נקע בקרסול

נקע בקרסול

לפני כ-3 שבועות הייתי בים ובאחד הבורות התעקמה לי הרגל באזור הקרסול כאשר הגוף נפל על הקרסול אך לא ישירות מפני שהיה מפגש עם המים. ביומיים הראשונים הכאב היה מאוד לא נעים ולאחר מכן הורגש פחות. לא היו שטפי דם אם כי רק נפיחות כאשר אינני בטוחה אם היא ירדה עד הסוף לעומת הקרסול ברגל השניה. לאחר אותם יומיים של כאב חזק בדריכה חל שיפור אך מאז נשאר אותו דבר. כלומר, הייתה הטבה ראשונית ומאז לא היו עוד. כואב לי לעיתים לדרוך על הרגל לאחר שלא עשיתי בה שימוש זמן ממושך, תנועות מסויימות מכאיבות האזור רגיש יותר לעומת הקרסול ברגל השניה למגע אך אני הולכת כרגיל. יש לציין שלא הלכתי לשום רופא ולא השתמשתי בתחבושת. השאלה שלי, וסלח לי על אריכות ההודעה מה צריך לעשות? חשבתי להשתמש במה שמוכרים בבתי המרקחת שזה מעין תומך שעשוי מבד בצבע בז' אני מקווה שהבנת למה התכוונתי. או שמא, אולי כדאי להשתמש בתחבושת ואם כן, לכמה זמן ותוך כמה זמן מוערך הנקע עשוי לעבור (למרות שלא ראית את הקרסול). תודה מראש

eyal gaash

New member
קרסול

היי, כתגובה של מישהו מהפורום השכן (רפואה משלימה), את יכולה לטפל ולהקל בדרכים נוספות. זה לא בא במקום בדיקה רפואית שהרי יתכן ונגרם לך נזק שכדאי שרופא יראה. אני מבין שהנפיחות ירדה, אך יש לך עדיין כאבים ומגבלות בתנועה. את יכולה לטפל בשיאצו או דיקור במרידיאנים שאחראים על הגידים והרצועות, זה יכול להאיץ את הזמן שלוקח לגוף לטפל בבעיה ולמנוע ממנו לעיתים מאיזה קיבעון (חסימה אנרגטית) שעשויה לעצור את ההחלמה לפני סיומה. כמו כן, יכול לעזור לך מאוד עיסוי מקומי לאזור הקרסול עם שמנים ארומטרפיים. אני בד"כ משלב שיאצו עם ארומטרפיה וזה מכפיל את היעילות. תרגישי טוב, איל

rafagav1

New member
טיפול חיצוני כמו ארומתרפיה עלול ../images/Emo10.gif

להיות מסוכן שהרי המטפלים (ברובם) אינם רופאים ובטיפול הזה משתמשים בחומרים, החודרים לגוף (כמו תרופה) בגלל השימוש בשמנים האתריים... אלרגיות ושאר רגישויות לא נבדקות טרם הטיפול ולכן מומלץ להיזהר ממנו. ממליץ לך לנסות להניע את הקרסול בסיבובים (תמיד בסיבוב, שהרי פרקינו מעגליים). כ- 3 סיבובים לכל כיוון כמה פעמים, עד סף הכאב / מעט קודם. היזהרי שלא להכאיב לעצמך. העיקר הוא להניע את המפרק וכך להזרים לשם יותר דם ולסלק ממנו את הרעלים ושאר החומרים שהצטברו בו עקב התנועתיות הפחותה!!
עוד המלצות - http://planet.nana.co.il/rafagav/

shirygo

New member
אומנם אני כותבת לך כמה ימים אחרי

ההודעה שלך (זו הפעם הראשונה שלי בפורום), אבל למה לא ללכת ישר לרופא, לפחות כדי לשלול שבר או דברים אחרים?

מפני שהיה זה ברור

שאין זה שבר. 3 שבועות חיכיתי עם הדבר הזה עד שהלכתי לרופא. אני מאמינה שהייתי יודעת.

shirygo

New member
איך זה בדיוק ברור? אני עכשיו עם

שני שברים ברגל וחשבתי שרק סובבתי אותה וזה נקע, ובצילומים ראו שני שברים.

למעלה