|נקצית|

Black Balloon

New member
אורי גלר ../images/Emo6.gif

די עם זה, נו

Blue Aura

New member
1. ../images/Emo189.gif

כן, אנחנו טיפולית חכמה
בלי ערסים ופרחות רק ערסצעצוע ובולגריהפאקאצה.

m i c k e y 15

New member
אה ואממ זה מב"ר חח אבל אנחנו

לא מפגרים או משו... והייתי א'2 וגם ט'2 אוףף לא יכולתי להמשיך....

dark dumb

New member
י"א 8

כל החיים אייתי 2 (גם יסודי וגם חטיבה) עכשיו הכל נהרס...
י"א 8 הכי שולטים!! (מתה על הכיתה שלי!)

lover boy6

New member
אממ אין לי כיתה

בגלל שאני לומד באקסטרני אז זה מחולק לכיתת אנגלית כיית לשון כיתת מתמטיקה וכו... ויש לי מערכת שעות שאני בונה אותה איך שאני רוצה ולפי המערכת שלי אני נכנס לשיעור אז יוצא שאני לומד עם שמיניסטים ושישיסטים בכיתה..אז כל הבצפר שלנו מגובש שהוא גם ככה 114 תלמידים..חח והבצפר מתחיל רק מכיתה ט' עד יב' למרות שיש שם ילדים שממשיכים י'ג כדיי להשלים בגרויות או סתם לדחות את הבצא ולעשות יותר בגרויות... וזה ממש מגניב כי ילד בכיתה ט' יכול לסיים אזרחות ומתמטיקה וכל מיני מקצועות שזה אחלה.. תחשבו שכל מה שלומדים השנה מסיימים למשל מתמטיקה אני 4 יחידות אז אני עושה את 003 004 ו005 בשנה אחת זה קצת קשה אבל אני מסיים מתמטיקה בשנה אחת אותו דבר אנגלית אני עושה E F וG השנה(ומיד שרוצה יכול לפצל הכל אפשר לעשות אם התלמיד רוצה) וואו חפרתי הרבה אבל הסברתי על הבצפר שלי חח

orange love

New member
ואי זה הכי טוב שיש ככה

למרות שאין כמו החוויות שמצטברות עם השנים בבית ספר רגילים עם כיתה ושכבה מסודרת. אחרי הכל, כשנסיים מה נזכור? שעשינו בגרות בכיתה ט'? או שכיפכפנו את הערס של השכבה? ששגענו את המורה ועשינו שטויות בשיעורי הסטוריה?!?!

lover boy6

New member
אממ תאמת אתה טועה

כי אצלנו כמו שאמרתי כל הבצפר מגובש שמחליטים על פגישה כמו פגישת מחזור אז כל הבצפר מגיע וזה סבבה כי זה סה"כ 100 תלמידים .. לא יודע אני בקושי רואה חסרונות בבצפר הזה..

למעלה