"נקמת דם ילד קטן"

YONA111

New member
"נקמת דם ילד קטן"

"נקמת דם ילד קטן" באיזו זכות לוקח לעצמו מר אריאל שרון, ראש ממשלתנו, את דמם של הילדים מקיבוץ מצר והופך אותו לנאום בחירות דמגוגי בועידת הליכוד? באיזו זכות הוא מדבר על "נקמת דם ילד קטן לא ברא השטן"? באיזו זכות - כאשר חברי קיבוץ מצר עצמם, גם ברגע הנורא ביותר שנפל עליהם, לא רוצים ולא מבקשים נקמה, מבקשים רק שלום וסיום הכיבוש? ומה עם התינוק נאפז משעל, בן שנתיים, שנהרג מפגיעה ישירה של פגז מטנק ישראלי בבית משפחתו ברפיח? מה עם נקמת הדם שלו - את זה כן ברא השטן? מה לפחות עם עם תמונה של התינוק הזה, שתתפרסם באיזה עיתון ישראלי? מה, לילד פלסטיני הרג אין פנים? הוא לא ידע לחייך למצלמה לפני שהפגז מהטנק של צבאנו המהולל פגע בו?

Zack DA

New member
כמה "הערות"

1. אין שלום ולא יהיה שלום ביובל הקרוב. ולא כי אנחנו לא רוצים. 2. דווקא שמעתי את נאום שרון והוא לא היה דמגוגי כלל. הוא הזכיר את הטרור הפלשתיני כחלק מהצגת המציאות והוא צודק בכך. 3. אין "כיבוש", יש שחרור של שטחי מולדת 4. הטרור מכוון לפגיעה בחפים מפשע. את הזכרת תאונות צבאיות. 5. אם תושבי מצר לא רוצים שנגיב לפיגוע, אולי באמת עדיף שנשלח אותם לעזה. בברכה, צחי

eviv

New member
אתה אומר את דעתך או...

1 שמע זו המטרה אם אתה אומר שלא יהיה שלום ולא צריך להתאמצ כי בכל מקרה הוא לא יהיה אני לא רואה את ההשתלבות שלך בליכוד הדוגלת ברעיון השלום 2 הוא הזכיר את הרצח הנתעב בהקשר שהנה אנחנו צריכים להגיב היא כתבה שאילו המשפחות והקיבוץ אמרו שצריכים לחיות ביחד אם ראית אחרי הפיגוע היו שיירות של ערבים בכפרים ליד שבאו לנחם אריק שרון לקח את הפיגוע ולא כיבד את המשפחות והשתמש בזה לצרכיו הפוליטים 3 אתה יודע מזה כיבוש? שיחרור שיטחי מולדת? מה הקשר גם נכבוש את ירדן כי ברור שאתה מתכוון פה לארץ ישראל השלמה אולי גםנכבוש את מצריים!!! 4 שמע אם אתה רוצה להיות ציני בבקשה אני יתן דוגמה המבצע שהיא היא דיברה עליו היה ברפיח ובוא נהרגו כ10 חפים מפשע לפי דוח צה"ל: נורו יותר מידי פגזים ובאמת חפים מפשע נהרגו 5 הם לא רוצים להפציץ כפר שלם כדי לתפוס מחבל לפעמים נראה לי שאתה לא ליכוד מי אתה שתחליט איזה דיעה אנשים צריכים להחזיק כדי לא להיות מגורשים? הרי הם יהודים אמא שלהם היא יהודים וגם אמא של אמא שלהם יהודים לכן הם הגזע היהודי הטהור הגזע העליון הגזע הנקי מכל חת הגזע שלא יוצאים ממנו רוצחים הגזע שאין ממנו גנבים ואין ממנו אנשים שמוכרים נשק למחבלים מתן תגובותיך EVIV

Zack DA

New member
אתה מומחה בהוצאת דברים מהקשרם

1. אני אמרתי שלא צריך להתאמץ ? אמרתי שזה פשוט לא אפשרי (אני חוזר: לא אפשרי) בזמן הקרוב. 2. אני לא יודע מה הכניסו לך לראש, תנסה לקרוא עוד פעם את מה שכתבתי. 3. יש להפריד בין דברים פרקטיים לבין משאלת לב. אבל ה"שטחים" הם בהחלט לא בגדר משאלת לב. 4. אנחנו במלחמה. במלחמה יש תאונות. זו מלחמת אין-ברירה, כך שאין לך פואנטה, למעשה. 5. אתה מנסה לעשות ממני נאצי ? זאת הודעה שגובלת בהסתה ופעם באה - לא אהסס - לראשונה - למחוק הודעה בפורום הזה. ולתוכן הדברים איני מוכן להתייחס. צחי

eviv

New member
קל להבין שאתה לא שומע את עצמך...

לא באתי להגיד שאתה נאצי גם לא ניסיתי לרמוז להיותך נאצי רק אמרתי שאתה מתייחס לערבים וליהודים בצורה שונה

Zack DA

New member
בזה אני מודה

אני חושב שזו מדינה יהודית ואין בהכרח צורך בסימטריה. ולא צריכים להיות יפי נפש - אני לא מתבייש בכך שאני מעדיף יהודים על ערבים. ואגב, אני לא גזען - תתפלא לשמוע שיש לי גם חברים ערבים. צחי

eviv

New member
זו גם מדינה דימוקרטית ולכן...

זו מדינה דומוקרטית שדוגלת שכל האזרחים שלה שווים לכן לא יכול להיות מצב שהמדינה תעדיף מישהו בגלל דתו לא יכול להיות שערבים לא יורשו לגור בחלק מהמקומות בגלל שהם ערבים לא יכול להיות שהמדינה תגיד לערביה שלהם לא יכולים להקים ישובים בגלל שהם ערבים (מאז 48 כל יישוב ערבי חדש הוא בעצם לא חוקי) לא הגיוני שבמדינה יהיו חוקים דתיים שמפלים מגזרים שלמים לא יכול להיות שערבי הורג יהודי זה נקרא טרור ושיהודי הורג ערבי חף מפשע בעת שעסק בלקטוף את הזיתים שלו זה בכלל לא נשמע EVIV שיוויון לא ליהודים בלבד

למעלה