נקרעת

נקרעת

הייתי שמחה אם קצת לא ישפטו אותי.
אני במערכת יחסים כבר שנתיים, בן זוג שקורץ מחומר שמתאים להיות לבעל. נמצא בראש שלי אבל יודע לכוון אותי גם לדברים אחרים ולגרום לי לפתוח את הראש, אוהב, דואג, בעל פרנסה טובה, ילד טוב ובקיצור- על הנייר- הכל מושלם.
בזמן האחרון המערכת יחסים קצת התדרדרה לה... לא מדובר במריבות, אלא פשוט בדעיכה של הרגשות, נפגשים פחות.
אני מרגישה כאילו הקשר לא נכון, דיברתי איתו על לגור ביחד עוד לפני כמה חודשים, הוא לא הרגיש מוכן ונתן לי סיבות מאוד לגיטימיות למה לא לגור ביחד, באמת דברים שאין עליהם ויכוח והוא 100% צודק.
א-ב-ל אנחנו כמעט כמו שנתיים ביחד, וכמו שנובע מדברי קודם, אני לא מרגישה שמשהו משתנה ומתקדם. לדעתי יש דברים שיש להם תזמון מסוים שצריך להגיע ואם זה מתפספס גם כל השאר מתפספס.... וזה אחד מהם.
הבעיה האמיתית: הכרתי מישהו, בהתחלה היינו ידידים, יצא שיש לנו חיבור על, דבר שכבר מזמן אין לי עם הבן זוג ואני לא בטוחה שהיה לי כזה חיבור איתו גם בהתחלה.
אנחנו יוצאים הרבה, הבן זוג יודע על קיומו של הבחור, יודע שאנחנו מדברים הרבה ואין לו צד מקנא או משהו ובגלל שהוא מודע אליו אני מניחה שהוא גם לא חושד במשהו.
אין הרבה מה לחשוד, יצא שרק התנשקנו אבל אני ממש מרגישה רע עם זה. מה שגורם לי להרגיש עוד יותר רע זה שאני לא רוצה שזה יפסק.
אני באמת נקרעת בין הצדדים. מאוד יכול להיות שהריגוש הזה עם הבחור החדש הוא רק בגדר ריגוש התחלתי.. ומצד שני.. אולי לא?
אני מאוד נקרעת בין השניים, מצד אחד הבחור שלי הוא הכי מדהים בעולם, מצד שני כנראה שיש משהו שחסר ומשלים לי אותו הבחור השני.

הייתי שמחה לעצות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
עצה פשוטה: לא זה ולא זה

את החבר את כבר לא אוהבת, אפילו שהוא קורץ מהחומר "הנכון לבעל" (שזה, אגב, בולשיט, כי כל הדברים הטובים שרשמת אמנם מעולים, אבל הם רק חצי מנה, כי אם הרגש לא שם, בשלב כל כך מוקדם, אז זה כנראה כבר לא יגיע.

והשני שמופיע באופן טיפוסי בתוך קשר מהסוג של הקשר שלך, הוא פשוט מראה לכל מה שחסר לך. אפשר להניח שהוא עוד פחות מחצי מתאים (אם כי כמובן אי אפשר לקבוע בוודאות).

אני גם לא רואה איך לגור יחד יעזור לעובדה שאת כבר לא כל כך אוהבת את החבר. אני חושב שאת פשוט אומרת לעצמך: שיט, אני לא מתרגשת ממנו, לפחות ש"נתדקם בסולם". זה לא באמת פתרון לכלום, כמו שחתונה היא גם לא פתרון, כמו שילד ראשון הוא גם לא פתרון, וכן הלאה.

לכן המלצתי: לחתוך עם החבר. ואני יודע שזה נשמע הדבר הכי לא הגיוני בעולם, ואין סיכוי שתעשי את זה, ואני גם יודע שתגיעי איתו לכמעט חתונה, ואז תחזרי לפורום. אבל זאת המלצתי.

ולגבי השני: תעשי או לא תעשי, את "הנזק" הוא כבר עשה. וגם את התועלת הוא כבר הביא. לכן פחות חשוב בעיניי מה תעשי איתו.

זה לא מה שהתכוונתי

לא התכוונתי שלעבור לגור ביחד אולי יעזור. התכוונתי שכנראה עברנו את התזמון של זה וזה גם היווה השפעה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שאת נתפסת לעניין לא רלוונטי

כי אילו הוא היה כן עובר לגור איתך, אז בעצם תוכנית "הבעל" הייתה מתקדמת ואז היית מרוצה כביכול, כי מלכתחילה הוא ייועד להיות בעל.

הבעיות הרגשיות שלך לא היו נעלמות, כנראה, אלא אולי נדחות בכמה חודשים. הרי ידוע שכל "צעצוע חדש" טעמו מתפוגג אחרי כמה חודשים, ואז שוב היית נשארת באותה דילמה: זוגיות עם גבר "מתאים" על הנייר אבל לא מספק רגשית.

