נקע שלא עובר

shorty20

New member
נקע שלא עובר

שלום רב לפני כחצי שנה במהלך אימון גופני, נקעתי את קרסול שמאל - בחלקו הפנימי של הרגל (לא כלפי חוץ). בעבר סבלתי מנקעים כתוצאה מאימון גופני - והם נירפאו תוך פחות מחודש. הכאב בקרסול היום עדיין מורגש אחרי חצי שנה במיוחד במאמץ, הליכה מרובה, לחץ מסויים על הקרסול, ישיבה לא נכונה, וקור. רציתי לדעת האם יש טיפול, או אפילו מזון מסויים שיכול לעזור לי לרפא את הנקע שלא עובר. אשמח לעזרתכם

נקע.

שלום לך. את הבעיה שממנה הינך סובל, אנו ברפואה הסינית מכנים Bi Syndrome. הסינדרום [הסיני] מחולק למספר סוגים והסוג הספציפי למצב מסויים, נקבע בהתאם לדיפרנציאציה של גורמים היוצרים החרפה של הבעיה, כגון- קור, חום, לחות אקלימית, רוח וכד'. לאחר שאובחן סוג הסינדרום, אנחנו נטפל באמצעות דיקור, צמחי מרפא, טווינא, תרגילים ותזונה. לא תמיד כל הכלים יקבלו נוכחות בטיפול. עפ"י התיאור ומשך הזמן שהבעיה קיימת, אוכל לאמר מנסיון, שללא טיפול, ישנה סבירות גבוהה שהמצב אף יחמיר, לכן אני ממליצה ממליצה לא להזניח. בריאות, שירי.

shorty20

New member
אם כך....

לאיזה מבין הטיפולים היית ממליצה לי לפנות ולקבל טיפול? (מדובר בבחורה)

אינני יכולה להמליץ מבלי לאבחן.

דרכי הטיפול הסיניות המתאימות לך, יהיו לשיקול דעתו של המטפל, לאחר שיראה אותך ויאבחן את מצבך. כל טוב. שירי.

yoramg007

New member
תשובת הביואורגונומי ל-Shorty20

בדרך כלל במיקרים כמו שלך, הסיבה שלא נוצר תהליך של ריפוי נובעת מכך שהמערכת האנרגטית של הגוף חלשה ואז הריפוי העצמי כמו במקרים שקרו לך בעבר, לא נוצר. אומר לך רק שאם את נמצאת במצב של עייפות מתמשכת ובלתי מוסברת, זהו המצב בו המערכת האנרגטית שלך חלשה. מצב שלא קשור להתנהגותך, שהרי הם לא השתנו. זהו מצב שנובע בראיית הביואורגונומי מגורם חיצוני שהוא "המשלים האנרגטי" שלך. הטיפול בביואורגונומי לוקח בחשבון עובדה זו ובתהליך הטיפולי, מחזק קודם כל את המערכת האנרגטית הכללית של הגוף ולאחר מכן מטפל גם בבעיה הספציפית בקרסול. טיפול מקומי בלבד ללא התיחסות למערכת האנרגטית הכללית, יכול להיות שלא יעזור. ראי קובץ מצורף תודה יורם גני

מדוע לא ביחד?

במקרים כגון זה, אנחנו ברפואה הסינית, נוטים לרוב, לגשת לטפל בענף ובגזע במקביל. בכך מושג שיפור בסימפטום- נפיחות, כאב.. ביחד עם תהליך חיזוק האנרגיה הכללית, ברמה העמוקה יותר. יום מצויין, שירי.

freearth10

New member
הגזע והענף

יש עוד שיטות טיפול ברפואה הסינית שלא מטפלים בו זמנית בענף ובגזע?
מאיה

למעלה