נקפיץ את זה

Scouts Boy

New member
שירשור אורגנים

שכל אחד יכתוב על מה הוא מנגן, ותומנה מצורפת..

Scouts Boy

New member
אני אתחיל..

מנגן על Yamaha PSR-340
דגם שלא נחשב למי יודע מה, אבל היא מצוינת בשבילי, אני עכשיו מתקין מחשב בחדר מוזיקה שלי, ואליו את כל הכלים שיש לי, בינהם את הארוגן,שבניגוד לכלים אחריפ, עם כבל מידי..

rani01

New member
יש לי בדיוק כזה!!!

למרות שאני פסנתרן.. כמה עלה לך? עלה לי בסביבות ה-1000 אני חושב. אורגן לא משהו ת'אמת.

epotex

New member
KORG MS 2000 + YAMAHA CS6R

שני סינטים הימאה גירסת המודול לשניהם סאונד חזק נקי ומדוייק הקורג סינטי מטורף

Tal2012

New member
YAMAHA PSR-4600

החלטתי להצטרף, שמי טל ואני בת 16 מתל אביב
איזה כיף לדעת שיש כזה פורום. מנגנת על
, לדעתי האורגן הטוב ביותר

yonatangol

New member
אני מנגן על psr740 !!

הוא חדש ורק התחלתי להכיר אותו.. קצת מעצבן שאפשר לשמור עליו רק שלושה קצבים, אבל אורגן מעולה עם איכות מדהימה!!! עלה 3,500 יד שנייה במצב חדש!!

היה לי את הpsr730 בעבר

ה740 הוא כבר קפיצת מדרגה. ברוך הבא
אתה מוזמן לשתף ולהשתתף

yonatangol

New member
שיר שהקלטתי לפני שניה. בpsr740.

הנה שיר שהקלטתי עכשיו עם האורגן, מה דעתכם..? ניגנתי אותו פעם אחת, אז הוא לא משהו. תעלו קבצים שאתם מנגנים.. למדתי שנתיים, בלי מורה. אני לא יודע תווים, ומת לנגן קלאסי.. יש לכם רעיונות איך ללמוד?? והאורגן שלי לא מוכן לקרוא קצב של אורגנית אחרת.. אני מחפש קצב שנקרא lovesong שיש באורגניות הפחות מתקדמות של psr וגם ביותר מתקדמות. רק אצלי אין..

נקפיץ את זה

כי חברים חדשים כותבים בשירשור שכבר לא קופיץ ואנו יכולים לא לשים לב ולא לברך אותם בברכת ברוכים הבאים
אפשר גם לפתוח שירשור חדש בהמשך של חברים שמצטרפים זה עתה לפורום

lordnoodle

New member
היי כולם אני חדש!!!

קוראים לי אוהד ואני מנגן על אורגן ישן של ימאאה (PSR) ואני מתכוון ממש עכשיו בחנוכה לקנות חדש.... בהודעה חדשה אני אשאל על האורגן שאני מתכוון לקנות...

skopy

New member
שלום גם אני חדש ../images/Emo3.gif

אני מנגן על PSR 410,כן אני יודע הוא ישן,אבל מתכנן על להחליף. תמיד אהבתי את PSR 500 ,כי עליו התחלתי ללמוד.

למעלה