זאת, אגב, דילמה לגיטימית לגמרי, והרבה נשים וגברים התחתנו בדיוק מהסיבות הללו. אני אמנם חושב שזו לא תוכנית טובה, אבל בטח שאני לא לועג לה או מבטל אותה.

אין לי פה שום תוכנית "בעל"

אני לא מחפשת להתחתן, אני רק רוצה להרגיש שאני לא תקועה ושהוא כן רוצה להיות איתי.

כל מה שאני רוצה זה לקבל יחס חם ואוהב. באמת שאני אוהבת אותו, למדתי להסתדר עם דברים ולהשלים איתם וכייף לי איתו. אבל הרבה פעמים הוא מתייחס לנושא בציניות ואומר שאני רק מחפשת לריב ושהוא כזה וזה האופי שלו, אדיש.
יש לי כל כך הרבה אהבה לתת, אבל אני רוצה גם לקבל משהו בחזרה. מעבר לתכונות שעל הנייר, אני יודעת ורואה שהוא דואג לי וזה בדברים שמתבטאים בצורה אחרת כמו להכין לי אוכל, לכבות את הטלויזיה ולהשתיק את כולם כשאני ישנה, לשחק איתי בפלייסטיישן למרות שהוא לא מת על זה :)
אנחנו כן עושים לפעמים דברים ביחד ואני גם מאוד מעריכה אותם... אבל לא יודעת איך להסביר,זה פשוט מאוד שונה מחיבוק, נשיקה ו"אני אוהב אותך".

לא כ"כ הבנתי מה מדהים בבן זוג הנוכחי שלך

כלומר, הבנתי שעל הנייר הוא מושלם, אבל עושה רושם שבמציאות הוא ממש לא מתאים לך, גם אם בעבר הוא כן התאים.

לפי מה שאת מספרת, עושה רושם שהגיעה העת לשחרר.....

זה לא קרה לי אף פעם במערכות היחסים שהיו לי

אז אני תוהה אם באמת אפשר לשקם ולהחזיר את מה שהיה ולאט לאט נעלם

seeyou

New member
בעיה אמיתית של כול אישה

"אני מאוד נקרעת בין השניים"
האחד :"לגרום לי לפתוח את הראש, אוהב, דואג, בעל פרנסה טובה, ילד טוב ובקיצור- על הנייר- הכל מושלם."
השני-רק "משלים" ריגוש לחיים כמו תבלינים לאוכל

איך פותרות את הבעיה?

כולן רוקדות על 2 חתונות עד שנתפסות

למה לך מגורים משותפים או מחשבות להתמסד?

יוסי

יש לך סיבה מאד טובה להרגיש חרא עם עצמך

כי את בגדת בחבר שלך כמו איזה פחדנית. נשיקה זה לגמרי בגידה.
הלוואי שהוא יגלה את זה ויזרוק אותך.

מורה ללשון?

תגידי מה את רוצה במקום לעשות חידוני חמיצר.
התשובה שלי היתה מאד ברורה.

מי שבוגד מאחורי הגב הוא פחדן.

אם יש בעיות צריך לדבר עם בן או בת הזוג ישר בפרצוף, לא ללכת להתלקק עם מישהו אחר מאחורי הגב שלו

מאיפה לך שלא דיברנו על היחסים?

דיברנו על זה שהתרחקנו
בקשר למאחורי הגב, מה ציפית שאני אקרא לו לצפות? מעבר לזה שזה בכלל לא היה מתוכנן

מי שמתלקק עם מישהו אחר מאחורי גבו של בן הזוג

הוא חתיכת פחדן וזבל של בן אדם, נקודה
דיבר לפני זה עם בן הזוג, או לא דיבר.
רוצה ללקק מישהו אחר, תיפרדי קודם מהחבר שלך.
ה"ידיד" שלך נישק אותך נגד רצונך שאת אומרת שזה בא בהפתעה? לא, כי לדעתי היה לך חלק בנשיקה הזאת בדיוק כמו לו.
יכולת להימנע מזה אם לא היית חראית

למה לסתום? כי האמת לא נוחה לך?...

באת לפורום ציבורי, שפכת את הטינופת שלך, ועכשיו לא בא לך לשמוע את האמת? מה ציפית בדיוק?
ואין פה מה לדעת או להכיר: הלכת והשתרמטת עם "ידיד" (עאלק). מרצונך החופשי, מבחירתך, שמת פס על בעלך (שהוא כנראה לא העפרון הכי מחודד בקלמר אם הוא לא שם לב שאשתו מסתובבת עם איזה "ידיד", אבל בכל זאת זה לא מגיע לו).

אני לא חושבת שהאמת לא נוחה לה

כמו זה שדרך ההתבטאות שלך היא בהמית ולא מכבדת.

למעלה