נקרעת מבפנים.

נקרעת מבפנים.

אני נערה חילונית לפני גיוס, חלוקה מאוד בדעתי אודות נחיצות תכנית ההתנתקות (לאחר שנים רבות של תמיכה עיוורת וחסרת כל ספקות באריאל שרון). היום מצאתי את עצמי בוכה מול מהדורת החדשות למראה בני עמי המפונים, ואם מישהו מכם קורא- אני רוצה לחזק את ידכם. אני מחבקת אתכם ואוהבת אתכם, מצרה על כל דמעה שתזלוג מעיניכם, ומקווה שלא תדעו עוד צער. מחבקת אתכם, בהמון אהבה וחמלה- הילה חיה ציפיס, כפר סבא.

נטע :)

New member
האכפתיות שלך נפלאה.

יש הרגשה שכל מי שלא נגד ההתנתקות (בעיקר יוצרת את זה התקשורת) אדיש למצב, או לפחות מתיחס אליו בקטע של "מה הם רוצים, הם בסה"כ עוברים דירה ומקבלים כסף".. אנשים מתיחסים בזלזול,בלי להבין שזה נורא כואב, בלי הקשר לדעה הפוליטית. זה טוב לראות אכפתיות כנה בימים כאלו. נטע.

תודה רבה. אולי את יודעת

האם אפשר לתמוך בדרך כלשהי במפונים? אני לא מתכוונת להפגנות וכאלה, אלא משהו בסגנון של תמיכה טלפונית (האם הוקם קו מצוקה?). תודה מראש- הילה חיה ציפיס.

נטע :)

New member
תמיכה...

תראי, כרגע ממש, המצב הוא שיש עשרות ומאות מתנדבים בכל מקום אפשרי (בתי מלון, ישובים, חממות וכו') ממש עושה טוב על הלב. אני מניחה שמשבוע הבא כבר יהיה יותר צורך בעזרה מסודרת עם אנשים ואז גם את תוכלי למצוא לך פיסת מקום... אם יהיה צורך וכו', אני יפרסם פה וגם אשתדל לשלוח לך מסר... נטע

cold whisper

New member
גם אני באותו מצב שלך..

נשאר לי עוד חודשים לקבל צו ראשון,ואני לא בטוח שאני רוצה לשרת כבר בצבא הזה..צבא שהפך לצבא הבובות של שרון.. גם אני מצאתי את עצמי מזיל דמעות על אחי המפונים,ואוהב אותם:/

למעלה