נקניקיות טופו

אביטל666

New member
נקניקיות טופו

יש רעיונות מה לעשות עם נקניקיות טופו ? הן לא ממש טעימות כמו שהן (לפחות לדעתי) הצורה האכילה היחידה שאני מוצאת להן זה בחביתה מתובלת עם בצל + פטריות מטוגנים + עשבי תיבול אשמח לעוד רעיונות.

r66

New member
לא מבינה איך אפשר לאכול את הגומי

הזה? אבל אולי תרצי לנסות את המתכון הזה?! (לא ניסיתי) מרק אפונה עם נקניקיות טופו מרכיבים: חצי ק"ג אפונה יבשה 5 שיני שום כתוש חצי ליטר ציר עוף או ירקות שורש (או מים עם אבקת מרק או מרק 10) מלח פלפל לפי הטעם 10 נקניקיות טופו ההכנה: שוטפים את האפונה ומשרים לחצי שעה בהרבה מים. מסננים ושמים בסיר גדול את האפונה המושרית ומכסים בציר. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ 40 דקות עד שהאפונה מתרככת מאוד. במהלך הבישול בודקים ואם יש צורך מוסיפים עוד ציר או מים. אם רוצים אפשר בשלב זה למעוך את המרק בבלנדר ידני. מוסיפים שום כתוש, תבלינים ונקניקיות טופו חתוכות. מערבבים ומבשלים עוד כ 10 דקות.

אביטל666

New member
חצי ליטר ציר עוף או ירקות שורש ?

ציר ירקות שורש - יש מתכון ? אני חושבת על שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, גזר... מה עוד ? ותודה על המתכון האמת היא שעל גריל פחמים הם יוצאים די טוב אבל בטוסטר אובן הבייתי שלי הם באמת כמו גומי

בוקר טוב אביטל, הנה עוד רעיונות:

1. למלא קנלוני בנקניקיות טופו ולאפות עם רוטב עגבניות טוב. 2. שתי הצעות נוספות: מטגנים בצל, מוסיפים לו נקניקיות חתוכות, מטגנים כמה דקות ומוסיפים קופסת רסק עגבניות קטנה. מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה ומוסיפים מים. ממשיכים לבשל עוד כמה דקות. אפשרות נוספת היא להוסיף קופסת שעועית לבנה אפויה במיץ עגבניות לנקניקיות המטוגנות. אנחנו מגישים את התבשילים האלו עם אורז לבן או עם פתיתים.

mabsutit

New member
אני אוכלת קציצות טופו, והשילוב שהכי

טעים לי עם זה הוא רוטב צ´ילי מתוק (שכבר יש בכל סופר). בגלל שאני בדיאטה אני צריכה לשלב את זה עם ירקות. אז אני עושה אחד משני דברים: - חותכת כל קציצה לאורך לחצי, כך שמתקבלים 4 עיגולים שטוחים, מפזרת מעל כל אחד קצת צ´ילי מתוק, מעל כל אחד שמה פרוסת עגבניה, על זה פרוסה או שתיים של פטריות טריות וממליחה (אפשר גם לטפטף על הפטריות רוטב סויה). - שוב חותכים לאורך ומכניסים ללחמניה קלה שמרוחה בצ´ילי מתוק, שמים פרוסות עגבניה ופרוסות גמבה או פלפלים ומכניסים לטוסטר לזמן קצר כדי שהלחמניה תהיה קראנצ´ית. אני מקווה שגם הנקניקיות ילכו טוב עם הרוטב הזה בתאבון

jerri

New member
גם אני שברתי את הראש כשנאלצתי

לראשונה להתמודד עם הקלקר הזה, אבל מצאתי שרוטב טריאקי מצליח להסוות את הטעם הגומיי שלהם.

למעלה