצע, אם בן הזוג הבין מה קורה הלך כל הכסף.

משימות לדוגמא:
- להכניס מילים מסוימות לשיחה
- להסביר למה הגיע משלוח מסוים (פעם הגיע גמל, פעם הגיע דרכון פולני, פעם הגיעה רקדנית בטן, במשימה כרגע הגיע מנהל המלון להזמין את הגבר לאירוע הנפת דגל הדו כי "הוא הנכד של מניף הדיו המקורי" (הבעל תכלס הצליח לשכנע את אישתו שהוא אכן הנכד המדובר, הם הכינו יחד נאום! ועכשיו הם "מצלמים" את שחזור ההנפה לחדשות...
)
ועוד ועוד'....

כל פעם שאני רואה את זה אני תוהה..
א... האם היו מצליחים לעבוד עלי?
ב... האם הייתי מצליחה לשכנע את זוגתי לשתף פעולה מבלי לחשוד?

האם אלו שמשתפים פעולה מוכיחים את האמון הגדול שיש לבן הזוג שלא מטיל ספק? או שאלו שמשתפים פעולה הם פשוט נאיבים ברמה...

(טוב, תשמעו, קורע פה
)

מה אתם חושבים, הייתם מצליחים לעבוד על בני הזוג שלכם? היו מצליחים לעבוד עליכם? הייתם עושים את זה בשביל עשרת אלפים שח? הייתם כועסים אחרי שהייתם מגלים שבן הזוג הסכים לצחוק עליכם?
או כועסים שהם לא הלכו עם זה עד הסוף והסתפקו ב500 שח (כי מה זה קצת צחוקים בשביל עשרת אלפים שח?)

יאללה, לכו לראות (יש את זה גם ברשת)
וספרו, מה דעתכם? :)))))

ראיתי פעם אחת ולא התחברתי

אני חושבת שהבחור היה עולה עליי מיד,קשה לי להסתיר דברים ממנו (וגם לא אוהבת).

הוא קולט מהשלום שלי בתחילת שיחת טלפון מה מצב הרוח שלי גם אם מנסה להסוות

dify

New member
עונה

אני מאמינה שאני הייתי עובדת על זוגתי בקלות, היא גם רגילה לזה שיש לי שגעונות שמבינים ואתם רק בסוף (זה לא יהיה חדש לה
) וגם מאמינה בי לגמרי, היא תניח שיש היגיון מאחורי השגעון.

אני לעומת זאת חשדנית רצח, כל דבר אני צריכה עם הסבר והיגיון אחרת אני לא זזה, לא רק איתה אלא בכל דבר בחיים. הייתי מתעצבנת ומתעקשת עד שהיא היתה מסבירה (היה צריך להיות לה שקר ממש מתוחכם כדי שלא אבין).
מצד שני, אני כל כך בטוחה שהיא לא תעבוד עלי, שאולי בדיוק בגלל זה יהיה לה קל לעבוד עלי

אחרי שהבנתי שאני אהיה האדם שיהרוס לנו את הסיכוי לקבל את העשרת אלפים השח הכי קלים ביקום, הודעתי לה, שמהיום אני עושה כל דבר שהיא מבקשת בלי לשאול שאלות ולו כדי לא לגלות שהרסתי
מה איכפת לי לעשות שטויות כמה דקות בשביל 10K? בדר"כ אני עושה את זה בחינם!

אני מניחה שבהתחלה

במשימות הקלות הייתי חושבת שזה משהו מוזר, אבל הייתי משתפת פעולה. אחר-כך כבר הייתי קולטת שמדובר על משחק, אבל הייתי שומרת את המידע לעצמי. מה אכפת לי להרוויח כסף?

למעלה