נראהלי שפספסתם

נראהלי שפספסתם

את התגובה שלי לגבי משו ארוךך וכתבת ימשו מזה נכון אני רואה שתקראו אני שמה קישור להודעה שכתבתי כשחזרתי מאילת זה בקשר לכל הקטע של דרית חדד והכל עם היום כיף שדיברתם גם עליי הנה.. תקראו ותגיבו

k a b o o k

New member
קראתי../images/Emo13.gif

וכרגיל כתבת דברים נכונים/images/Emo45gif

דיקוש הודעות שלך אי אפשר לפספס..

קראתי אותה כמובןןןן... אל דאגי נשמה שלי..ונכון.. תגובה נכונה לאללה..

BravE NeW BoY

New member
תגובה מעולה../images/Emo70.gif ורציתי משהו להוסיף

את אמרת את זה כבר, אבל אני רוצה יותר להבהיר את זה. יש הרבה אנשים שפוגשים את מאיה, לא כ"כ מעריצים אותה, ואז מתפלאים איך הם לא קיבלו חיבוקים ונשיקות. יחס גורר יחס. אם תראו שאתם שמחים ונרגשים לראות אותה, זה יהיה הדדי. אם תתנהגו כאילו היא מובן מאליו, אז ברור שתקבלו יחס דומה. כמו שכבר חוו כמה מהמשתתפים פה. אי אפשר לרצות את כולם, ואי אפשר להיות תמיד חייכים לכולם. לכל אחד יש מצבי רוח, ולא כולם מתנהגים בצביעות. מאיה היא אמיתית, ולא מתחנפת, וזהו.

בדיוק

אנשים מגיעים להופעות בידיעה שהיא סנובהה או להפך, הם מצפים ממנה ליחס אדיר.. אבל אם לא תראו לה התלהבות ואהבה איך אתם מצפים לקבל בחזרה אהבה!?!?זה באמת יחס גורר יחס אם תאהבו אותה היא תאהב אותכם.. ואם אחרי פעם אחת שלא התמזל מזלכם ומאיה מיהרה ללכת או לא היה לה מצב רוח , אתם ישר שופטים אותה ומתחילים לבנו תלה תדמית רעה.. אז כנראה שאתם לא באמת אוהבים אותה.. אני חושבת שאם מאיה הייתה בלי המצבי רוח האלו היא לא הייתה בן אדם הכל היה מזוייף ואצלה שום דבר לא מזוייףף זכותה לרצות את הפרטיות שלה ברגעים של משבר "היא אדם כמו כולם" כמו שהיא אומרת חח בסיפור מכור.. =) וזהוו אדם כמו כולם היא מסתכלת לאנשים בגובה העיניים וזה מה שחשוב.. כשקשה לה ועצוב לה זה טיבעי שהיא רוצה להיות לבדדד ולא להמשיך להיות בהמון הזה ..העיקר שהיא אמיתית.. ומנסה לעשות הכי טוב שהיא יכולהה ופעמים אתם אלו שנופלים בימים לא טובים שלה מה לעשות!?!? לשפוט אותה!?!? זה מה שהופך אותה לסנובית ורעה?!?! כי אם אתם הייתם פוגשים אותה והיה מתמזל מזלכם לא הייתם אומרים את זה נכון!?!? כי מי שלא מתמזל מזלו מחליט שברגע זה מאיה סנובה ושהיא לא בסדר ולא נותנת יחס.. זה עניין של מזל זה הכל.. אולי עם טיפת מאמץ הייתם מגיעים ראשונים והיא חותמת לכם או אם הייתם מתחננים לשומרים אז הייתם נכנסים זה הכל רצון ואמונה בבן אדםם .. תאמינו במאיהה אם אתם אוהבים אותהה.. סמכו עליהה.. ותשקיעו אם כל כך חשוב לכם להשיג תמונה שלה או חתימההה או אפילו להחליף איתה כמה מילים תתאמצווווו כי זה שווה את זה.. מאיה מדהימההה..!!! באמת אני אומרת.. וגם אני זכיתי לראות אותה ברגעים של משבררר והיא רצתה פרטיותת וכמה שזה ביאס אותי וכל זה.. נתתי לה את הפרטיות שלההה וכיבדתי אותה.. בג לשאני כל כך אוהבת אותה התבאסתי מהעובדה שהיא מבואסת כבר לא היה אכפת לי מעצמי.. אבל אתם יודעים מה קיבלתי בתמורה לכל זה שניסיתי ככה לעודד אותה מהצדדד ושקיבלתי את הרצון שלה לפרטיות? נכון שבעבר כבר כבשתי את מאיה כביכול וזכיתי באהבתה אבל היא הבינה עכשיו באמת כמה אני אוהבת אותהה.. ואל סתם מעריצה מפגרת שרצה אחריה ולא נותנת לה לנשום.. ולפני שהיא עלתה לבמה לשיר אני עדיין נתתי לה פרטיות ולא רציתי להתערב ולהפריע לה.. אבל היא לבד מדעת עצמה באה נתנה לינשיקה וחיבוק ביל שום קשר ועלתה לבמהה.. ושתבינו ששעה ומשו לא דיברתי אליה כדי לא להפריע אבל היא בא הלבד ונתנה לי נשיקה וחיבוק.. כאילו כאות תודה ואהבה.. מה יכול להיות יותר מקסים מזה?!?! היה שווה כהכ לחכות לה ולתת לה פרטיות רק בשביל לזכות ברגש הזה ממנההה זה קסום.. היא בן אדם מדהים שיודע להעריך את האהבה שהוא מקבלל.. ומבחינתי היא הוכיחה את עצמה בכל התחומים ברגע הזה.. אני יודעת שחפרתי לכם המון אבל חשוב לישתבינו כמה היא מקסימהה.. בחיים לא תיארתי לעצמי דבר כזה.. רק בא לי לבכות מהמחשבה על מה שהיה שםם על הרגע הקסום הזהה שהיא חיבקה אותי מדעת עצמה זה מרגש.. ומלא אהבה.. זה אולי נשמע מפגרר אבל זה ככה.. וזה מדהים! אז באמת תנו לה צ'אנס תכירו אותהה כי חוץ מקול מדהים יש לה אישיות מדהימהה אפיל ויותר יפה מהקול שלה.. תיפתחו ותנו לעצמכם את האפשרות לאהוב אותה ולראות אותה מצורה שונה ממה שהרבה אנשים רואים אותהה.. כי אתם מפספסים פה בן אדם מקסים .. אבל ממש..!!! מאיההה את מדהימהה באמת.. אני אוהבת אותך ומעריכה אותך יותר מכל דבר בעולם הזה.. בהצלחההההההההה את מקסימהההההה!!!!!!! לאב דיקלה

וואוו דיקושששש הרגת אותי....

איזה תגובה.. כ"כ נכונה ומדהימה.. תאמיני לי שכל מי מכיר את מאיה ויודע כמה היא טובה ובסדר עם הקהל שאוהב אותה ומחזיר ל אהבה ידע לכבד אותה גם ברגעי המשבר שלה שלא בא לה לראות אף אחד כמו שקורה לכל אחד לפעמים.. אז באמת חאלסס היא אחלה זמרת ואחלה בנאדם... קודם כל בנאדם.. תכבדו אותה..ותנו לה הזדמנות באמת להוכיח לכם מה היא שווה..(ותאמינו לי שהיא שווה הרבה..) היא לא זמרת רגילה.. יש בה משהו מעבר לכל התהילה והקול המדהים.. יש בה רגש.. ויושר וזה הכי חשוב.. סיימתי..!!

k a b o o k

New member
מסכים../images/Emo45.gif

עם מצפים בהופעה של מאות אנשים שמגיעים, מאיה תרד מהבמה ותעבור אחד-אחד ותחבק ותנשק אותו.. תבואו לקראת קצת, תבינו..

למעלה